folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Forumlar İçin Önemli Konu Bölümü

Forumlar İçin Önemli Konu Bölümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haluktemel
    haluktemel's avatar
    Erkek

merhabalar, Bu forumda da vbulletin sisteminde olduğu gibi her forum içerisinde önemli konu sistemi olmasını öneriyorum.

yani şimdi asp bölümüne herkesin mutlaka faydalanacağı önemli bi başlık açıldığında , yani genel bilgiler içeren

o konuyu önemli olarak işaretlensin ve sürekli o forumun üst sırasında görünsün. Böylece genel konular için kimse extra zaman kaybetmemiş olur.

örnek verecek olursak ASP&PHP bölümüne asp nedir, asp hazır fonksiyonlar vs vs türü konuları önemli olarak işaretleyip sürekli üst sırada tutarsak foruma giren herkes ilk önce önemli olarak işaretlenmiş bu mesajları ilk önce görmüş olur.

saygılar

Yaşamın amacı "Amacı olan bir yaşammıdır" Hacı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

yani  favoriler... Aaa  evet  favoriler   gibi  bişey olsun... saatlerce konu  aramaktan iyidir. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

olabilir bi ara kodlayalım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

üst kısımda sabit duran konulardan nefret ediyorum.. kime göre önemli? 3 kişiye öenmliyse 13 kişiye degil

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Bencede cok iyi olur öğrenmek isteyen arkadaşlara kolaylık olur mesela ben gibi :D...

Bilgisayar öğrenecem öğrenecem diyom buralara bi giriyom hiçbi halt anlamıyom :D:D

Not: Konuyu anlamamışta olabiliri bnm demek istediğim o bölümle ilgili bilgi veren ve öğretici konuları üst sıralarda tutmak...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

>Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

üst kısımda sabit duran konulardan nefret ediyorum.. kime göre önemli?3 kişiye öenmliyse 13 kişiye degil

Benim dediğim Favoriler kişisel... kendi  profilinde de  görüle  bilir mesela  bu kişi  bunları favorilerine ekledi  gibi... 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

hocam bide arama yapınca 1 harf bile farklı olsa konuyu bulmuyo, google gibi olsa...

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

bigpower bunu yazdı:

renegadealien bunu yazdı:

hocam bide arama yapınca 1 harf bile farklı olsa konuyu bulmuyo, google gibi olsa...

@rene hocam en iyisi sen istekleriniz diye bir konu aç herkes yazsın :D :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haluktemel
    haluktemel's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:

üst kısımda sabit duran konulardan nefret ediyorum.. kime göre önemli?3 kişiye öenmliyse 13 kişiye degil

Konunun önemli ve sabit konu olduğuna forum moderatörü karar versin. Burda amaç genel önem taşıyan konuları kastediyorum ben. Elbet herkesin her açtığı konu önemli oarak sayılamaz , buna moderatör karar verdimi sorun olmaz.

Yaşamın amacı "Amacı olan bir yaşammıdır" Hacı ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

< ="editor/themes/advanced/langs/tr.js" ="text/"> >Cia bunu yazdı:

Benim dediğim Favoriler kişisel... kendi  profilinde de  görüle  bilir mesela  bu kişi  bunları favorilerine ekledi  gibi... 

Mesaj Cia tarafından 9 Subat 2010 (Sali) 18:30 tarihinde yazıldı. (Kısayolu Kopyala)

Profil | Alıntı yap | Özel Mesaj | Düzenle

şu üst kısma "favorilerime ekle" diye bişey iliştirilebilir

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

>Cia bunu yazdı:

karakutu bunu yazdı:

< ="editor/themes/advanced/langs/tr.js" ="text/"> >Cia bunu yazdı:

Profil | Alıntı yap | Özel Mesaj | Düzenle

şu üst kısma "favorilerime ekle" diye bişey iliştirilebilir

Aynen  bende bundan bahs ediyorum  sonra üyenin profilinde de   güncel durum olsun "işte bu konusuyu  favorilere  ekledi"  gibi saçma salak bişey :) 

Toplam Hit: 3611 Toplam Mesaj: 24