FTP Şifre Kırıcı (+1GB Wordlist Arşivi)
-
Önce
CMD'ye "ftp" > "open site.com" yazıyoruz. Kullanıcı adı isterse ftp girişi vardır, kullanıcı adı genelde site domaini oluyor

Olurda kırarsanız şifreyi şans değildir, wordlist sağlam :), verdiği kodu bana gönderiyorsunuz. Gerekli kontrolden sonra çözüp şifreyi gönderiyorum size
Wordlist arşivi kurulumu yaptıktan sonra, programın klasöründeki klasördedir
Wordlistte bulunanlar algoritmalar: (8haneliDogumTarihNumaralari),(8HaneliSayilar),(Dogumtarihleri)(2hanelino),(isimler)(1haneno),(isimler)(2hanelino),(isimler)(3haneno)1,(İsimler)(1haneno),(İsimler)(2hanelino),(İsimler)(3hanelino)
İndirmek için: http://www.multiupload.com/ITK9QZ49LE
-
biraz konuyla alakasız olabilir ama türkçe'yi doğru kullansak. kırıcı yerine çözücü yazarsan bence daha güzel olur.
bu arada biraz genç olsam uğraşırdım ama hiç vaktim yok. faydalı olabilir ;)
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------biraz konuyla alakasız olabilir ama türkçe'yi doğru kullansak. kırıcı yerine çözücü yazarsan bence daha güzel olur.
bu arada biraz genç olsam uğraşırdım ama hiç vaktim yok. faydalı olabilir ;)
-----------------------------Haklısın ama geç kaldım ve diğer hack sitelerinde hit yapsın istedim , anladın sen onu :)
-
niye kullanılsınki bu program? adam uraşacak şifreyi denetip bulduracak,daha sonra bulunan şifreyi senin program şifreleyip adama verecek,o sana şifrenin şifrelenmiş halini verecek sen bakacaksın önce, sonra vereceksin şifreyi...
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------niye kullanılsınki bu program? adam uraşacak şifreyi denetip bulduracak,daha sonra bulunan şifreyi senin program şifreleyip adama verecek,o sana şifrenin şifrelenmiş halini verecek sen bakacaksın önce, sonra vereceksin şifreyi...
----------------------------- -
wasd bunu yazdı:
-----------------------------niye kullanılsınki bu program? adam uraşacak şifreyi denetip bulduracak,daha sonra bulunan şifreyi senin program şifreleyip adama verecek,o sana şifrenin şifrelenmiş halini verecek sen bakacaksın önce, sonra vereceksin şifreyi...
-----------------------------Kullanmasın ozaman bir zararım yok benim
Edit: Tahribattan isteyen olursa PM ile şifreleme yapmayanını gönderebilirim
-
guzelmis eline saglik
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------Kullanmasın ozaman bir zararım yok benim
Edit: Tahribattan isteyen olursa PM ile şifreleme yapmayanını gönderebilirim
-----------------------------yahu zararın var demedim kötüye yorumlama dediklerimi :) ama bruteforce ile şifre kırmaya çalışacak adam bukadarını akıl edip kullanmaz,kullanan adamda şifre bulamaz :D yani fazla bi ekmek çıkacağını sanmam :) ha olurda kendine hacklinklik-backlinklik yer bulursan hayırlı işler :p :)
-
deneme hızı nedir? bir de konuyu gizlersen iyi olur.
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------deneme hızı nedir? bir de konuyu gizlersen iyi olur.
-----------------------------Deneme hızı internet hızın ve sunucu ile orantılı
Resimde var zaten 4 saniyede 5 şifre denemiş
-
az degil mi :) thread arttirabilme ozelligi ekleyebilirsin belki ayni anda 30 clientten gibi