Forumda Küfür Ve Hakaret...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:
    -----------------------------

Hybris bunu yazdı:

ek$isözlükte bile serbest yahu mürideleri düşünerek verilmiş bi karar değildir umarım.

ayrıca sitede artan küfür değil gerizekalı sayısı diye düşünüyorum.

her başlığın altında millet birbirine atar yapıyor vereceksiniz ab yi tertemiz olacak.

1.ekşisözlükde küfürden veya hakaretten dolayı dava açıldığında, direk o yorumu yapanın ip numarasını veriyor ekşisözlük ama burada bu yolla mürdiler de korunmuş oluyor :)

ayrıca kötü örnek verilmezmiş

ekşisözlük, tahribat için bir model midir? verdiğiniz bu örnek çok yanlış...

2.bu tür küfür ve hakaretler tahribat ortamını bozuyor ve küfür veya hakaret edilen konunun arşivlerde o şekilde yer alması tahribat adına da üzücü bir durum olur.

belki şimdi anlamazsınız ama ileride önüne geçilmezse çok büyük problemler olur her açıdan.

ek$isözlük ortamı açısından tbt için değil her forum için bana göre örnektir ortalama iq, mizah anlayışı vb. açıdan.

sistemi eleştirirken olayla ilgili hoşnutsuzluğunu dile getirirken azcık ucundan dürtebilir bunun nesi yanlış ?

düzgün küfür edersen kimse ipni falan istemez. ama bizdeki dedim ya gerizekalı sayısında artış olduğu için ilerde n yapacaklarını kestirmek zor.

adam başbakan konusu görüyor;

fikir yok bişe yok bomboş bi gerzek, betimlemeye açık bi mal.

ee haliyle ispatlamak için ''tayyeap'n aq'' tarzı bişe zırvalıyor.

işte bu ve türevi hıyarların önüne geçilirse göze batan küfürler ortadan kalkar.

ben 7/24 evde küfür edip burada bakir rahip gibi yorum yazacaksam işimiz var :|

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
Toplam Hit: 4329 Toplam Mesaj: 22