Fransa"Ya Haddini Bildirmek Gerek!.. Yapılan Son Ayıp!..
-
Bu işin içinde bir bit yeniği var!!
-
valla içinizde dahilerin olduna inanıyorum.sizde öyle grafik yapınki..siz bizim avratları si..miyorsunuz,ama biz sizin götlerinizi öyle bir s....kerizki cinsinden bir çalışma yapıp.her tarafa gönderelim.umarım bunu güzel yapacak dallamalar vardır içimizde.
-
avrupanın peşinde bu kadar çok taviz veririsek
onursuz politikalar üretirsek
daha bu tip aşağılanmalarla çok sık karşılaşacagız demektir.
Türk Birliği için uğraşmakdan başka şansımız yok
ilk fırsatta bir fransız kızı bulup elden geçirmek gerek
-
arkadaslar türkiyede ciplak dolassaniz bile aha bu dümbükler yine bu sekilde gösterirler bizim memleketi..
isterseniz afish felan yapin ben burda çikartip sokaklara astirabilirim toulouse'da bura yakin yane..
-
her 5 fransız kızın ustunden gecen bir turk oldugunu unutmasın onlar.... anca kendilerini bu sekilde kandırıolar iste. oradaki imajımız o kadar saglam ki kadınlar arasında ne kadar iyi iş bilir oldugumuzu biliolar ve bu afişi yapanda bir erkek kesin, kadınlarını bize kaptırma korkusunda olan fransanın... kafanızı boyle seylere takmayın bunlar tamamen bos iş... almazlarsa almasınlar ab ye cokta fifi.... türk birligi veya bir rusya ile yapılacak iş birligi sonucunda neler yapabilecegimizi bildikleri icin ne amerika ne de fransa ne de avrupa ulkeleri bize bişi yapamaz... :D benim fikrim bu...
-
bir kere resimdeki karı iran ırak tipli karı amudasımı kalkmış ne azmış karı öyle poz verdirtmişer
erkekte tipsiz kodumun zibidisi bunlar bir oyun taciz tahriklere gelmesek iyi olur kendi bklarını temizlesinler önce
-
ABD anamizi aglatir ......biz halen yalakalik yapariz..
Almanlar peygambere saldirir...
İpne nin teki ATATURK'e saldirir..youtube'de izleriz mal gibi...
Fransa da Turk kadinin imaji aha budur :(
Biz kendi icimizde din kavgasi yapariz , tayyipciler ve digerleri dige ayriliriz, n'olcak halimiz :S
daha neler neler...hangisine cumle kurayim ki...
basimizidaki orumcek kafalilar oldugu surece alisalim artik bu olaylara!hatayi , ipneligi ,biz yapmis gibi bide gider ozur dileriz...
not : kufur ettim af ola (: bayan murid olarak yakismiyor ama :S sinirlendim gece gece :(
-
Biz daha kendi içimizde bütünlük sağlayamıyoruz ki , herkes kendini bilgin zannediyor , 1 haber bile izlemeyen adam birşeyler savunuyor , neyi savunduğunuda bilmiyorki . Bu haberden sonra bile hükümeti suçlayanlar war (akp'ci asla değilim) ne olursa olsun hangi hükümet olursa olsun düşünceleri değişmeyecek.Avrupa ne olursa olsun bizimle çelişki kurmaya çalışacak , içten içe bitirecek. Bugün hangi avrupa ülkesinin bizimle savaşmaya götü yerki .. Adamlar orospu çocuğu olduğu kadar zekide.Orospu çocukları dedim çünkü gerçekten öleler :) bu adamlar kendi analarını , bacılarını satan adamlar (şanzalize (paris): ensest ilişkilerin en bol olduğu yer.)
-
kendi analarıyla sks yapan evet bizzat şahitim kız kardeşinin vucudunda zevk yapan picler
resimdeki karıda erkekte türk tipi erkek değil bunu sorarım avrupa bizi 95 den beri aldatıyor
-
İşte amerika yada diğer devletler Türkiye ye bu kadar düşmanken sizin dediğiniz gibi şu halde gelip Türkiye ye savaş açmazÖnce bize magazin verir kişilik haklarının içine eder.Onlarla ilgilenirken istenilen yasa tasarısı geçilir meclisten.Sonra kalkar sen şucusun ben bucuyum diye ayırır, daha sonra ermeni soykırımı der daha sonra müslümanlığımıza leke sürer.
Sonuçta?Kızmış bir Türk halkı.ORtaya taş atsan birbirinle kavga edecek bir Türk halkı.Daha sonra o taş atılır kavga ederiz.Yüce Türk ordumuz olmasa sonunda Trükiye nin gideceği yer içten çökme olacaktır.
Bu terbiyesizlere göz açtırmamalıyız.NE olursa olsun fark etmez.Şahsen benim düşüncem şu yonde ben zaten öyle bir türbanlıyı desteklemiyorum bu yüzden umrumda değil.Fakat Türkiye ye sürülmüş bir leke var.Bu yüzden ne olduğu fark etmez.HEr türlü insanla birleşir bu şerefsizlere karşı çıkarım.