Ftp"Deki Bütün Dosyaları Tamamen Silmek?
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
cordelian bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------anon-ftp,cgi-bin,subdomains,private v.b klasorler var birde .security isimli bir dosya var çozemedim gitti bu işi =/ galiba fiziksel klasor derken bunları kasdettiniz =/
-----------------------------hocam naptın :| onlar silinir mi manyak mısın sen :D httpdocs veya public_html bu iki klasörden biri olacak. ona girip icindekileri silmen kâfi :D
@tarzan
ahahha yi yi yi :p
-----------------------------nasılsa yedek almıştım hocam herşeyi :D çömezlik napalım:) teşekkürler bilgi için :)
-----------------------------rica ederim hocam kolay gelsin :) ama yinede imkanınız varsa hosting hesabını kapattırıp tekrar açtırın garanti olsun. o dosyaların silinmesi bi ihtimal problem yapabilir.
-----------------------------peki :) yaşayıp görecegim gercekleri :)
-
aynı problemi filezillada bende yaşamıştım. pleskten siliceksin öyle durumlarda. nadir oluyor zaten.
-
lepusmorris bunu yazdı:
aynı problemi filezillada bende yaşamıştım. pleskten siliceksin öyle durumlarda. nadir oluyor zaten.
bende ilk defa daha once kullanılmıs bır ftpyi kullanmaya calıstım =) daha once hep sıfır aldıgımız icin napalım tecrübe oldu tesekkürler herkese:) iyi günler
Toplam Hit: 7606 Toplam Mesaj: 14