Fotoğraf Çektim
-
resim güzel olmuş ellerine sağlık ama üzerindeki oynamalar fazla kaçmış bence.
-
vay beeeeee hacı süper enfez tam bir sanaat eseri resme bakarken dunyanın yuvarlak olmasından tut suyun güneşle buluşmasını mükemmel vurgulamışsın. ve şunuda vurgulamak istiyorum resimde gördüğüm kadarıyla tam bir natürel harikası. saygılar. hacı senin profilde topmu yazıyor benmi yanlış baktım
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
vay beeeeee hacı süper enfez tam bir sanaat eseri resme bakarken dunyanın yuvarlak olmasından tut suyun güneşle buluşmasını mükemmel vurgulamışsın. ve şunuda vurgulamak istiyorum resimde gördüğüm kadarıyla tam bir natürel harikası. saygılar. hacı senin profilde topmu yazıyor benmi yanlış baktım
-----------------------------evet öyleymiş,ama mürid yeni değişmiş cinsini eskiden öyle değildi
-
hocam bizim evi çekmişsin:) b.çekmecedemisin?
-
Yemin et la ben çektim diye... Sende sağlam mal çıkmaz genelde :))
-
ercag bunu yazdı:
hocam bizim evi çekmişsin:) b.çekmecedemisin?
Aydamı yaşıyosun :F
aslen büyükçekmecede değilim ama foto. orda çektim -
tahref156 bunu yazdı:
Yemin et la ben çektim diye... Sende sağlam mal çıkmaz genelde :))
:F Kötü neyimi gördün -
beyler, inception'un profilindeki cinsiyet olayı, tahribat müridlerini deney kitlesi olarak kullandığımız gizli bir araştırmadan ibaretti .
artık public ediyorum, k.bakma incep .
-
eXceptioN bunu yazdı:
beyler, inception'un profilindeki cinsiyet olayı, tahribat müridlerini deney kitlesi olarak kullandığımız gizli bir araştırmadan ibaretti .
artık açıklandığına göre eski cinsiyetime dönebilirim :F -
inception bunu yazdı:
eXceptioN bunu yazdı:
artık açıklandığına göre eski cinsiyetime dönebilirim :F-----------------------------
evet kanka, insanların genel olarak verdiği bu tepki araştırmanın sonucunu açıklar nitelikte .