Fotoğraf Çekerken Gülemeyenler
-
Bu gün fotoğraf çektikte dershanede allahtan ben çektim.Sürekli denerim ama gülemem bana yakışmıyor.Daha doğrusu gülmeyi, sırıtmayı bilemiyorum.Tuvalette inlermişim gibi bir görüntü çıkıyor :D
Sizde de var mı bu benim manyaklığımdan mı kaynaklanıyor :S
-
bende de var hislerimi dile getirmişsin ama sürekli duyduğum dişlerini göster bazen işe yarayabiliyor valla bunun adı utangaçlık değil, çirknlik vs değil tanımı yok yüz ifaden buna izin vermio hehe diş diş :))
-
bnde de var aynisi bu yüzden zaten tüm resimlei hep ben çekerim ,
-
güldügümü görebilen insan sayısı 1 elin parmakları kadardır desem inan abartmış olmam gülsem bile yüz yapımdan dolayı bir çogu anlyamaz güldügümü.
-
vukaat bunu yazdı:
-----------------------------
güldügümü görebilen insan sayısı 1 elin parmakları kadardır desem inan abartmış olmam gülsem bile yüz yapımdan dolayı bir çogu anlyamaz güldügümü.
-----------------------------hea bana göre çok sırıtıyorum fakat fotoya bi bakıyorum belli bile olmamış :S
-
ben hep gülüyom bu niye peki :S
-
Zumsuk hocam,güzel konuya değinmişsin ama bence Başlık şöyle olmalıydı "Fotoğraf çekilirken gülenler"
Bir insan evladı neden fotoğraf çekilirken güler?Doğal hali o mudur?Gerçekten bir şeye gülerken yakalanılan pozlar elbet hoştur ama fotoğraf çekileceği anda
neden gülünür?
Ha bu arada ben de gülemiyorum
-
Katılıyorum aynı sorundan bende de var yani güldüğümün bi ayarı yok ya ayyaş gibi çıkıorm ya çok sırıtkan en iyisi merceğe bakmayıp efkarlı efkarlı ufka bakmak...
-
ben de gülemiyorum ama doğal olursa yani gülmek için uğraşmaktan ziyade gülmeye değer bişeyler olursa o zaman hoş olabilir bence.birazda resmi çekenin mahareti yada muzipliğim desem
-
vesikalar için : ortada gülünecek bişey olmadığından dolayı gülmem , yapmacık durur diye asla gülmem,
nşa da : hiç fotoğraf çektirmem, vesika harici resmim yoktur. arada bi ipne arkadaşlarım gizli gizli çekmeye çalışır o ayrı...
-
Aynen ben de fotoğrafım çekilirken gülemiyorum fotoğrafçı gül diyo lan gülemiyom işte , sonra kendimi zorlayıp gülüyom bu sefer fotocu sen en iyisi gülme diyo :D