Fotografçılık ve Digital Fotograf Makineleri - Video Kameralar
Fotograf Makinası İçin Önerileriniz
Fotograf Makinası İçin Önerileriniz
-
Arkadaslar bir kaç aydır biriktirdigim param ile bir fotograf makinesi almak istiyorum.İşimin stresini atmak ve kendimi geliştirmek istiyorum
1000-1250 TL kadar param var.
Acaba önerileriniz nelerdir? Ve neden tavsiye ettiginize dair bir yazı yazarsanız sewinirim.
-
hocam bi 1000 lira daha biriktrmen lazım bence güzel modeller için.
-
giriş seviyesi bi dslr alırsan işini görür derim ;) daha sonra yükseltirsin
-
Konuyla İlgili Geniş Bilgi Ve Merak Ettiklerinizi Sorabilirsin Hocam Cevaplarım.
-
1500 tlye Canon 550D alabilirsin fazlasıyla yeter
-
50 ila 100 lira arası önerisi olan varmı? konuyu baltalamak gibi olmasın ama
-
aref bunu yazdı:
-----------------------------1500 tlye Canon 550D alabilirsin fazlasıyla yeter
-----------------------------başlangıç için biraz daha düşük modellerden başlasa daha iyi. hem makineyi iyice tanır hemde bütçeden kısıp bir kaç lens le de olayların farkına çok iyi varır.
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------aref bunu yazdı:
-----------------------------1500 tlye Canon 550D alabilirsin fazlasıyla yeter
-----------------------------başlangıç için biraz daha düşük modellerden başlasa daha iyi. hem makineyi iyice tanır hemde bütçeden kısıp bir kaç lens le de olayların farkına çok iyi varır.
-----------------------------pek gerek yok eğer maddiyat varsa 550d 600d den aşağısını da almasın. kit lens ile bile olayın farkına varır bana kalırsa. 550d ile 600d den aşağısını almasın dememin nedeni, kendini 60d veya d7000 e geçirecek kadar ilerlemezse satışı kolay olur, veya daha uzun süre kullanabilir. şusu var busu yok demeden.
-
canon ve nikon arasındaki secimleriniz nelerdir arkadaslar?
-
nikon d50li vereyim 18-55 70-300 8gbsd ve çantasıyla istersen öğretmenlik yapar...
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------nikon d50li vereyim 18-55 70-300 8gbsd ve çantasıyla istersen öğretmenlik yapar...
-----------------------------kardeş ne istiyorsun?