Full Frame Transparency ( Windows 7 Cam Efekti )
-

-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------güzel hocam şöle güzel wallpaperları paylaşın ya
edit:hoca bunu açıktık nasıl kapatacağız :)
-----------------------------disable edeceksin hocam programı açıp :)
@SweetyVolty ; hocam gerek yok dolara falan :D akşama paylaşacağım :) arşivde hep böyle fantezi yok dün akşam müridin birine msn'den atarken cenabet sayısı civarında olduğunu fark ettim :D:D
@Ozden geceye yakın konu altından paylaşım yapacağım :)ulan millet şeyci zannedecek, sadece hoş duruyor o yüzden :D
neyse gece görüşürüz. :D
edit : raul hocamın paylaştığı resimdeki sitede de var güzel şeyler, işteyim bakamıyorum :D buradan atlayın siteye, ulan banlanmazsam iyidir.. :D
ahahah :D ne resim miş be arkadaş, bundan sonra normal windows arkaplanlarıyla paylaşım yapacağım :D
hep konularım böyle mındar oluyor sonra :D
-
çok sağol lan teşekkür ederim..
-
not : aşırı şiddet içerdiğinden dolayı 18 yaş altı müridlerimizin, bağlantıya girip 44 saniye beklemelerini tavsiye etmeyiz.
paylaşımdan dolayı doğacak ; yorgunluk, bitkinlik, ruhsal depresiflik ( rabbim neler yaratıyor hesabı ) hallerinden sorumlu değilim.
indirme adresi ; wallbase.cc'ye üye olun istediğiniz konuyu aramadan aratın arama yaptıktan sonra üst tarafta ;
örnek ;

user collections'a tıklayın istediğiniz arşive tıklayın..
örnek ;

yine üst tarafta " Hidden wallpapers!" yazar ona tıkladınız mı benim gibi kaliteli arşive sahip olabilirsiniz.
örnek ;

-
büyüksün ustaa.tıkladım iniyo. lakin 112 mb dosya nerden baksan 70 80 wp demek. anlaşılan have a shower gecenin sonu xD
Edit: zıahaha. ya hacı küçük görüntüşeklinde bakıyorum. 8 9 satır indim la bunlar mıydı mk diyodum birden +18e dönüşüverdi :d helal tşkler tekrardan
-
Amd-X elini öper alnıma koyarım hocam <3 geçen formatta firefoxun bookmarklarını yedeklemeyi unuttum ve birçok wallpaper servisi uçtu gitti, gidenlerden biriydi wallbase (tamam, belki de balıklar çoğu şeyi benden uzun hatırlıyodur :| )
Bu program sadece frame mi yahu? misal bilgisayarıma girince boşta kalan yerleri de camlaştırabiliyo muyuz?
Bu arada programı sadece ben mi yükledim? ahahaha :D
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------Amd-X elini öper alnıma koyarım hocam
Bu program sadece frame mi yahu? misal bilgisayarıma girince boşta kalan yerleri de camlaştırabiliyo muyuz?
Bu arada programı sadece ben mi yükledim? ahahaha :D
-----------------------------estağfurullah hocam ne demek :)
aynen sadece o kadar..galiba öyle görünüyor, hep böyle benim konular işte :| bundan sonra, normal windows arka planıyla paylaşacağım hizaya gelsin herkes Heil tbt ! :D
gerci gerek kalmadı anlattım o kadar girsinler wallbaseye arşiv yapsınlar. :D -
thanx hocam :)