Fotoğraf Makinasından Anlayanlar(Analog)
-
http://img520.imageshack.us/my.php?image=ss858670largefv2.jpg
arkdaşlar resimdeki fotoğraf makinasını gitti gidiyor dan satışın ıyapıcamda bu alet için kçatan başlatmalıyım fiyatı kendisini zamanında dedm almanyadan getirmiş hala sapasağlam çalışıyor çok kullanılmadı çantası filanda duruyor
-
kaç mgpixsel
-
bu tür digital olmayan makinelerde megapixel olmaz..
Digitalden daha kaliteli bir görüntüsü vardır..Fakat senin gittigidiyorda satışına gelince.. makinenin değeri 60 - 80 ytl yi geçmez. ona göre bir satış yap yapıcaksan.. eğer uygun bir fiyata verirsen sırf merakımdan dolayı alabilirim
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------kaç mgpixsel
-----------------------------
bilmem ki neresidne yazar o ? alet le ben uğraşmadım çok ama çıkan fotoğraflar güzeldi işte -
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------bu tür digital olmayan makinelerde megapixel olmaz..
Digitalden daha kaliteli bir görüntüsü vardır..Fakat senin gittigidiyorda satışına gelince.. makinenin değeri 60 - 80 ytl yi geçmez. ona göre bir satış yap yapıcaksan.. eğer uygun bir fiyata verirsen sırf merakımdan dolayı alabilirim
hım neden olmasın bizimkilere osrayım alet babamın al sat evlat dedi onun rızasını alayım olur derse sende merakını giderirsin bende bütçemi toparlarım -
1oo lira verıyım 8) fazla soledım
-
üzerindeki flaş ile birlikte en fazla 110-120 lira eder tabi başka bir aparatı da yoksa (lens gibi)
-
hobi olarak uğraşan biri olarak bu makinayı antika diye yuttura bılırsen yada gercekten zevk ıcın foto ceken bırılerını bulabılırsen ancak o zaman para eder yoksa su anda kımse analog kullanmıyor. aslında bu makınaları kullanmak cok daha zevklı uzrınde standart 50 lık mercek var 50-60 ytl ye satarsan ıyı derım ben
-
cyrpt bunu yazdı:
hobi olarak uğraşan biri olarak bu makinayı antika diye yuttura bılırsen yada gercekten zevk ıcın foto ceken bırılerını bulabılırsen ancak o zaman para eder yoksa su anda kımse analog kullanmıyor. aslında bu makınaları kullanmak cok daha zevklı uzrınde standart 50 lık mercek var 50-60 ytl ye satarsan ıyı derım ben
ya kutusunda cvar bir kaç aparat ayaklığı filanda var sanırsım sesi mesi çok güzel len çak diyo çakıyo filan :) -
bılıyorum hocam benım ılk makınam bunun aynısıydısadece marka farklıydı canondu suan eos 100 kullanıyorum.
Edit: daha dogrusu kullanamıyorum iş guc okul zaman kalmıyor...
-
mp'sine aldanmayın 5 mp ile 8 mp arasınad hiç bir fark yok ;) marka çok önemli