Fotoya Teşhis
-
google picaso dan da yapabilirssiniz
-
photoshopu türkçe kullanma ayrıca bunu demek istiyorum benim bildiğim birtane photoshop var oda adobe firmasının ürettiği :S yeni başlayacaksanda cs3 ü tavsiye ederim yeni başlayan için gerek yok cs5 :|
-
bu efect i en cok EMO lar kullanıyor birisine sormuştum PhotoScape kullandıgını soylemişti .
-
ögrendigine göre sorun kalmadi :D
baslayin beyler
-
ps de yapılıo cok kolay
resmini acıon ps de sonra duplicate edion bu duplicate ettiğinin üstüne blurla yüzümne filan sürüyon gri yada mavi ton bi renk ile sonra bu duplicate olan resmi screen veya hard light filan hangisi hosunuza giderse ypaıonuz birde opcitysi ile oynadınmı olay bitio
-
photofilitre yada picasa ile yapabilirsiniz , photoshop luk birşey göremedim ben resimde ? parlaklık vermiş onu da 10000 lerce program yapar herhangibibir foto editleme programı yani
-
bu fotoyu buraya koymuşsun pscilere davetiye çıkarmışsın oynayın benim fotomla diye :D şimdiye kadar kimse denk gelmemiş şanslısın :D
-
Ya genç mürid kardeşim bi sürü online resim düzenleme siteleri var ve bundan daha başarılı işler yapıyor. Google amcada "online resim düzenleme" diye arat kafidir
-
photoscape
90 + neslinin yeni oyuncağı (:
-
olay basit
www.picnik.com a giriyorsun yüklüyorsun resmini ordan ayarları veriyorsun.