FTP Şifre Kırıcı (+1GB Wordlist Arşivi)
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------Fatih bunu yazdı:
-----------------------------deneme hızı nedir? bir de konuyu gizlersen iyi olur.
-----------------------------Deneme hızı internet hızın ve sunucu ile orantılı
Resimde var zaten 4 saniyede 5 şifre denemiş
-----------------------------Çok azmış hocam, 1 gb'de milyar tane şifre vardı şimdi, bitmez o liste. Allura'nın dediği gibi thread özelliği faydalı olur.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------az degil mi :) thread arttirabilme ozelligi ekleyebilirsin belki ayni anda 30 clientten gibi
-----------------------------Sunucu izin vermez diye fazla zorlamadım. Bir bakayım ozaman, olumlu gelişme olursa yazarım burdan :)
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------az degil mi :) thread arttirabilme ozelligi ekleyebilirsin belki ayni anda 30 clientten gibi
-----------------------------Sunucu izin vermez diye fazla zorlamadım. Bir bakayım ozaman, olumlu gelişme olursa yazarım burdan :)
-----------------------------Sunucu sorunu çıkarsa bir de proxy özelliği eklersin olur biter.
-
Zaman aralığı nedir acaba? Brute Force dedikleri yöntem bu işte deneme-yanılma. Buna karşı önlemler var artık.
-
baristux bunu yazdı:
-----------------------------Zaman aralığı nedir acaba? Brute Force dedikleri yöntem bu işte deneme-yanılma. Buna karşı önlemler var artık.
-----------------------------Zaman aralığı sunucu ve internet hızıyla alakalı. Bir koruma göremedim, bazı büyük siteler önlemler almış
Natro nunkinde : 14 saniyede 7 şifre
Somee ninki: 6 saniyede 7 şifre
VB6 multithread desteklemiyor, desteklemesi için ek birşeyler yapmak gerekiyor. Wordlistleri bölerek bir kaç exe açarsanız daha hızlı olur, proxy ve arkaplanda çalışsın özelliği ekleyebilirim -
hocam sen bunu kod vermeyen sürümünü koyarsan daha iyi olur.