folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Fotoşoptan Sonra Ne Öğrenmek Lasım?

Fotoşoptan Sonra Ne Öğrenmek Lasım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    bana sorarsan türkçe ve ingilizceden başla... mesela "fotoşop" yerine "photoshop" ya da "lasım" yerine lazım yazarak iyi bir başlangıç yapabilirsin.

hadi ordan seksi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

yerinde olsam fotoşopun nasıl yazıldıgını öğrenirdim ayrıca türkçe konuşmayı (:

demek herşeyi biliyosun (:

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Photoshop - Flash - After Effect ve son olarak Action Script ogrenirsen saglam eleman olursun.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    compü nün dediği gibi bencede after effects kullan hem photoshop ile çok uyumlu yani zorluk çekeceğini sanmıyorum...maddi yönden de sana baya destek olur:)

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi

hehe meslek ha almıyim aperatif yapıyom biras kendi tabularımı yıkıyom grafik özürlüydüm gerekliydi bu çalışma bissürü şeyin yapısını anladım psd sayesinde, çizim felan imkansız yapamam saatlerce oturup sıfırdan resim çizicem delirir insan edit zevki tabi., illustratordan devam etmeye karar verdim vektör tabanlı şeyler yapabiliyomuşuz, sona fireworkse bakıcam ensona 3dsmax i halledicem flasha ihtiyacım yok actionscript çok vaktimi alır dw yi ultradevden beri kullanıyom saten yeni sürümüde pek farklı diilmiş :) coreli gugılda inceledim ayrı bi dünya hiç gerek yok,

kafamı başka bişey kurcaladı 3dsmaxle yapıcağım resim üçboyutlu resim olarak kalıyo animasyondan başka bi işe yaramıyo diilmi?

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Bence 3D Studio Max'e falan bulaşma. Blender öğren.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    bang-bang bunu yazdı:
    -----------------------------

hehe meslek ha almıyim aperatif yapıyom biras kendi tabularımı yıkıyom grafik özürlüydüm gerekliydi bu çalışma bissürü şeyin yapısını anladım psd sayesinde, çizim felan imkansız yapamam saatlerce oturup sıfırdan resim çizicem delirir insan edit zevki tabi., illustratordan devam etmeye karar verdim vektör tabanlı şeyler yapabiliyomuşuz, sona fireworkse bakıcam ensona 3dsmax i halledicem flasha ihtiyacım yok actionscript çok vaktimi alır dw yi ultradevden beri kullanıyom saten yeni sürümüde pek farklı diilmiş :) coreli gugılda inceledim ayrı bi dünya hiç gerek yok,

kafamı başka bişey kurcaladı 3dsmaxle yapıcağım resim üçboyutlu resim olarak kalıyo animasyondan başka bi işe yaramıyo diilmi?

en iyisini yapmışsın. illustrasyon kolaydır zaten, biraz kasar 3Dye geçersin. 

bassinyourface
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı:
    Yerinde Olsam Flash Öğrenmeye Başlardım
    aynen
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    Adobe indesign ve illustrator

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Erkek

st_anger_turk e katılıyorum kendisi profesyonel tasarımcıdır. bişey söylüyosa altı doludur. :)

Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
Toplam Hit: 4812 Toplam Mesaj: 28