folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder F/P Klima Tavsiyesi. Klimayı Aldım. 1 Aylık Tüketim Değerlerini Paylaşıyorum.

F/P Klima Tavsiyesi. Klimayı Aldım. 1 Aylık Tüketim Değerlerini Paylaşıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

hocam sebibini tam bilmiyorum ama bence en ucuz 9 luk klimayı herkes zam gelecek diye aldı geçti .

yeni klimalar zaten 12 lik kadar başarılı soğutuyor alanlar genelde memnun kalıyor. 

mesela bimde 12 lik klimaynın fiyatı 7600 sen 7200e düştü 12 lik alan yok.

a101 de 2 tane 12 lik var onlarında fiyatını düşürdüler alan yok.

bu arada bimdeki klimay gözüm kapalı alırdım ben copayı almasaydım. benim klima ile tüketim değerleri aynı ve o da son sistem. ve benim klimadan daha uygun.

101 deki klimaları incelerken seg marka depoda olduğu için depoya çıkardılar beni 10 seg 10 tanede konforal klima stoklaimış ibneler.

aşağı indirmiyorlar. şimdi satamadıkları için indirim yapmaya başlamışlar.

bu enflasyon ortamında zor biliyorum ama eylül ayında fiyatların bi tık daha düşmesi mümkün mü hocam, klimalar genelde yazın tercih ediliyor. bu yazı da öyle böyle atlattık, seneye kullanmak için şimdiden almayı düşünüyorum?

bu arada oturduğum oda 15m2 civarında, 9k btu da yeter sanırım ama 12k btu alırsam odayı daha çabuk soğutup daha stabil tutacağı için daha az elektrik masrafı gelme olasılığı nedir acaba?

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

zincir marketler fiyatı düşürmeye başladıysa fiyatlar dahada düşecek demek hocam.

ben genelde beyaz eşya servislerinden filan klima almam. internetten alrım çok daha ucuza denk gelir.

kışı bekle birtane 9 luk r32 li al ama internetten al. mağazada 1500 -2000 lira fazla geçiriyorlar. ücretsiz montaj ve 5 yıl garantili olsun yeter.

15m2 ye 9 binlik yeter artar bile. 12 lik performansı verir r32 li ise. son sistem klimalar eskileri gibi soğutmaz ısıtmaz gibi önyargıları kırıp geçiyor.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

zincir marketler fiyatı düşürmeye başladıysa fiyatlar dahada düşecek demek hocam.

ben genelde beyaz eşya servislerinden filan klima almam. internetten alrım çok daha ucuza denk gelir.

kışı bekle birtane 9 luk r32 li al ama internetten al. mağazada 1500 -2000 lira fazla geçiriyorlar. ücretsiz montaj ve 5 yıl garantili olsun yeter.

15m2 ye 9 binlik yeter artar bile. 12 lik performansı verir r32 li ise. son sistem klimalar eskileri gibi soğutmaz ısıtmaz gibi önyargıları kırıp geçiyor.

şu an evin oturma odasını kullandığım için 15m2 alandayım, ancak salon 25m2 civarında, daha sonra oraya takma ihtimalim var o yüzden almışken 12k btu almayı düşünüyorum.

bu arada şu da baya uygun gibi geldi bana, özellik bakımından da copadan bi tık daha iyi gibi.

https://www.n11.com/urun/eca-ecotech-esa2112a100-12000-btu-inverter-duvar-tipi-split-klima-2631658

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

tüketimine baktım değerleri iyi.

ama özsllik olarak aynılar. sadece biraz abartarak yazmışlar.

birde garantisi kaç yıl onu bulamadım

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 8130 Toplam Mesaj: 57
klima klima tavsiyesi dc inverter a++