folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Fotoğraf Makinasından Anlayanlar(Analog)

Fotoğraf Makinasından Anlayanlar(Analog)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tacir gelir şimdi gelmezse pm at o anlar fotoğraf makinaslından

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek
    Eğer istanbuldaysan al makineyi sirkeciye hayyam pasajına götür sor birkaç kişiye.Perdesine falan baktır, mercekte çizik varmı yokmu iyice bak.Orada sabahtan akşama kadar takılan makina tutkunu yaşlı amcalar vardır.Makinan temizsse birisi ilgilenir senle

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

geldim hacı götüm kalktı bak birden :)

hocam bu aletlerden çoğu evde vardır hee markası zenittir genelde ama çekim kaliteleri açısından pek fark olacağını sanmıyorum (analog makineler görüntüyü en iyi yakalayan makineler dir en kral dijital bunların görüntüsüne yaklaşabilir) 

fiyat olarak gittigidiyordan karşılaştırabilirsin orda buna benzer ilanlar vardı sanırım ama ederi en fazla 100 ytl dir benim tahminim o da antika muhabbetine veren olursa

kolay gelsin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
     Bende doğa fotoğrafları gördüğüm yakaldğım güzel anların fotoğrafını çekmek istiyorum yanımda bi foto makinesi olsun onla foto çekerim diyorum...  ama nasıl bir makina almam gerekir?  lise öğrenicisiyim çok param yok fikir verirseniz sevinirim

Not : KOnuya tecavüz gibi oldu ama kusura bakmayın kirlilik olmasın dşye hemen buraya yazıp birinin yardımıyla konuyu hallediyim dedim. cevabınızı bekliyorum

dışarda çok ses var içerde uzay.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

saint_of_rock bunu yazdı:
    -----------------------------
     Bende doğa fotoğrafları gördüğüm yakaldğım güzel anların fotoğrafını çekmek istiyorum yanımda bi foto makinesi olsun onla foto çekerim diyorum...  ama nasıl bir makina almam gerekir?  lise öğrenicisiyim çok param yok fikir verirseniz sevinirim

Not : KOnuya tecavüz gibi oldu ama kusura bakmayın kirlilik olmasın dşye hemen buraya yazıp birinin yardımıyla konuyu hallediyim dedim. cevabınızı bekliyorum
    o değilde işportacı sen satış işleirni anlıyorsundur internet üzerinden en sağlam satış nerde yapılır bak elimde şu an 6 tane filan tablo var meseala birinin değeri 600 diğerleri 300 ytl filan sonra 75 tane özel para koleksiyonu var demir madeni.

bunların saıtşını nasıl hallederim anlat bakalım konuma tecavüz karşılığında

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

@patates..

teklifim hala geçerli uygun bir fiyata bırakırsan alabilirim. Burda çoğu fiyat söyliyenler almak istese de almaz ama benim profesyonel makinelere karşı merakım var.. Canon eos 40d almayı planlıyorum ama biraz da nostalji takılayım :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    tataryigit bunu yazdı:

@patates..

teklifim hala geçerli uygun bir fiyata bırakırsan alabilirim. Burda çoğu fiyat söyliyenler almak istese de almaz ama benim profesyonel makinelere karşı merakım var.. Canon eos 40d almayı planlıyorum ama biraz da nostalji takılayım :)

bir gidip abaya konuşalım bakalım en geç 3 gün içinde sana olumluda olsa olumsuzda olsa sonucu sölerim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

tataryigit bunu yazdı:

@patates..

analogdan vaz gecme derım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    yahu benim bahsettiğim makine 2,5 milyarlık makine bırak da analog dan iyi olsun :)
Toplam Hit: 2801 Toplam Mesaj: 20