




Ftoshopmu ? Gerçekmi ?
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Resmi bilmem, Taşı görmedim Dünya Gözümle ama, Muallak Taşının Havada Duruşunun Fizik kuralları ile anlatılamaz Yanları vardır, Nihayetinde O Taş Hiç bir Destek almadan Havada Asılı durmaktadır. Bütün olanca Ağırlığı ile hemde. Fizik kuralları Sadece insan Dünya ve Çevreleyen, Yaşamsal unsurlar için Kurulmuştur.
Bu Taş Yaratıcının Emri ile Havada duruyorsa bunu Bilimle İspat edebilmenizin hiç bir Yolu Yoktur Malesef.
DipNot: Ben Asıl 2 ay kaldı sanırım, Cern deki Deney için, Şimdiye kadar hiç yapılmamış Atom Altı Reaksiyon Denemesine Odaklandım, Korktuğum nokta ise, O Deneyin Kontrolden Çıkması ve Reaksiyonun tüm dünyayı etkisi altına alarak yoketmesidir. Sanırım Kıyamet geldi, 2 ay ömrümüz kaldı gibi bişeyler Saçmalamaya başladım. :(
-----------------------------başka hiçbir fotosu yok
hiçvbir videosunu bulamadım
şimdiye kadar tv ler vermedi
ee ne anladım ben bu işten ?
bide yazılanlara göre bir yeri yere tutunuyor gerikalan tarafları çok hafif olabilir yada yere tutunan tarafı çok sağlam ve derin e girmiş olabilir
not: 1-2fotosunu dahabuldum ama hiçbirşey anlaşılmıyor yani feyk diyorum =)
ha biri bulursa adam gibi resmini videosunu inceler fikrimi sölerim
-----------------------------Tamamda Videosu çekilmemiş felan bu noktada hem fikiriz ama Var işte o Taş vede Aynen denildiği gibi Desteksiz olarak havada da duruyormuş, Yani Sanırım Fazla bişey diyemeyecem. Anlatılanlar Yalan olacak hali yokya, Bi hayır Sahibi her Boku çeker ederler gidip Şu taşın Videosunu çekmedi gitti.
-
yoyo bunu yazdı:
-----------------------------
Gladiator o nas bir prgram öle bi link atsanda bizde faydalanska :D
-----------------------------opera
www.opera.com :D
-
bir forumda buldum açıklamayı
Arkadaşlar yukarıda verilen taş muallak taşı değil bir photoshop çalışmasıdır ..
Muallak taşının yeri şu an yeri bellidir fakat daha sonra bu taşın bir tapınma aracı olmasından çekinen sahabeler tarafından çevresi taşlarla doldurulduğundan bir destek yardımıyla havada durmaktadır..Peygamberin miraca çıkarken üzerine bastığı taş olmasının yanı sıra ibrahim peygamberin oğlu ismaili kurban etmek için yatırdığı taş olması islam dünyasındaki önemli mekanlardan ve ziyaretgahlardan biri olarak Kudüs'te bulunmaktadır.
Altı boş olan ve sadece bir köşesinden destekle durabilen bir kaya parçası. hz. muhammedîn, üzerinden miraca yükseldigi tas. kubbet-üs sahra’nın içinde "asılı duran taş" anlamına gelen hacer-i muallak adi verilen taştir. bu kayanın içine on bir basamak merdivenle inilebilmektedir. kayanın iç kısmı yaklaşık 1.5 metre yüksekliğinde ve 4.5 metre x 4.5 metre boyutlarında boş bir mekandır. içeriden tavana bakıldığında havada asılı izlenimi verir, bundan dolayı hacer-i muallak olarak anılmaktadır. hz. fatma bu kayanın yanında namaz kıldığı için özellikle de çocuk sahibi olmak isteyen kadınların dua ettikleri bir mimber yapılmıştır. yine cami içinde mermere gömülü ve dışı tahta oymalı bir kutu içinde ‘’sakalı şerif’’ vardır. herkes bunun içine elini sokuyor. yine muallak taşı’nın altında, hz. muhammedî kendisini almaya gelen meleğin kanatlarının üzerinde iken, onunla birlikte yükselen kaya, peygamberimizin işareti ile durmuştur. kayaya sonradan sütunlarla destek yapılmıştır.Aşağıyaa almış olduğum bu iki fotoğtaf İslami inanışlar içerisinde önemli yer tutar ve çok uzun yıllar öncesinden burası kapalı bir mekan haline getirilmiş ve muallak taşı olarak bilinen bu taşın altı yukarıdada belirtildiği üzere sütun ve kaidelerle beslenerek zemin ile temas sağlanmıştır.Bunun sebebi çeşitli rivayetlerle açıklanmaya çalışılmış olması yanında en kuvvetli görüş,görenlerin bir kısmının bu olayın bir göz yanılsıması olduğunu düşünerek imandan uzaklaşması endişesi,bir kısmının ise bu olay karşısında İslami inanışa ters düşen, bir taşa put hüviyeti kazandıracak bağlamda bağlanma ve tapınma kaygısı,en olası ihtimal ile de hangi dinde ise İslama döner endişesi olabilir. arkadaşımızın yukarıya aldığı taşın Muallak Taşı ile herhangi bir ilgisi yoktur.Bu sadece Photoshop çalışmasıdır.
-
fhotoshop.
ama işcilik süper:D
-
bu resmi ne zaman gorsem beyaz araba hep ordadır bu kadar ilginç olayın sadece bir tek resmimi cekilmis
-
La buna inanıp birde müslümanım demeyin bana sakın, iyice cahil yapmayın kendinizi.
-
trabzon ekmeğine benziyo
-
hala warmi inananlar ?