Fotoğraf Makinasından Anlayanlar(Analog)
-
tacir gelir şimdi gelmezse pm at o anlar fotoğraf makinaslından
-
Eğer istanbuldaysan al makineyi sirkeciye hayyam pasajına götür sor birkaç kişiye.Perdesine falan baktır, mercekte çizik varmı yokmu iyice bak.Orada sabahtan akşama kadar takılan makina tutkunu yaşlı amcalar vardır.Makinan temizsse birisi ilgilenir senle
-
geldim hacı götüm kalktı bak birden :)
hocam bu aletlerden çoğu evde vardır hee markası zenittir genelde ama çekim kaliteleri açısından pek fark olacağını sanmıyorum (analog makineler görüntüyü en iyi yakalayan makineler dir en kral dijital bunların görüntüsüne yaklaşabilir)
fiyat olarak gittigidiyordan karşılaştırabilirsin orda buna benzer ilanlar vardı sanırım ama ederi en fazla 100 ytl dir benim tahminim o da antika muhabbetine veren olursa
kolay gelsin -
Bende doğa fotoğrafları gördüğüm yakaldğım güzel anların fotoğrafını çekmek istiyorum yanımda bi foto makinesi olsun onla foto çekerim diyorum... ama nasıl bir makina almam gerekir? lise öğrenicisiyim çok param yok fikir verirseniz sevinirim
Not : KOnuya tecavüz gibi oldu ama kusura bakmayın kirlilik olmasın dşye hemen buraya yazıp birinin yardımıyla konuyu hallediyim dedim. cevabınızı bekliyorum -
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
Bende doğa fotoğrafları gördüğüm yakaldğım güzel anların fotoğrafını çekmek istiyorum yanımda bi foto makinesi olsun onla foto çekerim diyorum... ama nasıl bir makina almam gerekir? lise öğrenicisiyim çok param yok fikir verirseniz sevinirim
Not : KOnuya tecavüz gibi oldu ama kusura bakmayın kirlilik olmasın dşye hemen buraya yazıp birinin yardımıyla konuyu hallediyim dedim. cevabınızı bekliyorum
o değilde işportacı sen satış işleirni anlıyorsundur internet üzerinden en sağlam satış nerde yapılır bak elimde şu an 6 tane filan tablo var meseala birinin değeri 600 diğerleri 300 ytl filan sonra 75 tane özel para koleksiyonu var demir madeni.bunların saıtşını nasıl hallederim anlat bakalım konuma tecavüz karşılığında
-
@patates..
teklifim hala geçerli uygun bir fiyata bırakırsan alabilirim. Burda çoğu fiyat söyliyenler almak istese de almaz ama benim profesyonel makinelere karşı merakım var.. Canon eos 40d almayı planlıyorum ama biraz da nostalji takılayım :)
-
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------@patates..
teklifim hala geçerli uygun bir fiyata bırakırsan alabilirim. Burda çoğu fiyat söyliyenler almak istese de almaz ama benim profesyonel makinelere karşı merakım var.. Canon eos 40d almayı planlıyorum ama biraz da nostalji takılayım :)
bir gidip abaya konuşalım bakalım en geç 3 gün içinde sana olumluda olsa olumsuzda olsa sonucu sölerim -
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------@patates..
-----------------------------analogdan vaz gecme derım
-
yahu benim bahsettiğim makine 2,5 milyarlık makine bırak da analog dan iyi olsun :)