Fringe İzleyen ?
-
5 sezonu 3 günde izledim tahmin edebileceğiniz gibi zombiye dönüştüm.
öyle ya da böyle bilimkurgu dizileri içinde kesinlikle parlayan bir yıldız. ekşiye baktım birçok kişi çeşitli yerleri anlamamış.
evet soruları alayım :P
edit : yalan olmasın ilk sezonu daha önce izlemiştim, 1x13ten başladım izlemeye. 4teki bölümleri de ilerlete ilerlee izledim çünkü çok sıkıldım lineer yerlerde.
Prometheus tarafından 12/Ara/14 20:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdı
öyle ya da böyle bilimkurgu dizileri içinde kesinlikle parlayan bir yıldız. ekşiye baktım birçok kişi çeşitli yerleri anlamamış.
hocam himym, lie to me, dexter, breaking bad ve en sonunda house itinayla bitirildi.
breaking bad senaryo, oyunculuk ve efsane sahneleri
house daki doyumsuzluk, hayatın gerçeklerini sert biçimde yüze vurma, eleştiriler, diyaloglar, acayip kafalar, başka dünyaya götürmeler beni etkiledi
matematik, geometri ve kuantum fiziği ile aşırı ilgiliyim ancak aşırı bilim kurguyu çok sevmiyorum (örn. hulk, ninja turtles, x-men vs.)
bilim ile felsefenin arasındaki o ince çizgide dolaşmayı severim
sence bu dizi beni sıkar mı?
-
Bilinmeyen bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
hocam himym, lie to me, dexter, breaking bad ve en sonunda house itinayla bitirildi.
breaking bad senaryo, oyunculuk ve efsane sahneleri
house daki doyumsuzluk, hayatın gerçeklerini sert biçimde yüze vurma, eleştiriler, diyaloglar, acayip kafalar, başka dünyaya götürmeler beni etkiledi
matematik, geometri ve kuantum fiziği ile aşırı ilgiliyim ancak aşırı bilim kurguyu çok sevmiyorum (örn. hulk, ninja turtles, x-men vs.)
bilim ile felsefenin arasındaki o ince çizgide dolaşmayı severim
sence bu dizi beni sıkar mı?
ninja turtles bilimkurgu değil ki bana göre. bilimkurgu dediğin uydurma da olsa gerçekçi gibi duracak. benim gibi düşünüyorsan bu dizi seni sıkmaz. benim gibi ardarda izlersen bayabilir çünkü malum idarelik bölümler de var. yani ana konular var, bunların yanında bazı bölümler anakonuyla karışık bazı bölümler sadece tek bölümlük olaylar var.
bunların hepsinde de bi şekilde açıklama yapılıyor. mesela hulk'ta gama ışınına maruz kalıyor da hulk oluyor ya hesapta, fringe'de bu olay olsaydı gamaya maruz kaldı ama genetik kodunda şu vardı o da bunu tetikledi de şu sonucu ortaya çıkardı gibisinden inandıra inandıra yedirirdi sana. normalde olmayacağını bilsen de izlerken hasiktir lan demezdin yani.