folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Galatasaray Lı Olmayasım Var...

Galatasaray Lı Olmayasım Var...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

evet müridler 2-1 mağlup oldu takımımız... kötü başladı maçlara eskiden neydik beah şimdi ottan takımlara

mağlup oluyoruz muhtemelen bu top oynamayla çıkamayız bu gruptan... siz ne dersiniz?

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    fenerbahçeliyim geçmiş olsun üzüldüm sonucta bir avrupa takımına yenildi galatasaray gercekten üzüldüm yani ..

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    İzlemedim.. ama kazanmayı bekliyordum.. olmadı!

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    Bende Beşiktaşlı olmama rağmen avrupa maçı olması nedeniyle desteledim ama böyle futbol olmaz.. Bu kadar ağlayan bi takım ilk defa görüyorum.. Kendini yere atıp da sakatlandım diye sedyeyle kaldırılan. 0-1 den 2-1 Helal olsun.. Atamayana atarlar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

bende FENER'liyim ama cok üzüldüm galatasaraya keşke beşiktaşın yaptığını yapabilseydi olsun ama bu sene uefa da rakipler naylon ben g.s nin başarılı olacağına inanıyorum. bu sene Türk takımları avrupada cok daha iyi mücadele ediyor hep bole devam etse keşke

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    Galibiyet Olsa Süper Olurdu Ama Olsun Diğer MAçlara Bakıcaz Artık Bu Arada Beşiktaşlıyım Ama Avrupada Hepimiz Biriz Ayrım Yok...

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    deplasmanda rezalet oynuyoruz zaten. grubun bizden sonra en guclu takımına yenildik ama baska maglubiyet almayız. adı sanı duyulmamıs dandik takımlar gruptaki takımlar. gruptan cıkarız ama ilerisi icin bisey diyemem. Kalli gibi bir taktik ozurlu moruk oldugu surece basımızda basarı beklemekte nekadar dogru olur bilinmez

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    ikicinde yarıda sahada yoktuk, resmen silip süpürdüler bizi a.q çocukları

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Galibiyet ya da beraberlik alsaydı bu hafta Avrupa'da fire vermemiş olurduk ama ne yapalım futbol bu...
    Ne diyeyim bi' dahaki sefere kazanırız inşallah..

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    tam 450 katı olan sürpriz kuponumu tek mac ile mahvedip 2,250 ytlmin katili oldugu icin tesekkür ediyorum..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Kiskirtmak icin degil bizim arkadaslarla aramizda geyik atarken bunlara surekli  takilirim.!!Erkek adam renkli takim tutmaz diye!! ama ne GS ne bJK oynanan oyun oyun degil emanet bisiler ruhlarini yitirmis gibi yuruyolar.futbolla alakasi yok aksam Liverpool daha organizeydi sansli bi bjk  tesaduflerle isi goturdu bunun anfield road u var.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1872 Toplam Mesaj: 15