Ftp"Deki Bütün Dosyaları Tamamen Silmek?
-
arkadaşın eski websitesini degistirmek istiyoruz ftp'deki dosyaları nasıl silebilirim? izinlerle alakalı olabilirmi? dosyaları siliyorum fakat klasorler silinmiyor.?
filezilla'yı kullanıyorum.Ftp'yi tamamen nasıl boşaltabilirim?
-
o sorun arada oluyo silinemedi diyor :D hostcuyla irtibata geç
-
data connection already open transfer starting diyor:D orasını bende bılıyorum dıyorum bende ama:D sil diyorum sag tıklayıp dizindeyken hata vermeden sil komutunu alıyor transfer complete dizin listelendi diyor gene aynı klasor kalıyor ftpde:D bende gerilik var biraz heralde:D
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
data connection already open transfer starting diyor:D orasını bende bılıyorum dıyorum bende ama:D sil diyorum sag tıklayıp dizindeyken hata vermeden sil komutunu alıyor transfer complete dizin listelendi diyor gene aynı klasor kalıyor ftpde:D bende gerilik var biraz heralde:D
-----------------------------plesk panelin oluşturduğu sanal dizinlere bağlı fiziksel klasörler var. onları silsen bile tekrar oluşuyorlar bildiğim kadarıyla.
-
anon-ftp,cgi-bin,subdomains,private v.b klasorler var birde .security isimli bir dosya var çozemedim gitti bu işi =/ galiba fiziksel klasor derken bunları kasdettiniz =/
-
egerki eski siteden kalan bazı dosyalar ise silinmeyen plesk panelden silersin fakat sunucuya ait klasörleri silmeye çalışıyor isen silinmez bildigim kadarı ile.
-
vukuat bunu yazdı:
egerki eski siteden kalan bazı dosyalar ise silinmeyen plesk panelden silersin fakat sunucuya ait klasörleri silmeye çalışıyor isen silinmez bildigim kadarı ile.
isimlerini yazdıgım klasorlerın ıcındekı verılerı sıldım fakat bos klasorler dızınde kaldı :) bir yol ile silmeye calısacagım yardımlar icin tesekkürler Allah'a bıraktım bu olayı:) -
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------cordelian bunu yazdı:
-----------------------------plesk panelin oluşturduğu sanal dizinlere bağlı fiziksel klasörler var. onları silsen bile tekrar oluşuyorlar bildiğim kadarıyla.
-----------------------------bilimselaçıklamını yirim yirim :D Fikret haklı olabilüüü :|
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------anon-ftp,cgi-bin,subdomains,private v.b klasorler var birde .security isimli bir dosya var çozemedim gitti bu işi =/ galiba fiziksel klasor derken bunları kasdettiniz =/
-----------------------------hocam naptın :| onlar silinir mi manyak mısın sen :D httpdocs veya public_html bu iki klasörden biri olacak. ona girip icindekileri silmen kâfi :D
@tarzan
ahahha yi yi yi :p
-
Fikret bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------anon-ftp,cgi-bin,subdomains,private v.b klasorler var birde .security isimli bir dosya var çozemedim gitti bu işi =/ galiba fiziksel klasor derken bunları kasdettiniz =/
-----------------------------hocam naptın :| onlar silinir mi manyak mısın sen :D httpdocs veya public_html bu iki klasörden biri olacak. ona girip icindekileri silmen kâfi :D
@tarzan
-----------------------------nasılsa yedek almıştım hocam herşeyi :D çömezlik napalım:) teşekkürler bilgi için :)
-
cordelian bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
@tarzan
-----------------------------nasılsa yedek almıştım hocam herşeyi :D çömezlik napalım:) teşekkürler bilgi için :)
-----------------------------rica ederim hocam kolay gelsin :) ama yinede imkanınız varsa hosting hesabını kapattırıp tekrar açtırın garanti olsun. o dosyaların silinmesi bi ihtimal problem yapabilir.