folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fox Tv De Box Gecesi

Fox Tv De Box Gecesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abow vlademir krişkov (nasıl yazılır bilmiyorum) die bi herifle bi amerikalı kaşılaştı.

Vlademirin özellikleri: 30 yaşında 43 nakavt (rekor myke tysonda 44) 2.01 cm 112 kilo

amerikalı: 36 yaşında 2.01 cm 120 kilo idi hatıladıklarım.

Biraz önce yemekte izledim dünyanın en iyi boksoru deniyor vlademire şu anki.Herif hiç sağ elini kullanmadı bir kez bile vurmadı 2. round başında amerikalıya sol vurdu oda iplere tutunup yere çöktü sadece 2 kez sol vurdu ama adam yerden kalkamadı.

Biliyor musunuz vlademir soy adı nasıl yazılır okunuşunu veridm araştırcam çok piskopat herif bütün amacı rekoru kırmak 2 maç sonrası kırılcak ama adamın solu çok sertmiş spikerler söyledi.Herif terminator gibi yaw sadece solla resmen aygır gibi bir zenciyi devirdi.Sadece solla..

-------------------------------------

edit:başlık düzeltilmiştir.lütfen düzgün kelimeler seçelim başlıklara

-yonetim-

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    tükürüğümle döverim la ben onu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

muhaa :D tabi hoca sen 2.50 200 kilo 20 yaşındasındır :D muhahaha :D

olm şaka maka herif 2 metrelik 120 kiloluk adamı 3 kere sol vurarak nakavt ediyorsa adam çok şeyli olması lazım.Yani diğer adam öyle böyle değil oda onca adamın içinden çıkmış sıyrılmış altın kemer için mücadele ediyorlar yani 1. ve 2. olacaklar bu yüzden sağlam adamlar.

ama bu herif başka bu adam vallahi mike tyson muhammed ali vs.. indirir yaw ne demek hoca 3 sol da nakavt.Özelliklşe rakibi çok sağlamsa.İnsan bir sağ vurur deidm içimden ipneye :D yani sağlak ya o bakımdan.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

dunyanın en iyi boksorumu. mauhaha dunyanın en iyi boksoru Nikolai Valuev dir. 2.13 olması lazım boyu dunyada hicbir siklete girmedigi icin yeni bir kategori acmayı dusunduler ama sonra vazgectiler agır siklet sayılıyor eleman. daha hic yenilmedi yenende cıkmaz sanmıyorum

aha buda resmi. adamın boyutları hakkında fikir sahibi olun diye =)

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

olm o resim photoshop ben inanmıorum :P

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    Fotografa bakilirsa kedinin fareyle oynamasi gibi

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

en iyi boksörü 2.13 olduğu için bu kavram bumudur hoca?Boksor iyi olmak için boyu yaşı şusu busu önemli değil.Kaç nakavtı var?Kaç kez yenmiş ?İşte bunlar önemlidir.Bu adamı tanımam vlademiri gördüm adam çok sağlam.Bu herifide görmem lazım ama bu adamı rahatlıkla devirir vlademir.Adm sürekli spor yapıyor kas yığnı adama baktım dedim bu 1.83 var 75-80 kilo ondan sonra rakibini gördüm yuh dedim bu adam bunu dağıtır.

Ancak meğer ikside aynı boydaymış.diğeri hiç göstermyior.Adam çok zayıf gibi duruyor.Ancak adamın eti falan çok kenetli herhalde.Sağlam bir yapısı var.Öyle kof değil diğer altı üstü 8-10 kilo fazla ama ühüüü sanki 30 kilo fark var.Yani bu adam kas yağını yada kilo yığnı değil.Gerçek anlamda besleyici şeyler yiyiyor spor yapıyor sürekli.Yelken dakar rallysi seviyormuş arabayla yapıyor amator çapta.

Demek istediğim şu ki belli olmaz boyu uzun diye en iyi olmaz.Ters bir yumrukta yere yatar.Bu tür şeyler belli olmaz.Özellikle tanıdığın varsa böyle serseri kavga eden kendini bğeenmiş olmayacak anlatsın benim boyum uzun 1.85 81 kiloyum ama gel gör 1.68 lik elemanın beni sopaladığını bilirim :D bi ton adamı devirdim ama anlamadım aq adam bi yerden girdi çıktı bişeyler yaptı tam bana doğru bişey gelkiyordu dedim burnuma yumruk vuruyor çekildim ama kafama denk geldi yığıldım yere.

Bu işler belli olmuyor amk.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sscheme
    Sscheme's avatar
    Erkek

http://www.klitschko.com/en/index_en.html

Girin bakın hiç maçını izlemedim ama merak ettim cidden izlemem lazım.

Bütün mesajlarım ve konularım BSD Lisansı"yla lisanslanmıştır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Adamda surat kalmamış aq.Her maçta surat dağılsın toplansın bir yere kadar.

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

ben boyundan dolayı demiyorumki. adam namaglup zaten adamı indirebilen cıkmadı daha. suanda wbc nin bir alt kategorisinde dunya agırsiklet sampiyonu. wbc agırsiklet unvan macı icin bazı maclar yapması gerekiyo oda onları yapıyo. daha 3.rounda uzayan macı olmadı. adamı o kalıbıyla indiren cıkmaz. kalıbın yanında sugur gibi guclu adam. adamın maclarının cogunu izledim bu adamı yıksa yıksa tyson yıkardı oda olmadıgına gore bu eleman alır goturur

firex o adamın normal hali. neanderthale benziyo adam zaten dayaktan degil =)

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sscheme
    Sscheme's avatar
    Erkek

Nikolay Valuev WBA şampiyonu

Wladimir Klitschko IBF şampiyonu

beyler ikisinin de yeri ayrı şu an ama bi maç yapsalar çok iyi olur. Bu arada WBC dünya 3. sü Sinan Şamil Sam 

Bütün mesajlarım ve konularım BSD Lisansı"yla lisanslanmıştır.
Toplam Hit: 9277 Toplam Mesaj: 18