folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Foto Kopyalama Yasakmı?

Foto Kopyalama Yasakmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek

arkadaslar baska siteden bı fotograf kopyalamak yasakmı ? dıyelımkı bı sıteden foto copy yaptım baska bı paylasım sitesine  paste yaptım bunun her hangı bı suc u varmı ? tşk ederım... iyi aksmlar

Akıllı yatırımcı gerçekçidir. Kötümserlerden alır, iyimserlere satar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek
    arkdasım alıntı yazarsan ve  kaynak belirtirsen yasak değil die bliom ben :|

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    1-2 kere uyarı gelene kadar senindir :)

(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    yasak falan deil yaşasın c/p

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek

dostumm alıtı dır yazmadım bole bı yazı var fotonun altında... ing turkceye cevıremedım

All rights reserved. Any unauthorized use or disclosure is prohibited. Additional information is available upon request. Sostratos shall not be responsible for any loss arising from any investment based on any Trade Idea, forecast or other information herein contained. The contents of this publication should not be construed as an express or implied promise, guarantee or implication by Sostratos that clients will profit from the strategies herein or that losses in connection therewith can or will be limited. Before acting on any advice or Trade Idea in this material, investors should consider whether it is suitable for their particular circumstances and, if necessary, seek professional advice. The price and value of the investments referred to in this material and the income from them may go down as well as up, and investors may realize losses on any investments. This material should not be construed as an offer or a solicitation to buy or sell any financial instrument in any jurisdiction where such an offer or solicitation would be illegal. Past performance is not indicative of future results. Trades in accordance with the Trade Ideas in an analysis, especially leveraged investments such as foreign exchange trading and investment in derivatives, can be very speculative and may result in losses as well as profits, in particular if the conditions mentioned in the analysis do not occur as anticipated.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Tüm hakları saklıdır. Herhangi bir yetkisiz kullanımı ya da yasaktır. Ek bilgi talebi mevcuttur. Sostratos herhangi bir zarar herhangi bir yatırım herhangi Ticaret Fikir, tahmin veya diğer bilgilere dayalı kaynaklanan kayıp sorumlu tutulamaz. Bu yayının içeriği bir açık veya örtülü söz, garanti veya istemciler stratejileri Burada kimden veya kar bu bağlantı bunun içinde kayıp veya sınırlı edilir Sostratos tarafından ima olarak inşa edilmemesi gerekir. Bu materyalin herhangi bir tavsiye veya Ticaret Fikir hareket etmeden önce, yatırımcı olup olmadığını ve özel durumlar için uygun ve gerekirse profesyonel yardım isteyiniz düşünmelisiniz. Fiyat ve yatırım değeri bu malzeme ve gelir onları iyi ve yatırımcıların herhangi bir yatırım kayıp gerçekleştirmek Mayıs olarak gitmek Mayıs yönlendiriliyor. Bu maddi bir talep veya teklif almak veya satmak herhangi bir finansal enstrüman Herhangi bir yargı olduğu gibi bir teklif yasadışı olabilir veya kışkırtma olarak inşa edilmemesi gerekir. Geçmiş performans gelecekte sonuçlarının gösterge değildir. Bir analizi çok spekülatif olabilir Ticaret Fikirler, döviz ticareti ve türevleri yatırım gibi özellikle leveraged yatırımlar göre Ticaret ve kayıp gibi kar neden olabilir, özellikle eğer koşulları analiz belirtilen oluşmaz yapmak olarak tahmin.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek
    UmutxTR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tüm hakları saklıdır. Herhangi bir yetkisiz kullanımı ya da yasaktır. Ek bilgi talebi mevcuttur. Sostratos herhangi bir zarar herhangi bir yatırım herhangi Ticaret Fikir, tahmin veya diğer bilgilere dayalı kaynaklanan kayıp sorumlu tutulamaz. Bu yayının içeriği bir açık veya örtülü söz, garanti veya istemciler stratejileri Burada kimden veya kar bu bağlantı bunun içinde kayıp veya sınırlı edilir Sostratos tarafından ima olarak inşa edilmemesi gerekir. Bu materyalin herhangi bir tavsiye veya Ticaret Fikir hareket etmeden önce, yatırımcı olup olmadığını ve özel durumlar için uygun ve gerekirse profesyonel yardım isteyiniz düşünmelisiniz. Fiyat ve yatırım değeri bu malzeme ve gelir onları iyi ve yatırımcıların herhangi bir yatırım kayıp gerçekleştirmek Mayıs olarak gitmek Mayıs yönlendiriliyor. Bu maddi bir talep veya teklif almak veya satmak herhangi bir finansal enstrüman Herhangi bir yargı olduğu gibi bir teklif yasadışı olabilir veya kışkırtma olarak inşa edilmemesi gerekir. Geçmiş performans gelecekte sonuçlarının gösterge değildir. Bir analizi çok spekülatif olabilir Ticaret Fikirler, döviz ticareti ve türevleri yatırım gibi özellikle leveraged yatırımlar göre Ticaret ve kayıp gibi kar neden olabilir, özellikle eğer koşulları analiz belirtilen oluşmaz yapmak olarak tahmin.
    sorun cıkarmı bu konuda....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    olma ihtimali elbette var ama bişey çıkacağını sanmıyorum.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek
    UmutxTR bunu yazdı:
    hiçbirşey olmaz rahat ol..
    eyv saolsın hocam .... tşk ler...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    merak ettim fotoyu buraya c/p yapsana

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek
    Cia bunu yazdı:
    merak ettim fotoyu buraya c/p yapsana

Toplam Hit: 3105 Toplam Mesaj: 17