folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fransa"Ya Haddini Bildirmek Gerek!.. Yapılan Son Ayıp!..

Fransa"Ya Haddini Bildirmek Gerek!.. Yapılan Son Ayıp!..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyRoN
    PyRoN's avatar
    Erkek
    Bu işin içinde bir bit yeniği var!!

Yürüüü Beaaa Ehli Deveee Endamını Göreyim,, Senle Geçen Günlerimin E*dadını S*keyim,, Mecnunmuyum Lan Bir a*m İçin Çöllere Düşeyim,, Senide Leylayida Mecnunuda S*keyim!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
    valla içinizde dahilerin olduna inanıyorum.sizde öyle grafik yapınki..siz bizim avratları si..miyorsunuz,ama biz sizin götlerinizi öyle bir s....kerizki cinsinden bir çalışma yapıp.her tarafa gönderelim.umarım bunu güzel yapacak dallamalar vardır içimizde.

You set up her pickle which you loved
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

avrupanın peşinde bu kadar çok taviz veririsek

onursuz politikalar üretirsek

daha  bu tip aşağılanmalarla çok sık karşılaşacagız demektir.

Türk Birliği için uğraşmakdan başka şansımız yok

ilk fırsatta bir fransız kızı bulup elden geçirmek gerek 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

arkadaslar türkiyede ciplak dolassaniz bile aha bu dümbükler yine bu sekilde gösterirler bizim memleketi..

isterseniz afish felan yapin ben burda çikartip sokaklara astirabilirim toulouse'da bura yakin yane..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    her 5 fransız kızın ustunden gecen bir turk oldugunu unutmasın onlar.... anca kendilerini bu sekilde kandırıolar iste. oradaki imajımız o kadar saglam ki kadınlar arasında ne kadar iyi iş bilir oldugumuzu biliolar ve bu afişi yapanda bir erkek kesin, kadınlarını bize kaptırma korkusunda olan fransanın... kafanızı boyle seylere takmayın bunlar tamamen bos iş... almazlarsa almasınlar ab ye cokta fifi.... türk birligi veya bir rusya ile yapılacak iş birligi sonucunda neler yapabilecegimizi bildikleri icin ne amerika ne de fransa ne de avrupa ulkeleri bize bişi yapamaz... :D benim fikrim bu...

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bir kere resimdeki karı iran ırak tipli karı amudasımı kalkmış ne azmış karı öyle poz verdirtmişer

erkekte tipsiz kodumun zibidisi bunlar bir oyun taciz tahriklere gelmesek iyi olur  kendi bklarını temizlesinler önce

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msdead
    msdead's avatar
    Dişi

ABD anamizi aglatir ......biz halen yalakalik yapariz..

Almanlar  peygambere saldirir...

İpne nin  teki  ATATURK'e  saldirir..youtube'de izleriz mal gibi...

Fransa da Turk kadinin imaji aha budur :(

Biz kendi icimizde din kavgasi yapariz , tayyipciler ve digerleri dige ayriliriz,  n'olcak halimiz :S

daha neler neler...hangisine cumle kurayim ki...

basimizidaki orumcek kafalilar oldugu surece alisalim artik bu olaylara!hatayi , ipneligi ,biz yapmis gibi bide gider ozur dileriz...

not : kufur ettim af ola (: bayan murid olarak yakismiyor ama :S sinirlendim gece gece :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    Biz daha kendi içimizde bütünlük sağlayamıyoruz ki , herkes kendini bilgin zannediyor ,  1 haber bile izlemeyen adam birşeyler savunuyor , neyi savunduğunuda bilmiyorki . Bu haberden sonra bile hükümeti suçlayanlar war (akp'ci asla değilim) ne olursa olsun hangi hükümet olursa olsun düşünceleri değişmeyecek.Avrupa ne olursa olsun bizimle çelişki kurmaya çalışacak ,  içten içe bitirecek. Bugün hangi avrupa ülkesinin bizimle savaşmaya götü yerki .. Adamlar orospu çocuğu olduğu kadar zekide.Orospu çocukları dedim çünkü gerçekten öleler :) bu adamlar kendi analarını , bacılarını satan adamlar (şanzalize (paris): ensest ilişkilerin en bol olduğu yer.)

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kendi analarıyla sks yapan evet bizzat şahitim kız kardeşinin vucudunda zevk yapan picler

resimdeki karıda erkekte türk tipi erkek değil bunu sorarım avrupa bizi 95 den beri aldatıyor 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

İşte amerika yada diğer devletler Türkiye ye bu kadar düşmanken sizin dediğiniz gibi şu halde gelip Türkiye ye savaş açmazÖnce bize magazin verir kişilik haklarının içine eder.Onlarla ilgilenirken istenilen yasa tasarısı geçilir meclisten.Sonra kalkar sen şucusun ben bucuyum diye ayırır, daha sonra ermeni soykırımı der daha sonra müslümanlığımıza leke sürer.

Sonuçta?Kızmış bir Türk halkı.ORtaya taş atsan birbirinle kavga edecek bir Türk halkı.Daha sonra o taş atılır kavga ederiz.Yüce Türk ordumuz olmasa sonunda Trükiye nin gideceği yer içten çökme olacaktır.

Bu terbiyesizlere göz açtırmamalıyız.NE olursa olsun fark etmez.Şahsen benim düşüncem şu yonde ben zaten öyle bir türbanlıyı desteklemiyorum bu yüzden umrumda değil.Fakat Türkiye ye sürülmüş bir leke var.Bu yüzden ne olduğu fark etmez.HEr türlü insanla birleşir bu şerefsizlere karşı çıkarım.

Toplam Hit: 3987 Toplam Mesaj: 29