folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fotoğraflarınız Profesyonel Görünüm Kazansın (HDR)

Fotoğraflarınız Profesyonel Görünüm Kazansın (HDR)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    muhabir22 bunu yazdı:
    -----------------------------

Burada anlatılan tabiki hdr "fotoğraf" resim zaten değil

Yukarıda yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum ama okumadan sanırım yorum yapmışsın. Çünkü eğer HDR yi biliyorsan apaçık yazdım yukarıda. Aynı karenin 3 kez pzlanmasından bahsediyorum. Kusura bakma belki iyi anlatamadığımdan bu kanıya varmışsındır ancak, ne kadar amatör fotoğrafçıyım desemde burada aynı zamanda bir fotoğraf derneğinin de üyesiyim. Yani demek istediğim burada yazdıklarımın hiçöbirisi uydurma değildir :S

-----------------------------

ben sana uyduruyorsun demedimki ben bildiğimi söyledim neden bukadar alındın bilmiyorum ben bilddiğimi söyledim sende okumamışsın anlaşılan yazdığım ilk 3 kelimeyi okusan anlarsın ama neyse

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    bi kaç kere denemiştim ama üç ayak olmadan bi boka benzemiyo

hacı üç ayağa gerek yok ki raw olarak çek fotoğrafı ev ayarlarını camera raw (photoshop cs 5 de geliyor kendileri) ile ayarla jpeg olarak kaydet sonrada bu program yada photoshopta da var hdr olarak ayarlayabiliyorsun. HDR nin amacı karanlık noktaları aydınlatmak ve aydınlık noktalarıda karartmak.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 2201 Toplam Mesaj: 13