Fotoya Teşhis
-
arkadaslar kız arkadasımın kullandığı photoshop programını bilen var mı ? normal resim:http://img31.imageshack.us/i/23092010006001.jpg/
shoplusu: http://img804.imageshack.us/i/ekran1414.jpg/ ..
-
Ve unuttum siz hangi programı önerirsiniz bu tür değişiklik yapmak için?
-
Okdar senedir Ps kullanır bişeyler yaparım ama inan benim facede kızlar bunu 2 dakkada yapıyolar bende sorucaktım aynısını:D
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------
Okdar senedir Ps kullanır bişeyler yaparım ama inan benim facede kızlar bunu 2 dakkada yapıyolar bende sorucaktım aynısını:D
-----------------------------ben hep diyorum kızlara banada böyle şekli şemali değişik fotolar yapsanıza yok yapmıyolar artı pc bilmeyen kızlar bile böyle şeyler yapabiliyolar ya telefondan yapıyolar yada bi olay dönüyo anlam veremiyorum
-
Adobe photoshop la çok basit yapabilirsin. hafif renklerle oynamış. yoksa kaçırdığım bir şey mi var
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------Ne diyosun hocam cıldırdım adobe falan degil bu basit ve kullanıslı bisey site mi program mı cıldırcam bulamadım
-
yüzüme fondoten sürmüs sanki :D ve saclarımı düzeltmis nedir bu adobe mi diyosunuz :D
-
Scabie bunu yazdı:
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------Ne diyosun hocam cıldırdım adobe falan degil bu basit ve kullanıslı bisey site mi program mı cıldırcam bulamadım
-----------------------------alla alla amma abarttın hocam :) özel bi program varsa bilmem de ps yle yapılabilir. çok özel bir şey yok sanki
-
Photoescape miydi neydi öyle bir program varmış sanırım.. bende bir iki fotomu atmıştım bir kıza :D renk ayarı yapmışlardı..
-
noise atmış galiba biraz. noiseware diye program var
-
livane bunu yazdı:
Scabie bunu yazdı:
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------alla alla amma abarttın hocam :) özel bi program varsa bilmem de ps yle yapılabilir. çok özel bir şey yok sanki
-----------------------------peki bu isleri pek bilmeyen ben icin adobenin türkce link verebilirmisin zahmet olmassa (bi sürü versiyon var sence hangisi ?)