Forumlar İçin Önemli Konu Bölümü
-
merhabalar, Bu forumda da vbulletin sisteminde olduğu gibi her forum içerisinde önemli konu sistemi olmasını öneriyorum.
yani şimdi asp bölümüne herkesin mutlaka faydalanacağı önemli bi başlık açıldığında , yani genel bilgiler içeren
o konuyu önemli olarak işaretlensin ve sürekli o forumun üst sırasında görünsün. Böylece genel konular için kimse extra zaman kaybetmemiş olur.
örnek verecek olursak ASP&PHP bölümüne asp nedir, asp hazır fonksiyonlar vs vs türü konuları önemli olarak işaretleyip sürekli üst sırada tutarsak foruma giren herkes ilk önce önemli olarak işaretlenmiş bu mesajları ilk önce görmüş olur.
saygılar
-
yani favoriler... Aaa evet favoriler gibi bişey olsun... saatlerce konu aramaktan iyidir.
-
olabilir bi ara kodlayalım...
-
üst kısımda sabit duran konulardan nefret ediyorum.. kime göre önemli? 3 kişiye öenmliyse 13 kişiye degil
-
Bencede cok iyi olur öğrenmek isteyen arkadaşlara kolaylık olur mesela ben gibi :D...
Bilgisayar öğrenecem öğrenecem diyom buralara bi giriyom hiçbi halt anlamıyom :D:D
Not: Konuyu anlamamışta olabiliri bnm demek istediğim o bölümle ilgili bilgi veren ve öğretici konuları üst sıralarda tutmak...
-
>Cia bunu yazdı:
-----------------------------
üst kısımda sabit duran konulardan nefret ediyorum.. kime göre önemli?3 kişiye öenmliyse 13 kişiye degil
-----------------------------Benim dediğim Favoriler kişisel... kendi profilinde de görüle bilir mesela bu kişi bunları favorilerine ekledi gibi...
-
renegadealien bunu yazdı:
hocam bide arama yapınca 1 harf bile farklı olsa konuyu bulmuyo, google gibi olsa... -
bigpower bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
hocam bide arama yapınca 1 harf bile farklı olsa konuyu bulmuyo, google gibi olsa...
@rene hocam en iyisi sen istekleriniz diye bir konu aç herkes yazsın :D :D -
Cia bunu yazdı:
üst kısımda sabit duran konulardan nefret ediyorum.. kime göre önemli?3 kişiye öenmliyse 13 kişiye degil
-----------------------------Konunun önemli ve sabit konu olduğuna forum moderatörü karar versin. Burda amaç genel önem taşıyan konuları kastediyorum ben. Elbet herkesin her açtığı konu önemli oarak sayılamaz , buna moderatör karar verdimi sorun olmaz.
-
karakutu bunu yazdı:
< ="editor/themes/advanced/langs/tr.js" ="text/"> >Cia bunu yazdı:
-----------------------------Benim dediğim Favoriler kişisel... kendi profilinde de görüle bilir mesela bu kişi bunları favorilerine ekledi gibi...
-----------------------------Mesaj Cia tarafından 9 Subat 2010 (Sali) 18:30 tarihinde yazıldı. (Kısayolu Kopyala)
Profil |
Alıntı yap |
Özel Mesaj |
Düzenleşu üst kısma "favorilerime ekle" diye bişey iliştirilebilir
-
>Cia bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
< ="editor/themes/advanced/langs/tr.js" ="text/"> >Cia bunu yazdı:
Profil |
Alıntı yap |
Özel Mesaj |
Düzenleşu üst kısma "favorilerime ekle" diye bişey iliştirilebilir
-----------------------------Aynen bende bundan bahs ediyorum sonra üyenin profilinde de güncel durum olsun "işte bu konusuyu favorilere ekledi" gibi saçma salak bişey :)