GALAXİ S3 400- 500 Tl Fiyatla Satıyorlar, Yorumlarınız Nedir?
-
şimdiden almak lazım 500-600 tane
-
Lan türkiye'deki resmi satıcıların alış fiyatı bile o fiyattan fazladır. Her yeme sazan gibi atlamayın hocam. Ucuz diye hırsınıza yenilip paranızı kaptırmayın. Geçen bir ark dedi ki iphone 4s varmış 400 tl imiş miş miş . Dedim bak alma . Gitmiş almış. Abi böyle kopyalama yapılamaz.Dıştan hiçbir farkı yok iphone la. İçeriği açınca anladım zaten android. ios olacağı yerde androidin ne işi var.
DrKill tarafından 24/Oca/13 17:49 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaşlar cihazlar çin malı üretimi s3 den biraz daha ince biraz daha küçük benim burda kendi arkadaşım satıyor 600tl ye sakın kanıpta almayın android olduğu doğru ama hızını kesinlikle 4.1 gibi sanmayın dokunmatikte fena değil ama s3 ile kıyaslanamaz düşününki einizde bitane samsung 3303 chump var bence uzak durun
-
ben farklı bi soru sorayım
şimdi s3 almaya niyetlendim bende ama 2.el olarak. bu yurtdışı ürünlerin 2.elleri 700-800 liraya kadar düşmüş sanırım ama neye göre alacaz dikkat etmem gereken yerler nelerdir yada ne olursa olsun adam itelerse iteler mi ayırmak mumkun değil mi ?
elden alma imkanım yok çünkü genel itibari ile ist'de satılıyor ve ben oraya epey bi uzağım
-
hocam türkcell de calışan arkadaşın varsa git teşhir ürünü s3 ü al yarı fiyatına satıyorlar teşhir ürünlerini pili bitik oluyor gerçide onada bir tane batarya alırsın yeni sana maliyeti toplamda 800tl filan olur garanti sıkıntın olmaz orjinal olur için rahat olur yani
-
Hocam yaş ta var bayağı (Yaş : 27) hemen hemen yaşıt sayılırız da , ama anlamadıklarım ....
JiggSaw tarafından 25/Oca/13 06:50 tarihinde düzenlenmiştir
- Nasıl inanıyorsunuz boyle seylere?
- Nasıl gercek olacagını dusunuyorsunuz?
- Nasıl oluyor da bunun için konu açmaya gerek duyuyorsunuz?
Adam bağıra bağıra ''GALA S3'' diyor. Adam bağıra bağıra mal bi şekilde , ''1GB REM'' yazıyor. (Belli ki konusmaktan aciz....)
Ve sende hala daha ''gibi satışlar var. Bunlar güvenilir mi ? gerçekten orjinalse nasıl bu fiyata satıyorlar...!'' diye soruyorsun...
Vallahi HELAL OLSUN SANA ... Gerçek hocam bunlar gerçek ... Orjinal ler hatta ...
Biz enayiydik onca lira para verdik , kandırıldık .... Keske bunlardan 4 tane alsaydık ... -
selo-g bunu yazdı
ben aradım şimdi orjinal diyor yurt dışından getiriyoruz pasaporta kaydını yaptırıp veriyoruz diyor 'inandım vAllahi''
All hocam ozaman hiç kacirma hatta 2 tane al Cidden Kacirma Bu firsati o fiyata hiç bir yerde teknosada vatan bilgisayarda en büyük firmalarda bile bulamazsin .
Forumlarda Hergün Yandim anam die bagirken Bence kacirma :D -
bu sitede belli bir zaman gecirip de halen böyle seylere ısrarla inananları gördükce bu dolandırıcılara da hak vermeye baslıyorum.
Andrei tarafından 24/Oca/13 14:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdı
ben farklı bi soru sorayım
şimdi s3 almaya niyetlendim bende ama 2.el olarak. bu yurtdışı ürünlerin 2.elleri 700-800 liraya kadar düşmüş sanırım ama neye göre alacaz dikkat etmem gereken yerler nelerdir yada ne olursa olsun adam itelerse iteler mi ayırmak mumkun değil mi ?
elden alma imkanım yok çünkü genel itibari ile ist'de satılıyor ve ben oraya epey bi uzağım
PM ne bak KREYZSİİ :)
-
hem symbian hem android varmış vay anasını :)