Forumlar İçin Önemli Konu Bölümü
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
yani favoriler... Aaa evet favoriler gibi bişey olsun... saatlerce konu aramaktan iyidir.
-----------------------------Not Defterim favori konuların linklerini tutmak için kullanılabilir. O üstte sabit duran Sticky Threads midir nedir bence olmamalı gerçekten sinir bozucu, Olacaksa da en başta tek bir başlık altında alt konulara ayrılmış gibi olabilir üstte 3-4 tane olacağına 1 tane olur.
-
ng>oldwolf bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
yani favoriler... Aaa evet favoriler gibi bişey olsun... saatlerce konu aramaktan iyidir.
-----------------------------Not Defterim favori konuların linklerini tutmak için kullanılabilir. O üstte sabit duran Sticky Threads midir nedir bence olmamalı gerçekten sinir bozucu, Olacaksa da en başta tek bir başlık altında alt konulara ayrılmış gibi olabilir üstte 3-4 tane olacağına 1 tane olur.
-----------------------------Haklısın ama benim kast ettiğim sadece üye kendisi göre bilecek panelinde şunu şunu ekledim bunu ekledim bir bakayım v.s... Linki alacaksın not defterine yapıştıracaksın kayıt edeceksin v.s. uzun iş tahribatın dengesiz kullanıcılarını baz alırsak.
-
karakutu bunu yazdı:
< ="editor/themes/advanced/langs/tr.js" ="text/"> ng>oldwolf bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------Haklısın ama benim kast ettiğim sadece üye kendisi göre bilecek panelinde şunu şunu ekledim bunu ekledim bir bakayım v.s... Linki alacaksın not defterine yapıştıracaksın kayıt edeceksin v.s. uzun iş tahribatın dengesiz kullanıcılarını baz alırsak.
-----------------------------kişisel menüde
Konularım - Mesajlarım var yanınada "favorilerim" eklenebilir..evet -
bende ondan bahs ediyorum zaten :)
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------bende destek veriyorum hajı :)
-
Cia bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
beni takan yok -
ng>Cia bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------:)) annaştık hocam. Hemen mail atak ?
-
karakutu bunu yazdı:
< ="editor/themes/advanced/langs/tr.js" ="text/"> >Cia bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
< ="editor/themes/advanced/langs/tr.js" ="text/"> >Cia bunu yazdı:
üst kısımda sabit duran konulardan nefret ediyorum.. kime göre önemli?3 kişiye öenmliyse 13 kişiye degil
-----------------------------Benim dediğim Favoriler kişisel... kendi profilinde de görüle bilir mesela bu kişi bunları favorilerine ekledi gibi...
Profil |
Alıntı yap |
Özel Mesaj |
Düzenleşu üst kısma "favorilerime ekle" diye bişey iliştirilebilir
-----------------------------Aynen bende bundan bahs ediyorum sonra üyenin profilinde de güncel durum olsun "işte bu konusuyu favorilere ekledi" gibi saçma salak bişey :)
-----------------------------hocam bende istiyordum bunu bi ara konu açmıştım ama herkes tarayıcının favorilerine ekle falan dedi.
evden başka yerlerde giriyorum başlığı unutuyorum. Orda "Favorilerime Ekle" butonu çok güzel olurdu ..
rene hocaaa, duy bu sesii, kodların arasına ekle şu scriptii :) -
En aşağıda sağda yıldız tuşu ile favorilere ekleyebilirsiniz...
siteye ekleme işi içinse onuda bi ara yazalım :)
-
renegadealien bunu yazdı:
En aşağıda sağda yıldız tuşu ile favorilere ekleyebilirsiniz...
siteye ekleme işi içinse onuda bi ara yazalım :)
-----------------------------ama Chorme kullananlar ?