Fotoğraf Makinesi Alacağım
-
EOS 550D almayı düşünüyorum ama , profesyonel olarak bu işi yapan herkez nikon öneriyor D90 favori tabiki
1500 TL param olursa Canon 2000 TL param olursa Nikon alıcam
-
hocam nabtın sen :D arkadaş çekcem diyosun 2 bin tlden söz ediyorsun :D:D
lens mens diyorsun birde o makinyı kullanması var makinayı alıpğ paso otomatik modda kullanırsan yüzüne tükürürler haberin olsun :D
ilerde bu işi sevip ayrı profa merak salacağğını düşünüyorsan ve fiyat performans istiyorsan kesinlikle popentaxa bak, param var objektifin tanesine 800 tl verebilirim diyorsan al nikon d5000 yada d3100 daha çok param var diyorsan d7000 al ama kullanmasını bilmedikten sonra boşuna para vermiş olursun.
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
almanyada vs tanıdığın varsa ordan getirtmeni tavsiye ederim, buaradan daha ucuz.
heleki amerikadan gelicek birileri varsa onlara getirtirsen dahada ucuz..ben fiyat konusunda tavsiye verdim arkadaşlarda makine konusunda verirler..
bosphorus gelirse zaten direk pentax a dönücek konu habern olsn :d
Sırf konuya bosphorus yazmış mı diye baktım ve yazmış. Pentax demiş... -
http://www.tahribat.com/Murit-Gzx/
Pm at hacı sözde amatör bir fotoğrafçı müridimiz ( adam gayet iyi lan :D ) o yardımcı olur sana
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
hocam nabtın sen :D arkadaş çekcem diyosun 2 bin tlden söz ediyorsun :D:D
lens mens diyorsun birde o makinyı kullanması var makinayı alıpğ paso otomatik modda kullanırsan yüzüne tükürürler haberin olsun :D
ilerde bu işi sevip ayrı profa merak salacağğını düşünüyorsan ve fiyat performans istiyorsan kesinlikle popentaxa bak, param var objektifin tanesine 800 tl verebilirim diyorsan al nikon d5000 yada d3100 daha çok param var diyorsan d7000 al ama kullanmasını bilmedikten sonra boşuna para vermiş olursun.
-----------------------------adam doğru söylüyo
sadece arkadaş ortamını çekiceksen veya gezi vs o türlerde çekiceksen boşuna verme o kadar para dediği gibi d5000 d3100 alabilirsin canon 1100d bile alabilirsin
hayyamı soranlar için eminönü-sirkecide
-
hocam yurtdışından d90 + 18-150 kit getirtebilirsin bence. amazondan bak güzel fiyatlar var. şimdiki aklım olsa sünepe spotculardan alacağıma yurtdışından getirtirdim. spotcudan alınca aklın kalıyor.
-
Brown bunu yazdı:
hocam yurtdışından d90 + 18-150 kit getirtebilirsin bence. amazondan bak güzel fiyatlar var. şimdiki aklım olsa sünepe spotculardan alacağıma yurtdışından getirtirdim. spotcudan alınca aklın kalıyor.
-----------------------------hemen getirelim :)