folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Fosil Sergisi Üniversiteden Kaldırıldı

Fosil Sergisi Üniversiteden Kaldırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Erkek

Üçkağıtçılık ne zamandan beri düşünce özgürlüğü kapsamına giriyor? 

kahrolsun bağzı şeyler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Ern3st bunu yazdı

Üçkağıtçılık ne zamandan beri düşünce özgürlüğü kapsamına giriyor? 

siyaset icat edildiğinden beri.

Oradaki kadında sanırım hoca ama bilgisine rağmen hala ufaklık gibi ikili tartışmaya giriyor, topla öğrencilerini kır dağıt bütün sergiyi ne diye uğraşıyorsun. Sırf orada ki oturan dingilin sözcüklerini duymamak için yaparım ben bunu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

şimdi koskoca üniversite gerçek fosilmi bulamamış

gelsin ben vereyim evde çekmecemde kayanın içine sıkışmış deniz kabuğu fosilim var :D

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

bugün oRman pamuk "sahtekarlık" yaparak, yalan haberler uydurunca(e.soykırımı,kürtler) düşünce özgürlüğü,

bu adamladar "sahtekarlık" yaparak, yalan haberler(fosiller) uydurunca düşünce özgürlüğü değil.

bsgy

Edit: s/r

bu çarpık bi mantık. başkaları da yapıyor o halde herkesin hakkı olmalı diyorsun. bu düşünce sadece daha kötüye götürür, ve bunu savunabileceğin sınır, kendin de madur olana kadardır. kim sahtekarlık yapıyorsa gel beraber mücadele edelim, ama sen başkası paçayı yırttı diye bunlara da sahtekarlık hakkı istiyorsan orda yalnızsın.

ya ikisine de düşünce özgürlüğü deyip saygı duyacaksın, ya ikisine de sahtekar deyip karalayacaksın.

Başkaları da yapıyor herkesin hakkı diye birşey demedim ben.

Kendi görüşünüze yakın insanlar sahtekarlık yapıyor ona karşı çıkmayı bırakın destek çıkıyorsunuz(lafım genele),

Kendi görüşünüze ters insanlar sahtekarlık yapıyor ona karşı savaş açıyorsunuz.

İnsanların düşüncesi SİZE GÖRE yanlış olabilir, bana göre doğrudur. Bana göre yanlıştır size göre doğrudur.

Neyin doğru neyin yanlış olacağına siz karar veremezsiniz.

diyorsanız eğer, iki tarafın da görüşüne saygı duyacaksın arkadaş!

kendimi komunist gibi hissettim bi an :/ Allah korusun.

anlatamıyorum galiba, döndürüp döndürüp sahte fosilcilere saygıya davet ediyon. senin genele ettiğin laf da beni ırgalamaz hacı. ben diyeceğimi dedim, ister onun bunun ister benim kafadan olsun ben sahtekara karşıyım. ama sen bunu diyemiyon, senin görüşünde olmaya bilmem kim sahtekarlık yapmış şimdi lafı döndürüp döndürüp senin görüşünde olan sahtekarlara da saygı arıyosun. can yücel'in dediği gibi, bizim memlekette göte göt derler. bunun sana göre yanlış bana göre doğrusu yok. en haklı en doğru şeyi bile savunuyosan sahtekarsan sahtekarsındır.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

bu konularda taraflaşmak saçma geliyor bana senin savunduğun düşüncede biri sahtekarlık yapınca oluyorda bu olmuyor bla bla bla , Gerçekten insan olan kendisinin düşünceden var olmadığını bilir mk önüme bilimsel veriler inanabileceğim şeyler koysun adnan oktarın peşinden koşarım hocam hocam diye lakin yapmıyor işte o yüzden bir insan mal değilse zaten sahtekarlık gördüğü olayı savunmaz dediğiniz gibi sizden biri sahtekarlık yapınca oluyor amaa düşünceniz yanlış hacı abi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Abraham lincol vamrip avcısı filmindeki abraham aynı bizim şeyhe benziyor . Benden başka benzeten varmı :) 

Gimme Some Tits
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Vay anasını gökkuşağını gördüm nostalji oldu, bu tipleri nasıl organize oluyor diye merak ederdim hep, çay içmeye gidersin  kalabalıklar toplanmış bağıra çağıra  takım sloganı atar, başkaları başka gün yine toplanır 2 tane reis dedikleri adamın peşinden   Tekbir  nidalarıyla yürür,  öyle bir yerki orası hep toplanan birileri var, bi rahat  oturup çay içip muhabbet ettirmezler  ille birileri çıkar böyle, kendimi boş adam sanıyorum ben ama benden daha da çok boş zamanı olan adam var şu sonunda mezun olduğum üniversitede =))  Yine de nostalji nostaljidir =)

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
Toplam Hit: 1973 Toplam Mesaj: 18