folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fransa"Ya Haddini Bildirmek Gerek!.. Yapılan Son Ayıp!..

Fransa"Ya Haddini Bildirmek Gerek!.. Yapılan Son Ayıp!..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    bizde daha dibimizdeki peşmergelere laf edemiyoruz ne fransası ya kendinize gelin güldürmeyin beni
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Eski amerika baskanlarindan Benjamin Franklin in bir sozu  vardir''Gecici bir guvenlik ugruna guvenliklerini riske sokan uluslar geleceklerini tehlikeye atmislardir'' der.bizde 1856 paris anlasmasindan sonra avrupadan parayi almisiz emir almaya asagilanmaya tekmelenmeye alismis sindirilmisiz.dunyada icimizde uhde bir yurttas olarak dolasmaktayiz.aynen ezikler gibi.bugun rahatca avrupa birligine girecez diye tavizler verebiliyorsak (RTE)boyle asagilanmalar normaldir kesimlerce.bugunleri yasadigim icin utanc duyuyorum ama bu utanci gelecek nesillere aktarmak en buyuk aptalligimiz ve aliskanligimiz gecmisten oyle geldigi icin.cuvaldiz kendine igne baskasina.ulus birligi ve yurtsever yapilanmasi bilgi toplumundan gecer arkadaslar.arastiralim tarihi buna benzer bir suru  asagilik seyler batidan bize yada ayni kategorideki ulkelere gelmistir.surekli konusuruz egitim sart.Evet iste o cumle kesinlikle sart.ronesans!!!

Egitim ronesansi!

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Fransız işte ne olcak amk alayı gay bu götlerin.Kokonun dedigi gibi zamanında s*kseydik analrını  böle konusmazlardı.

Artık farz oldu trustlik beldedeki muritlerin fransız kızlara türklerin nasıl oldugunu göstermesi lazım.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teomanyak
    teomanyak's avatar
    Erkek

tarih'ini bok götüren bir milletin böyle ibneliklere girismesi icinde bulunduklari ruhsal cöküsün en iyi göstergelerindendir. bitli peruklarla dolasan, götünü yikamasini bilmeyen, osmanli/türk adini duydugu anda korku basan, irkcilik yapan, soykirim yapan, fahiseleriyle ünlü sehirler barindiran fransizlar...fransiz okulundaki eksik etek inliyen kizlarinizin sesleri kulagima gelir gibi oluyor...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    teomanyak bunu yazdı:
    -----------------------------

tarih'ini bok götüren bir milletin böyle ibneliklere girismesi icinde bulunduklari ruhsal cöküsün en iyi göstergelerindendir. bitli peruklarla dolasan, götünü yikamasini bilmeyen, osmanli/türk adini duydugu anda korku basan, irkcilik yapan, soykirim yapan, fahiseleriyle ünlü sehirler barindiran fransizlar...fransiz okulundaki eksik etek inliyen kizlarinizin sesleri kulagima gelir gibi oluyor...
    -----------------------------

okadar...

sanılanın aksine...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Beni fransız yanlısı görmeyin ama, bi kaç piçin yaptığını da bir millete yıkmayın derim. Fransaya deği bunu yapanlara haddini bildirmek lazım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kozanaybar dediğim gibi ordaki kapalı kız Türk erkek fransayı temsil ediyor.Ben zaten türbanı istemiyorum o zaman üstüme alınmam gerekmez fakat Türkiye ye yapılmış bir hareket olarak görüp alıyorum.

Bu adamlar sırf Türkiye üzerine politika yaptığı, istemediğini söyleyen birini başa getirdi.Ab yolunu tıkıyıcam diyor adam resmen.Demek ki fransızların %50 den fazlası o adamı istemiş oluyor.Bu durumda fransızlarda böyle bir olay vardır.

Bunu kim ne amaçla yaptı bilemem belkide the_impossible bir pkklı yada dış güçler tarafındna Türkiye yi bölmek üzre foruma girmiş biri.Bir kaç sitede bir sürü bu tür hikayeler ile ortalığı karıştırmak istiyor.Dediğin gibi önce bi anlayalım işin doğrusunu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

ordaki kadının türbanlı olmasındaki amaç fransızlara "bakın birliğe girmek isteyen bir Müslüman ülke" mesajını vermektir

adamlara helal olsun türbanı sadece hristiyanlara değil size bile öcü olarak göstermişler

türban kişinin kendi seçimidir sen sokakta türbanlı birini görünce ben türbana karşıyım çıkar mı diyeceksin

böyle giderse ab nin en yakın zamanda dayatması şu olacaktır "türban tamamen yasaklansın" 

Toplam Hit: 3988 Toplam Mesaj: 29