Fringe İzleyen ?
-
5. sezondakilerde en kötü bölümleri :(
-
CellyM bunu yazdı
şuan 4. sezon 8.bölümdeyim, soracağım ufacık bişeyler var.
az birazcık SPOİLEEEERRR!!!!
şimdi konuyu 1.d(1. dünya) - 2.d(2. dünya) şeklinde anlatıcam.
1.d= peter'ın küçüklüğünde kaçırılıp getirildiği dünya(ikiz kulelerin olmadığı).
2.d= peter'ın kaçırıldığı dünya(ikiz kulelerin olduğu)
bu olivia 3. sezon son bölümlerine doğru biliyosunuz ki 2.d'de sıkışık kalmıştı, 1.d'ya geçiş yolları arıyodu ve saçları turuncumsu kahküllü idi. 1.d'de ki liv in saçları sarı önleri uzundu. neyse sonunda 2.d'de ki broyles'un yardımıyla 1.d'ye geçti ama geçince saçları yine sarı ve uzun oldu, biliyosunuz ki o geçince diğerinin de 2.d'den olduğu anlaşıldı ve yakalandı o arada da 2.d'deki walter hem 1.d ile değişim yapacaklarından (yani 1.d'den birini alacakları için aynı hacimde bi cisimle yer değiştirmeleri gerektiğinden)hemde broyles'un hainlik(olivia'ya yardım ettiği için) yaptığından, 1.d'de ki olivia ile broyles'un 1 kol ve bacağını kesip öldürüp yer değiştirmişlerdi. 2.d'ye geçen olivia nın saçları sarı iken bian da turuncumsu ve kahküllü oldu(!), broyles da öldü haliyle.
şimdi ise, makineyi peter ile çalıştırdılar ve eskiden gözcülerin yaptığı hata yüzünden peter'ın ölmesi gerektiğinden, makine çalışıp 2 dünya bir arada çalışmaya karar verdiği sırada peter'ı çizgiden sildiler ve kimse peter hakkında bişey hatırlamıyo. şimdi sormak istediğim; olivia daki bu saç mevzusu yine bi dünyalar arası kişileri değiştirmeklemi alakalı (ilerde ki bölümlerde çıkacakmı çıkmayacakmı?) ve 2.d'de ki broyles ölmüştü ve şuan peter'ın silinmesinden sonra tekrar canlandı.
ya kaçırdığım bi yer var, ya da bunlar ileriki bölümlerde çıkacak şeyler. izlerken kafamı karıştırdığı için, en azından bana ileride çıkacak ya da çıkmayacak diyebilirsiniz, diziye tekrar anlam yüklüyebileyim diye sordum.
SPOİLEERR bitti.
Bende 5. sezondayım ve geyet sıkıcı geçtiğini söyleyebilirim hele 4. sezona göre. Senin sorularına gelince arkadaşım şaç mevzusu dikkatimi çekmemişti iyi yakalamışsın ama ilerde bunula ilgili bişey yok. :) Perer ın etkileri tamamen silindiğinden Broyles Oliviaya yardım etmemiş oldu Broyles a da bişey olmadı. Hatta çocuklarına baya takılmıştım ben ama etkileri silindi işte. :) Benimde dikkatimi çeken şey şu Olivia Charlie yi şekil değiştiren olduğu için 5 - 6 bölüm önce öldürdükten sonra 3. sezon 11 bölümde hiç bişey olmamış gibi gelip oprasyona katılıyor bilmem dikkatinizi çekti mi.
orhan06 tarafından 22/Ara/12 03:50 tarihinde düzenlenmiştir -
evet o senin dediğinin açıklaması şuydu o charlie francisin şekil değiştiren olma bölümü çekilmiş ama koyulmamıştı sanırım ama sonra yayınlanmış işte
-
orhan06 bunu yazdıCellyM bunu yazdı
Bende 5. sezondayım ve geyet sıkıcı geçtiğini söyleyebilirim hele 4. sezona göre. Senin sorularına gelince arkadaşım şaç mevzusu dikkatimi çekmemişti iyi yakalamışsın ama ilerde bunula ilgili bişey yok. :) Perer ın etkileri tamamen silindiğinden Broyles Oliviaya yardım etmemiş oldu Broyles a da bişey olmadı. Hatta çocuklarına baya takılmıştım ben ama etkileri silindi işte. :) Benimde dikkatimi çeken şey şu Olivia Charlie yi şekil değiştiren olduğu için 5 - 6 bölüm önce öldürdükten sonra 3. sezon 11 bölümde hiç bişey olmamış gibi gelip oprasyona katılıyor bilmem dikkatinizi çekti mi.
doğru şuan makinadanda kimsenin haberi yok, yani var da yerini bilmiyolardı dimi. haklısın, tamam dostum saolasın kafamdaki soru işareti gitti broyles'un ölüp dirilmesiyle alakalı :))
ama saç mevzusu hala duruyo, bok gibi bi hata bu, değilse de 6. sezonda çıkarsınlar bi katikulle, yer değiştirmişler olivia'lar kalmışlar orda çıkamamışlar gibi :d durumu kıvırmaları lazım bu ne bokem bi yaşamdır arkadaş
-
spoiler vermeyin lan şöyle konularda :D la ben bu konulardan bakıpta izlemeye karar veriyorum dizileri bunuda izlemeye başlayayım
ek:bu sembolleri biraz araştırdım internette daha önce niye konu açmadınız tam benlik bu dizi :D
Lotus tarafından 22/Ara/12 10:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Oo iyi oldu hatirlattiginiz yeni bolum cikti bugun
-
Fringe benimde severek izlediğim güzel bir diziydi ve ne yazık ki final haftasına girdik.. İşte final fragmanı ..
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NLVWIFhLhKk
-
vay be bir serinin daha sonuna geliyoruz..
Spoiler:
William Bell ortalıkta dolanmayalı baya oldu.. Finalde bi selam çakar herhalde eşek değilse :)
mustaphachan tarafından 16/Oca/13 19:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Finaline 3-4 gün kaldı hem iple çekiyorum hem de gelmesin, uzasın istiyorum :(
-
noname bunu yazdı
Finaline 3-4 gün kaldı hem iple çekiyorum hem de gelmesin, uzasın istiyorum :(
iyice boku çıktı a artık bitsin istiyorum ya 11 bölüm oldu hala bi bok yapamadılar ya bildiğin 1 dk 1 dk felan ilerliyor olay