GALAXİ S3 400- 500 Tl Fiyatla Satıyorlar, Yorumlarınız Nedir?
-
gibi satışlar var. Bunlar güvenilir mi ? gerçekten orjinalse nasıl bu fiyata satıyorlar.
-
Bakınız : Samsung Galaxy S III
-
Dikkat edersen bunlar Samsung adını kullanmaz.
Sahte üründür, Gala s3, sadece s3, galaxy vs gibi isimlerle satmaya çalışırlar.
Çin malı, markasız, android yüklü bir cihaz olarak düşünebilirsin.
-
Android 4.1. 1GB REM
hocam adam bunu yazmış sanmıorum gerçek olucağını olsa bile çakmadır imkansız sınırda bile 700 tl civariymış gerçek değildir :)
-
Galaxy s3 ile Gala s3 arasında ince bi çizgiden fazlası vardır
-
Bir tane samsung yazısı yok dikkat ettiysen.
-
İlan Tarihi22 Ocak 2013
-
Cep TelefonuDiğer Markalar
-
-
ben aradım şimdi orjinal diyor yurt dışından getiriyoruz pasaporta kaydını yaptırıp veriyoruz diyor 'inandım vAllahi''
-
hacı ne orjinalliginden bahsediyon sen
orjinal yazarlar geldiğinde bi bakarsın demo ya da s3 görünümlü vurmatik bi telefon yollamışlar :)
en azından e baydan bi orjinal fiyatına bak disarda 900-1000 lira olan telefonu burda adam 400 e nasıl satsın sakin atlama böyle ilanlara -
resimler samsung s3 e ait samsung yazısı paint le silinmiş hatta :)) ama adam satar sana sende hiç bir hak iddaa edemezsin(samsung s3 dersen) çünkü bunlar bildiğin çakma çin malı telefonlar.Araştırsan daha uygununu bile bulabilirsin.
-
Kazekage bunu yazdı
Android 4.1. 1GB REM
hocam adam bunu yazmış sanmıorum gerçek olucağını olsa bile çakmadır imkansız sınırda bile 700 tl civariymış gerçek değildir :)
Bence de çakma bir ürün ama adamalar orjinal diye bağıra bağıra satıyorlar. -
hasbihal5 bunu yazdıKazekage bunu yazdı
Android 4.1. 1GB REM
Bence de çakma bir ürün ama adamalar orjinal diye bağıra bağıra satıyorlar.al hacım al, hatta almışken 3-5 tane al da eşe dosta dağıtırsın bu fiyata kaçmaz.