Fotoğraf Makinelerinden Hangisi
-
bunlardan hangisini önerirsiniz.bu hafta alacağım umarım... yahut bunların fiyatında önerdiğiniz başka varmı?
http://urun.gittigidiyor.com/NIKON-COOLPIX-P90-SIFIR-ACILMAMIS-KUTUSUNDA_W0QQidZZ33117365
-
profesyonel fotografcılıkla ilgilenmiyorsan hiç gerek yok alma boşuna cep tel ondan cek daha iyi.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-dijital-fotograf-makinesi-kompakt-fujifilm-finepix-s2550hd-ve-gp-4-adet-pil-ve-sarj-aleti-33017102/detay bunu ben satıyorum kardeş. 375 yapabilirim. amazondan almıştım. 3 ay oldu suan sanırım.
-
Profesyonel çekim için değil cep tel ihtiyacım yok saolasın dotum.
fujifilmin ilanını vveren arkadaşa tşk şimdilik bunlarla ilgileniyorum olmazsa seninle irtibata geçerim hocam
-
makinalar güzel bence ama nikonun şeklini beğenmedim fujifilm pinefix s1500 öenriirm ucuz ve güzeldir 2 hafta önce aldım gittigidiyordan istersen professional çekime başlarım diyorsan manuel ayarlarla istersen yok fotoğrafçılıkla alakam diyorsan otomatik çekime alırsın çok hoştur kendielri o konuda
-
açıkçası profesyonel değilim daha önce tecrübem olmadı tek istediğim raw ve macro çekimlerini hiç yoktan biraz iyi çekmek (= fujifilm e şuanda bakmadım ama bakarım yaw çok önerdiniz :D
-
güncell
-
eğer makro veya süper makro modları istiyorsan sonuna kadar fujifilm s1500 çok iyi ya çok istersen 1-2 tane resim koyarım (kendim çektim)
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
eğer makro veya süper makro modları istiyorsan sonuna kadar fujifilm s1500 çok iyi ya çok istersen 1-2 tane resim koyarım (kendim çektim)
-----------------------------Koayarsan Sevinirim Hocam (:
-
nikon.
-
metalati bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------Koayarsan Sevinirim Hocam (:
pm e bakkk