Fotoğraf Çektim
-
ellerine saqlık ....
-
Teşekür ederim :P
-
yahu photoshop motoshop sonuç güzel olmuş
resmin teması mavi hayal gezegenini çağrıştırıyor :) -
Fotoğrafta, ışık, leke, kompzizyon ve kadraj önemlidir.. yabi anlatımın arçlarıdır.. sırf dikey kadraj yapark bu fotoğrafı iki kat etkili hale getirebilirdin... Aya gelince.. ay , ay ay.. güneş karşıda olduuna göre ayın bize dönük kısmı karnlık olmalıydı :P
-
inception bunu yazdı:
-----------------------------sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
skyvalet bunu yazdı:
Hocam sen çekmemişin fotoşop çekmiş :D.Şaka maka iyi eline sağlık aldım.=)
-----------------------------tam ben dicektim fotograf cektim diyerek biraz fotografcıları şey etmişsin.. neyse güzel resim fotoşopta basarılarının devamını dilerim
photoshop kullanmayan fotoğrafçı tanımıyorum amatörler haricinde
yanılıyorsun..
-
Fotoşopunu yediiim :) Çok güzel olmuş beğendim , arka plan resmi yaptım dursun bi süre :)
-
inception bunu yazdı:
sipidik bunu yazdı:
skyvalet bunu yazdı:
Hocam sen çekmemişin fotoşop çekmiş :D.Şaka maka iyi eline sağlık aldım.=)
-----------------------------tam ben dicektim fotograf cektim diyerek biraz fotografcıları şey etmişsin.. neyse güzel resim fotoşopta basarılarının devamını dilerim
photoshop kullanmayan fotoğrafçı tanımıyorum amatörler haricinde
-----------------------------fotoşop kullanan fotografcı tanımıyorum amatörler haricinde :) tabi burda fotografı ne olarak gordugun de önemli. fotoşop mantıgıyla iyi fotografcı açıyı diyagramı vs.. vs... bilen değil fotoşopu iyi kullanan kişiye denir. ama resim güzel
-
ercag bunu yazdı:
hocam bizim evi çekmişsin:) b.çekmecedemisin?
-----------------------------göz dikmiş sana haberin ola :D foto moto bahene dikkat et
-
hdr denemelerim olmuştu :P
birde bir arkadaşla yıllar önce tartmışmam olmuştu muhbir22 idi galiba o haklıydı özür diliyore :(
böyle bir anda nasıl fotoğraf çekecez bulutları almak istesem çimler karanlıkta kalacak
çimleri almak istesem bulutlar parlak olacak
ortasını yapmak istesem hiç biri belli olmayacak
3 tane poz (parlak - normal - karanlık) el mahkum kullanmak gerek bazen pc

-
insanların o şekilde görünmesi için ters ışık lazım hadi öyle göründü diyelim azıcık flulaştır. siyah bir çizgi direk insan başlıyor, yumuşat yumuşat