Foto Kopyalama Yasakmı?
-
ilower bunu yazdı:
-----------------------------
Cia bunu yazdı:
merak ettim fotoyu buraya c/p yapsana
1 foto deyıl baya var 10 15 tane falan her seferınde gelıyoorrr 2 saate bır bı foto gelıyor... yanı online grafık gibi.. yorum yapmıss grafık te eklemiş-----------------------------
-
aldigin site copyright konusunda ciddi ise ba$ka yerde kullandigini gorunce sorun cikarir
cikaracaklari sorun kaldirmani istemek de olabilir, dava acmak da olabilir. orasi onlara kalmi$
bi yerde boyle bir sebepten bir sitenin mahkemeye verildigini ve yuklu bir tazminat odedigini okumu$tum. ama bu gozunu korkutmasin, bireyleri dava edeceklerini sanmam :)
-
Önemli Not:Bu doküman Tahribat.com için karatahta tarafından yazılmıştır.Eser hakkı tahribat.com ve karatahta müstear ismini kullanan şahsa aittir.Yazılı izin alınmadan eserin başka bir sitede yayınlanması,eserin kaynak(link) verilmeden yayınlanması durumunda, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu madde 71 uyarınca,eseri yayınlayan kişiye karşı gerekli hukuki yollara başvurulacaktır.
http://www.tahribat.com/doc.asp?Sayfa=3&docid=238
artık tüm dökümanlarıma / makalelerime / resimlerime bunu koyacam :) yaşasın copyright :D -
ben bi kere bi şirketin resimlerini müşterimin sitesinde kullanmıştım, müşterimin dükkanına noterden yazı gelmişti, resimler kalkmazsa mahkemeye gideriz diye, denyolar mail atsalar ne olacak sanki.
-
kendi bilgisayarında masaüstü yapcaksan falan problem yok ama websitesi yapcaksan orda kullancaksan olmaz. sitene koycaksan bile burdan aldım bu kişinin çektiği resim diye belirtmen lazım. Yasal hakkı adamın. Korsancılıkla aynı şey olur yaptığın.
-
UmutxTR bunu yazdı:
Tüm hakları saklıdır. Herhangi bir yetkisiz kullanımı ya da yasaktır. Ek bilgi talebi mevcuttur. Sostratos herhangi bir zarar herhangi bir yatırım herhangi Ticaret Fikir, tahmin veya diğer bilgilere dayalı kaynaklanan kayıp sorumlu tutulamaz. Bu yayının içeriği bir açık veya örtülü söz, garanti veya istemciler stratejileri Burada kimden veya kar bu bağlantı bunun içinde kayıp veya sınırlı edilir Sostratos tarafından ima olarak inşa edilmemesi gerekir. Bu materyalin herhangi bir tavsiye veya Ticaret Fikir hareket etmeden önce, yatırımcı olup olmadığını ve özel durumlar için uygun ve gerekirse profesyonel yardım isteyiniz düşünmelisiniz. Fiyat ve yatırım değeri bu malzeme ve gelir onları iyi ve yatırımcıların herhangi bir yatırım kayıp gerçekleştirmek Mayıs olarak gitmek Mayıs yönlendiriliyor. Bu maddi bir talep veya teklif almak veya satmak herhangi bir finansal enstrüman Herhangi bir yargı olduğu gibi bir teklif yasadışı olabilir veya kışkırtma olarak inşa edilmemesi gerekir. Geçmiş performans gelecekte sonuçlarının gösterge değildir. Bir analizi çok spekülatif olabilir Ticaret Fikirler, döviz ticareti ve türevleri yatırım gibi özellikle leveraged yatırımlar göre Ticaret ve kayıp gibi kar neden olabilir, özellikle eğer koşulları analiz belirtilen oluşmaz yapmak olarak tahmin.
-----------------------------google çevirisi yardı gece gece :)))