Forumdaki Herkes Niye Gergin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------

haziran - 2008 tahmini bütçemi açıklıyorum=

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=925%2B400%2B350%2B180-1165-350-70-90-60-125&btnG=Ara&meta=

ben gergin olmayım da kim gergin olsun ?

sevgilim yok, param yok :) + sınavlar, dertler'de acı sos katıyor hayatıma, genede iyiki burası var. (:

la senin halin daha acıymış baronum sana 5 lira veremde 0 ol la bari :|

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

ne dimak kantarcım sen benden daha kötüsün bence :D :D

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    hocam sınavları havalardı derken mıllet ıster ıstemez gerılıyor dunyevı durumda gerılıyor oda buraya yansıyor hazıran 15- ıtıbarı ıle gergın oların saysında %55-65 arasında bır azalma temmuz  15 ıtıbarı ılede gergın sayısında cok buyuk bır dusu beklenıyor malum butlerde bıtmıs oluyor... :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    @osmaman bi problem mi var bilaader :D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

muaf oldugum ingilizce sınavından devamsızlıktan dolayı kalmışım :| 2 günden beri hatayı düzelttirmek için ugraşıyorum moralim bozuk :|

Orman Mühendisi //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Today
    Today's avatar
    Erkek
    pazar gunu bıle calısıyorum öss ye 4. defadır giriyorum her gun 1 kafe dolusu ameleyle ugrasıyorum gunduz veletlerle ugrasıyorum aksam evdekılerle tartısıyorum ben olmayımda kim olsun

Buraya ne yazıoz ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Bencede öyle eski yeni ayrımı var .. Ne yazıkki kötü bi durum fakat yapıcak bişey yok yinde seviyorum tbt 'yi .. Tanınıp görülmemişsen bide yeniysen forumda ya taşşağa alınıyosun yada hiçbişey bilmeyen bi salağa üstüne bide dediin gibi fırça yiyiosun :D Kimileri de hak etmiyor deil hack hack die Msn şifrelerini gösteren 37,4 kb. dosya ekliyor ben hacklemeyi öğrendim die sizde böyle yapın diyor .. Kimisi forumda 453587328953485348 kez tartışılmış konuyu tekrar açıyor veya foruma 56645645684509 kez eklenmiş bi dosyayı tekrar  ekliyor .. Bunların önüne ancak ve ancak uyarark güzelce söyleyerek geçilebilir .. Ya da TahRi-Key lazım !!! 

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek

ÖSS var

dırdır var

Para yok

Sevgili yok

Cok sıcak

Patlıyacam...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

şimdi geldm finalden bundanda sıçtım amk:|

15 ders aldım bu dönem 14 finale giriyorum bu aralar..11 haziranda evime gidecem 16sında tekrar ayrılcam yani yaz tatilim 5 gün..

yaz okuluyla da bitmiyor okul uzuyo..evdekiler bilmiyo yarra yedim..para yok sınavlara giderken birine yamanıyom:|+borcum var dağ gibi..

yazın kredi kesilcek yine fukara moduna geçecem:| okul bitse nolcak aq..bnde gergnm

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

CaPTiXX bunu yazdı:

şimdi geldm finalden bundanda sıçtım amk:|

15 ders aldım bu dönem 14 finale giriyorum bu aralar..11 haziranda evime gidecem 16sında tekrar ayrılcam yani yaz tatilim 5 gün..

yaz okuluyla da bitmiyor okul uzuyo..evdekiler bilmiyo yarra yedim..para yok sınavlara giderken birine yamanıyom:|+borcum var dağ gibi..

yazın kredi kesilcek yine fukara moduna geçecem:| okul bitse nolcak aq..bnde gergnm

Öğrenim kredisi yazın devam ediyor diye biliyorum? En azından Haziran'da vereceklerdir dimi? Lan bi sürü borca girdim aq Haziran kredisine güvenip vermezlerse sıçtım dsfgsdf

while (1<2)
Toplam Hit: 9952 Toplam Mesaj: 61