Fotoğraflarınız Profesyonel Görünüm Kazansın (HDR)
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------Burada anlatılan tabiki hdr "fotoğraf" resim zaten değil
Yukarıda yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum ama okumadan sanırım yorum yapmışsın. Çünkü eğer HDR yi biliyorsan apaçık yazdım yukarıda. Aynı karenin 3 kez pzlanmasından bahsediyorum. Kusura bakma belki iyi anlatamadığımdan bu kanıya varmışsındır ancak, ne kadar amatör fotoğrafçıyım desemde burada aynı zamanda bir fotoğraf derneğinin de üyesiyim. Yani demek istediğim burada yazdıklarımın hiçöbirisi uydurma değildir :S
-----------------------------ben sana uyduruyorsun demedimki ben bildiğimi söyledim neden bukadar alındın bilmiyorum ben bilddiğimi söyledim sende okumamışsın anlaşılan yazdığım ilk 3 kelimeyi okusan anlarsın ama neyse
-
Tnrsk bunu yazdıbi kaç kere denemiştim ama üç ayak olmadan bi boka benzemiyo
hacı üç ayağa gerek yok ki raw olarak çek fotoğrafı ev ayarlarını camera raw (photoshop cs 5 de geliyor kendileri) ile ayarla jpeg olarak kaydet sonrada bu program yada photoshopta da var hdr olarak ayarlayabiliyorsun. HDR nin amacı karanlık noktaları aydınlatmak ve aydınlık noktalarıda karartmak.