folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fotoğraf Çekerken Gülemeyenler

Fotoğraf Çekerken Gülemeyenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seker
    seker's avatar
    Dişi
    acayip fotojeniğimdir hiç yapmacık gülmem direk içten bi gülümseme içimde var demekki ama benim kafam hep yamuk çıkıyor düz tutamıyorum fotolarda vesikalık çeker gibi oluyor :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    ben hep gülerim çok zevkli oluyo :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    abi gülüncede fotoda şekil şemal bişi olmuoki

en iyisi doğal halin

gülmemek daha iyi bence :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazrail
    kazrail's avatar
    Erkek
    Ben çekmeyi seviyorum kardeşim sevilmeyi asla kesinlikle kattiyen çünki sonra bakanlara zulmetmek istemiyorum sahsen beğendiğim tek kare fotom vardır oda yanımda olan mübarek sahsiyet sayesindedir gerisi yekülli berbat...

Ey üç yüz seneden sonraki yüksek asrın arkasında gizlenmiş ve sâkitâne Nurun sözünü dinleyen ve bir nazar-ı hafî-i gaybî ile bizi temâşâ eden Said’ler, Hamza’lar, Ömer’ler, Osman’lar, Tâhir’ler, Yûsuf’lar, Ahmed’ler ve sâireler! Sizlere hitap ediyorum. Başlarınızı kaldırınız, ‘Sadakte’ deyiniz. Ve böyle demek sizlere borç olsun! (...)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

fistik49 bunu yazdı:
    -----------------------------
    acayip fotojeniğimdir hiç yapmacık gülmem direk içten bi gülümseme içimde var demekki ama benim kafam hep yamuk çıkıyor düz tutamıyorum fotolarda vesikalık çeker gibi oluyor :D
    -----------------------------

:D facebookta en çok milletin resimlerine bakmayı severim.Fotoğraf makinası genelde sağ üstte yada sağ alttadır vucüt makinaya göre yamuktur baış falan gariptir sende onlardan mısın ?

Çok gülüyorumda facebookta acayip acayip stillerde fotoğraf çektirenler var :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    fotoraf çekinmeyi hiç sewmem :| ama yaşamak gerekli bişi oldu artık :))) shit ! :P

...
Toplam Hit: 4517 Toplam Mesaj: 27