Full Frame Transparency ( Windows 7 Cam Efekti )
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------matr0x bunu yazdı:
-----------------------------Ben full saydamdan ziyade yarı saydam olmasını tercih ediyorum. Ama güzel uygulama. Teşekkürler...
-----------------------------hocam aynen zaten yarı saydam sadece, menü üst bar çubuğu saydam tüm pencere saydam değil :)
15 kez çekilmiş dosya bi teşekkür yok :/
-----------------------------
hocam sen wallpaper arşivini dök seni yere göğe sığdıramazlar :)
saol bende indirdim :)
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Ben full saydamdan ziyade yarı saydam olmasını tercih ediyorum. Ama güzel uygulama. Teşekkürler...
-----------------------------hocam aynen zaten yarı saydam sadece, menü üst bar çubuğu saydam tüm pencere saydam değil :)
-----------------------------lokmamızı mı sayıyosun bilader :P eline sağlık 23. oldum:D
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------İndirdim kontrol ettim zaten. Ama ben o bölümüde yarı saydam seviyorum demek istemiştim. :) Teşekkür ettik ya :)
-
oyş bu cam efekti beni benden aldı,neyse indirdim hocam teşekkürler :D
-
PlayForFree bunu yazdı:
-----------------------------oyş bu cam efekti beni benden aldı,neyse indirdim hocam teşekkürler :D
-----------------------------oyşşşş
hocam diğer cam efektlerini de çek arkadaş bu efektlere bayılıyo :D
-
tüüü sercan bütün forumu cenabet edicen pis herif seni :|
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------tüüü sercan bütün forumu cenabet edicen pis herif seni :|
-----------------------------olm ilgisini çekemiyorsun yoksa milletin.. amaç değişik şeyler denemek. :D:D
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------tüüü sercan bütün forumu cenabet edicen pis herif seni :|
-----------------------------olm ilgisini çekemiyorsun yoksa milletin.. amaç değişik şeyler denemek. :D:D
-----------------------------seyircilere oynadın maçıda kazandın :D hadi bakalım :D:D
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------seyircilere oynadın maçıda kazandın :D hadi bakalım :D:D
-----------------------------adam kupayı kaldırcak yarın konu hit manyağı olcak :D
edit: ah bide şu ... tmm tmm istediğin zaman koyarsın :D
-
" based on a true story ! "
buna benzer bi temayı en son kurduğumda masaüstündeki resmi gören (-ki resimdeki kadında bi mankendi fashion tv ile alakalı bi resim) spor salonundaki bi abimizin "msni varmı lan bunların" dediğine şahit oldum , sonra da bu tür tema kurmaya tövbe ettim