Galatasaray Lı Olmayasım Var...
-
evet müridler 2-1 mağlup oldu takımımız... kötü başladı maçlara eskiden neydik beah şimdi ottan takımlara
mağlup oluyoruz muhtemelen bu top oynamayla çıkamayız bu gruptan... siz ne dersiniz?
-
fenerbahçeliyim geçmiş olsun üzüldüm sonucta bir avrupa takımına yenildi galatasaray gercekten üzüldüm yani ..
-
İzlemedim.. ama kazanmayı bekliyordum.. olmadı!
-
Bende Beşiktaşlı olmama rağmen avrupa maçı olması nedeniyle desteledim ama böyle futbol olmaz.. Bu kadar ağlayan bi takım ilk defa görüyorum.. Kendini yere atıp da sakatlandım diye sedyeyle kaldırılan. 0-1 den 2-1 Helal olsun.. Atamayana atarlar..
-
bende FENER'liyim ama cok üzüldüm galatasaraya keşke beşiktaşın yaptığını yapabilseydi olsun ama bu sene uefa da rakipler naylon ben g.s nin başarılı olacağına inanıyorum. bu sene Türk takımları avrupada cok daha iyi mücadele ediyor hep bole devam etse keşke
-
Galibiyet Olsa Süper Olurdu Ama Olsun Diğer MAçlara Bakıcaz Artık Bu Arada Beşiktaşlıyım Ama Avrupada Hepimiz Biriz Ayrım Yok...
-
deplasmanda rezalet oynuyoruz zaten. grubun bizden sonra en guclu takımına yenildik ama baska maglubiyet almayız. adı sanı duyulmamıs dandik takımlar gruptaki takımlar. gruptan cıkarız ama ilerisi icin bisey diyemem. Kalli gibi bir taktik ozurlu moruk oldugu surece basımızda basarı beklemekte nekadar dogru olur bilinmez
-
ikicinde yarıda sahada yoktuk, resmen silip süpürdüler bizi a.q çocukları
-
Galibiyet ya da beraberlik alsaydı bu hafta Avrupa'da fire vermemiş olurduk ama ne yapalım futbol bu...
Ne diyeyim bi' dahaki sefere kazanırız inşallah.. -
tam 450 katı olan sürpriz kuponumu tek mac ile mahvedip 2,250 ytlmin katili oldugu icin tesekkür ediyorum..
-
Kiskirtmak icin degil bizim arkadaslarla aramizda geyik atarken bunlara surekli takilirim.!!Erkek adam renkli takim tutmaz diye!! ama ne GS ne bJK oynanan oyun oyun degil emanet bisiler ruhlarini yitirmis gibi yuruyolar.futbolla alakasi yok aksam Liverpool daha organizeydi sansli bi bjk tesaduflerle isi goturdu bunun anfield road u var.
Toplam Hit: 1872 Toplam Mesaj: 15