folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Fosil Sergisi Üniversiteden Kaldırıldı

Fosil Sergisi Üniversiteden Kaldırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

(ya bu konu adnan oktar konusu değil ki cahil cahil iş yapmasın mod. arkadaş kimse konuyu neden siliyor. )

Selçuk üniversitesinden fosil sergisi kaldırılmış arkadaşlar sergiyi düzenleyenlerin arkasında malum şahıs var Adnan oktar yani.

Her neyse sergiyi protesto edenlerin içinde arkadaşlarımda var geçen sene mezun oldum ben ülkücüyüm de eylemi yapan arkadaşlar solcu biliyorum yani.

Lafımın özüne gelecek olursak tamam bende sevindim böyle birşeye iyi etmişler aslında bence doğru yapmışlar fakat

Şarlatanlık'ta olsa rezalet vesaire de olsa her fırsatta düşünce özgürlüğünden bahseden kardeşlerimizin yaptığı eylem ne kadar tutarlı diye sormak istedim?

http://www.youtube.com/watch?v=KhTnalNbJ60

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Sağdaki adamı gördüm ve kısmen evrime inanmaya başladım :)

Gimme Some Tits
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

fosiller alçıdan dı galiba

bi video vardı, soıkaktan mahalleli zorla kaldırtırıyor :)

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Bunun düşünce özgürlüğü ile bir alakası yok ki düpe düz dolandırıcılık-insan kandırma.Videodaki arkadaşı küçük düşürmeye çalışmışlar o hoş olmamış.

Kutengri tarafından 16/Kas/12 15:13 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

sahtekarlıkla düşünce özgürlüğü ne zamandan beri aynı kefeye konuyor? sen orda sahte fosil getirme veya gerçek fosil getir o zaman yine anlat düşüncen neyse. hem aynı vatandaşlar değil mi her araforma sahte sahte diyen?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

bugün oRman pamuk "sahtekarlık" yaparak, yalan haberler uydurunca(e.soykırımı,kürtler) düşünce özgürlüğü,

bu adamladar "sahtekarlık" yaparak, yalan haberler(fosiller) uydurunca düşünce özgürlüğü değil.

bsgy

Edit: s/r

Kaan tarafından 16/Kas/12 15:26 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Kutengri bunu yazdı

Bunun düşünce özgürlüğü ile bir alakası yok ki düpe düz dolandırıcılık-insan kandırma.Videodaki arkadaşı küçük düşürmeye çalışmışlar o hoş olmamış.

Böyle şarlatanlık yapıp insanlara konu hakkında bilgisiz insanları enayi yerine koyup kandıranlar bence en ala küçük düşürülmeyi hak ediyor.Bunları televizyonlara çıkarıp şarlatan diye dalga geçiceksin ki bi daha dışarı çıkmaya yüzleri olmasın.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı

bugün oRman pamuk "sahtekarlık" yaparak, yalan haberler uydurunca(e.soykırımı,kürtler) düşünce özgürlüğü,

bu adamladar "sahtekarlık" yaparak, yalan haberler(fosiller) uydurunca düşünce özgürlüğü değil.

bsgy

bu çarpık bi mantık. başkaları da yapıyor o halde herkesin hakkı olmalı diyorsun. bu düşünce sadece daha kötüye götürür, ve bunu savunabileceğin sınır, kendin de madur olana kadardır. kim sahtekarlık yapıyorsa gel beraber mücadele edelim, ama sen başkası paçayı yırttı diye bunlara da sahtekarlık hakkı istiyorsan orda yalnızsın.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Anlamadığım fossil gerçek olmasa ne olur 

Bakınız Bir çok müzede orjineli yerine kopyaları sergilenir :)

Örn: national museum - ÜSTÜNDAĞ , Aytek :)

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

bsgy

bu çarpık bi mantık. başkaları da yapıyor o halde herkesin hakkı olmalı diyorsun. bu düşünce sadece daha kötüye götürür, ve bunu savunabileceğin sınır, kendin de madur olana kadardır. kim sahtekarlık yapıyorsa gel beraber mücadele edelim, ama sen başkası paçayı yırttı diye bunlara da sahtekarlık hakkı istiyorsan orda yalnızsın.

ya ikisine de düşünce özgürlüğü deyip saygı duyacaksın, ya ikisine de sahtekar deyip karalayacaksın.

Başkaları da yapıyor herkesin hakkı diye birşey demedim ben.

Kendi görüşünüze yakın insanlar sahtekarlık yapıyor ona karşı çıkmayı bırakın destek çıkıyorsunuz(lafım genele),

Kendi görüşünüze ters insanlar sahtekarlık yapıyor ona karşı savaş açıyorsunuz.

İnsanların düşüncesi SİZE GÖRE yanlış olabilir, bana göre doğrudur. Bana göre yanlıştır size göre doğrudur.

Neyin doğru neyin yanlış olacağına siz karar veremezsiniz.

diyorsanız eğer, iki tarafın da görüşüne saygı duyacaksın arkadaş!

kendimi komunist gibi hissettim bi an :/ Allah korusun.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    blackmir bunu yazdı

Anlamadığım fossil gerçek olmasa ne olur 

Bakınız Bir çok müzede orjineli yerine kopyaları sergilenir :)

Örn: national museum - ÜSTÜNDAĞ , Aytek :)

o şekilde değil. evrim teorisi yok abi! diye dolaşan dolandırıcı tayfa halkı kandırmak için "sözde" bilimsel adı altında fosil gösteriyor, bak abicim evrim yok gördüğün gibi diyor. 

adam gibi bilimsel bi çalışmaları olsa zaten nobel'i alırlar lan ne diye halkı kandırmakla uğraşıyolar ki. bunlara inanan da o kadar kişi var ki..

=)
Toplam Hit: 1974 Toplam Mesaj: 18