Fosil Sergisi Üniversiteden Kaldırıldı
-
Üçkağıtçılık ne zamandan beri düşünce özgürlüğü kapsamına giriyor?
-
Ern3st bunu yazdı
Üçkağıtçılık ne zamandan beri düşünce özgürlüğü kapsamına giriyor?
siyaset icat edildiğinden beri.
Oradaki kadında sanırım hoca ama bilgisine rağmen hala ufaklık gibi ikili tartışmaya giriyor, topla öğrencilerini kır dağıt bütün sergiyi ne diye uğraşıyorsun. Sırf orada ki oturan dingilin sözcüklerini duymamak için yaparım ben bunu.
-
şimdi koskoca üniversite gerçek fosilmi bulamamış
gelsin ben vereyim evde çekmecemde kayanın içine sıkışmış deniz kabuğu fosilim var :D
-
kaanstain bunu yazdıPrometheus bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
bugün oRman pamuk "sahtekarlık" yaparak, yalan haberler uydurunca(e.soykırımı,kürtler) düşünce özgürlüğü,
bu adamladar "sahtekarlık" yaparak, yalan haberler(fosiller) uydurunca düşünce özgürlüğü değil.
bsgy
Edit: s/r
bu çarpık bi mantık. başkaları da yapıyor o halde herkesin hakkı olmalı diyorsun. bu düşünce sadece daha kötüye götürür, ve bunu savunabileceğin sınır, kendin de madur olana kadardır. kim sahtekarlık yapıyorsa gel beraber mücadele edelim, ama sen başkası paçayı yırttı diye bunlara da sahtekarlık hakkı istiyorsan orda yalnızsın.
ya ikisine de düşünce özgürlüğü deyip saygı duyacaksın, ya ikisine de sahtekar deyip karalayacaksın.
Başkaları da yapıyor herkesin hakkı diye birşey demedim ben.
Kendi görüşünüze yakın insanlar sahtekarlık yapıyor ona karşı çıkmayı bırakın destek çıkıyorsunuz(lafım genele),
Kendi görüşünüze ters insanlar sahtekarlık yapıyor ona karşı savaş açıyorsunuz.
İnsanların düşüncesi SİZE GÖRE yanlış olabilir, bana göre doğrudur. Bana göre yanlıştır size göre doğrudur.
Neyin doğru neyin yanlış olacağına siz karar veremezsiniz.
diyorsanız eğer, iki tarafın da görüşüne saygı duyacaksın arkadaş!
kendimi komunist gibi hissettim bi an :/ Allah korusun.
anlatamıyorum galiba, döndürüp döndürüp sahte fosilcilere saygıya davet ediyon. senin genele ettiğin laf da beni ırgalamaz hacı. ben diyeceğimi dedim, ister onun bunun ister benim kafadan olsun ben sahtekara karşıyım. ama sen bunu diyemiyon, senin görüşünde olmaya bilmem kim sahtekarlık yapmış şimdi lafı döndürüp döndürüp senin görüşünde olan sahtekarlara da saygı arıyosun. can yücel'in dediği gibi, bizim memlekette göte göt derler. bunun sana göre yanlış bana göre doğrusu yok. en haklı en doğru şeyi bile savunuyosan sahtekarsan sahtekarsındır.
-
bu konularda taraflaşmak saçma geliyor bana senin savunduğun düşüncede biri sahtekarlık yapınca oluyorda bu olmuyor bla bla bla , Gerçekten insan olan kendisinin düşünceden var olmadığını bilir mk önüme bilimsel veriler inanabileceğim şeyler koysun adnan oktarın peşinden koşarım hocam hocam diye lakin yapmıyor işte o yüzden bir insan mal değilse zaten sahtekarlık gördüğü olayı savunmaz dediğiniz gibi sizden biri sahtekarlık yapınca oluyor amaa düşünceniz yanlış hacı abi
-
-
Vay anasını gökkuşağını gördüm nostalji oldu, bu tipleri nasıl organize oluyor diye merak ederdim hep, çay içmeye gidersin kalabalıklar toplanmış bağıra çağıra takım sloganı atar, başkaları başka gün yine toplanır 2 tane reis dedikleri adamın peşinden Tekbir nidalarıyla yürür, öyle bir yerki orası hep toplanan birileri var, bi rahat oturup çay içip muhabbet ettirmezler ille birileri çıkar böyle, kendimi boş adam sanıyorum ben ama benden daha da çok boş zamanı olan adam var şu sonunda mezun olduğum üniversitede =)) Yine de nostalji nostaljidir =)