folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Ftp"Deki Bütün Dosyaları Tamamen Silmek?

Ftp"Deki Bütün Dosyaları Tamamen Silmek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

arkadaşın eski websitesini degistirmek istiyoruz ftp'deki dosyaları nasıl silebilirim? izinlerle alakalı olabilirmi? dosyaları siliyorum fakat klasorler silinmiyor.?

filezilla'yı kullanıyorum.Ftp'yi tamamen nasıl boşaltabilirim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    o sorun arada oluyo silinemedi diyor :D hostcuyla irtibata geç

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    data connection already open transfer starting diyor:D orasını bende bılıyorum dıyorum bende ama:D sil diyorum sag tıklayıp dizindeyken hata vermeden sil komutunu alıyor transfer complete dizin listelendi diyor gene aynı klasor kalıyor ftpde:D bende gerilik var biraz heralde:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:
    -----------------------------
    data connection already open transfer starting diyor:D orasını bende bılıyorum dıyorum bende ama:D sil diyorum sag tıklayıp dizindeyken hata vermeden sil komutunu alıyor transfer complete dizin listelendi diyor gene aynı klasor kalıyor ftpde:D bende gerilik var biraz heralde:D

plesk panelin oluşturduğu sanal dizinlere bağlı fiziksel klasörler var. onları silsen bile tekrar oluşuyorlar bildiğim kadarıyla. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

anon-ftp,cgi-bin,subdomains,private v.b klasorler var birde .security isimli bir dosya var çozemedim gitti bu işi =/ galiba fiziksel klasor derken bunları kasdettiniz =/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    egerki eski siteden kalan bazı dosyalar ise silinmeyen plesk panelden silersin fakat sunucuya ait klasörleri silmeye çalışıyor isen silinmez bildigim kadarı ile.

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    vukuat bunu yazdı:
    egerki eski siteden kalan bazı dosyalar ise silinmeyen plesk panelden silersin fakat sunucuya ait klasörleri silmeye çalışıyor isen silinmez bildigim kadarı ile.
    isimlerini yazdıgım klasorlerın ıcındekı verılerı sıldım fakat bos klasorler dızınde kaldı :) bir yol ile silmeye calısacagım yardımlar icin tesekkürler Allah'a bıraktım bu olayı:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:

cordelian bunu yazdı:

plesk panelin oluşturduğu sanal dizinlere bağlı fiziksel klasörler var. onları silsen bile tekrar oluşuyorlar bildiğim kadarıyla. 

bilimselaçıklamını yirim yirim :D Fikret haklı olabilüüü :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:

anon-ftp,cgi-bin,subdomains,private v.b klasorler var birde .security isimli bir dosya var çozemedim gitti bu işi =/ galiba fiziksel klasor derken bunları kasdettiniz =/

hocam naptın :| onlar silinir mi manyak mısın sen :D httpdocs veya public_html bu iki klasörden biri olacak. ona girip icindekileri silmen kâfi :D

@tarzan

ahahha yi yi yi :p 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Fikret bunu yazdı:
    cordelian bunu yazdı:

hocam naptın :| onlar silinir mi manyak mısın sen :D httpdocs veya public_html bu iki klasörden biri olacak. ona girip icindekileri silmen kâfi :D

@tarzan

nasılsa yedek almıştım hocam herşeyi :D çömezlik napalım:) teşekkürler bilgi için :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:
    Fikret bunu yazdı:
    cordelian bunu yazdı:

@tarzan

nasılsa yedek almıştım hocam herşeyi :D çömezlik napalım:) teşekkürler bilgi için :)

rica ederim hocam kolay gelsin :) ama yinede imkanınız varsa hosting hesabını kapattırıp tekrar açtırın garanti olsun. o dosyaların silinmesi bi ihtimal problem yapabilir. 

Toplam Hit: 7605 Toplam Mesaj: 14