Fullhdfilmizlettir.Com - Reklamsız Full HD Film İzle
-
SweeneyTodd bunu yazdı
Beş Şehir filmini ekle hocam yalvarırım, 480 izlemek istemiyorum. Gidip dvd alacağım, vakit bulamıyorum bir türlü... Blu Tv'de, Netflix'te falan da yok, çıldıracağım
Digiturk vermisti onu sanki hd
-
Hızlıya attım. Site güzel hocam animede koyarsan bence çok tatlı olur :D
-
IMDB 7+ filmeri seçince 6.6 lık filmler de geliyor. Şahsen böyle yapan film sitelerini görünce direk kapatıyorum ben. Sonuçta bir üye bir üyedir. Bu arada site hayırlı olsun hocam
-
Absolut bunu yazdı
Hızlıya attım. Site güzel hocam animede koyarsan bence çok tatlı olur :D
Animeyi düşüneyim hocam, teşekkürler :)
3Dxsolid bunu yazdıIMDB 7+ filmeri seçince 6.6 lık filmler de geliyor. Şahsen böyle yapan film sitelerini görünce direk kapatıyorum ben. Sonuçta bir üye bir üyedir. Bu arada site hayırlı olsun hocam
Çok garip :S Ben tek tek elimle seçiyorum 7 puan üstü filmleri o kategoriye. Şimdi kategoriden tüm sayfalara baktım ama 7 puan altı film göremedim hocam. Gözümden kaçan bişey olsa gerek. 7 altı hangi film çıktı karşına detay verirsen sevinirim, hemen düzelteyim.
-
tskler.
-
Bende filmler açılmıyor, sürekli beyaz yuvarlak dönüp duruyor
-
aylmz bunu yazdı
Bende filmler açılmıyor, sürekli beyaz yuvarlak dönüp duruyor
İnternet hızın iyi durumda mı hocam? Test ettik tekrardan bi sorun görünmüyor, bu sorunu yaşadığın filmin linkini atar mısın?
-
Google drive'da hiçbir video açılmıyor, yeni gördüm
-
hocam sitede reklam yok, iyi güzel ama filmlerin içinde farklı domain isimleri çıkıyor.
yani ben full ekran yapıp izliyorum, sitedeki reklamlar çok da beni ırgalamıyor, ancak filmin göbeğinde linkler felan çıkınca can sıkıcı oluyor.
-
destek amaçalı film izleyecem.hitin artsın