Forumdaki Herkes Niye Gergin?
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------haziran - 2008 tahmini bütçemi açıklıyorum=
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=925%2B400%2B350%2B180-1165-350-70-90-60-125&btnG=Ara&meta=
ben gergin olmayım da kim gergin olsun ?
sevgilim yok, param yok :) + sınavlar, dertler'de acı sos katıyor hayatıma, genede iyiki burası var. (:
-----------------------------la senin halin daha acıymış baronum sana 5 lira veremde 0 ol la bari :|
-
ne dimak kantarcım sen benden daha kötüsün bence :D :D
-
hocam sınavları havalardı derken mıllet ıster ıstemez gerılıyor dunyevı durumda gerılıyor oda buraya yansıyor hazıran 15- ıtıbarı ıle gergın oların saysında %55-65 arasında bır azalma temmuz 15 ıtıbarı ılede gergın sayısında cok buyuk bır dusu beklenıyor malum butlerde bıtmıs oluyor... :)
-
@osmaman bi problem mi var bilaader :D
-
muaf oldugum ingilizce sınavından devamsızlıktan dolayı kalmışım :| 2 günden beri hatayı düzelttirmek için ugraşıyorum moralim bozuk :|
-
pazar gunu bıle calısıyorum öss ye 4. defadır giriyorum her gun 1 kafe dolusu ameleyle ugrasıyorum gunduz veletlerle ugrasıyorum aksam evdekılerle tartısıyorum ben olmayımda kim olsun
-
Bencede öyle eski yeni ayrımı var .. Ne yazıkki kötü bi durum fakat yapıcak bişey yok yinde seviyorum tbt 'yi .. Tanınıp görülmemişsen bide yeniysen forumda ya taşşağa alınıyosun yada hiçbişey bilmeyen bi salağa üstüne bide dediin gibi fırça yiyiosun :D Kimileri de hak etmiyor deil hack hack die Msn şifrelerini gösteren 37,4 kb. dosya ekliyor ben hacklemeyi öğrendim die sizde böyle yapın diyor .. Kimisi forumda 453587328953485348 kez tartışılmış konuyu tekrar açıyor veya foruma 56645645684509 kez eklenmiş bi dosyayı tekrar ekliyor .. Bunların önüne ancak ve ancak uyarark güzelce söyleyerek geçilebilir .. Ya da TahRi-Key lazım !!!
-
ÖSS var
dırdır var
Para yok
Sevgili yok
Cok sıcak
Patlıyacam...
-
şimdi geldm finalden bundanda sıçtım amk:|
15 ders aldım bu dönem 14 finale giriyorum bu aralar..11 haziranda evime gidecem 16sında tekrar ayrılcam yani yaz tatilim 5 gün..
yaz okuluyla da bitmiyor okul uzuyo..evdekiler bilmiyo yarra yedim..para yok sınavlara giderken birine yamanıyom:|+borcum var dağ gibi..
yazın kredi kesilcek yine fukara moduna geçecem:| okul bitse nolcak aq..bnde gergnm
-
CaPTiXX bunu yazdı:
-----------------------------şimdi geldm finalden bundanda sıçtım amk:|
15 ders aldım bu dönem 14 finale giriyorum bu aralar..11 haziranda evime gidecem 16sında tekrar ayrılcam yani yaz tatilim 5 gün..
yaz okuluyla da bitmiyor okul uzuyo..evdekiler bilmiyo yarra yedim..para yok sınavlara giderken birine yamanıyom:|+borcum var dağ gibi..
yazın kredi kesilcek yine fukara moduna geçecem:| okul bitse nolcak aq..bnde gergnm
-----------------------------