Galaxy Note Almak Veya Almamak
-
Samsung galaxys note biraz beklersen turkcellde satısa cıkacakmıs
eger daha gniş bir bilgi istiyorsan burayı takip et kardesim
-
judge bunu yazdı:
-----------------------------Samsung galaxys note biraz beklersen turkcellde satısa cıkacakmıs
http://forum.donanimhaber.com/m_52263301/tm.htm
-----------------------------kaç yüz yorum atılmış okuyorum hala bitmedi :) telefondan çok apple & samsung fan larının kavgası olmuş yada şöyle diyeyim özelliklerine atacak laf bulamayan apple fan ları bu sefer de cebe sıgmaz çok büyük diyor :) tabi alakası yok hem tablet hem telefon mükemmel bir şekilde birleşmiş ve cebe de sıgıyor ^^
-
galaxy tablet 10,1 hakkında bılgısı olan varmı
fıyat aralıgı nedır en ucuz nerden bulunabılır bılgısı olan varmı
-
blackdeath bunu yazdı:
-----------------------------galaxy tablet 10,1 hakkında bılgısı olan varmı
fıyat aralıgı nedır en ucuz nerden bulunabılır bılgısı olan varmı
-----------------------------http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/tabletvenotebook/samsunggalaxytab.aspx
Samsung Galaxy Tab
73 TL/AyDünyanın en ince tableti, 10.1 inç ekranlı Samsung Galaxy Tab 10.1
-
ne kadar bu alet
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------ne kadar bu alet
-----------------------------yurt dışı 1300 civarı yani senin laptop tan ucuz ama taksitle turkcell ile daha tuzluya gelecek
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------judge bunu yazdı:
-----------------------------Samsung galaxys note biraz beklersen turkcellde satısa cıkacakmıs
-----------------------------kaç yüz yorum atılmış okuyorum hala bitmedi :) telefondan çok apple & samsung fan larının kavgası olmuş yada şöyle diyeyim özelliklerine atacak laf bulamayan apple fan ları bu sefer de cebe sıgmaz çok büyük diyor :) tabi alakası yok hem tablet hem telefon mükemmel bir şekilde birleşmiş ve cebe de sıgıyor ^^
-----------------------------ayni boyutlara (1-2 mm fark var) sahip dell streak 5 kullaniyorum, herkez boyut olarak cok buyuk oldugunu savunuyor ama abartiyorlar.
cepte rahat duruyor. ellerin buyuk degilse telefonu tek elinle kullanmakta gucluk cekersin haberin olsun. bende galaxy note a gecmeyi planlamaktayim.
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------judge bunu yazdı:
-----------------------------ayni boyutlara (1-2 mm fark var) sahip dell streak 5 kullaniyorum, herkez boyut olarak cok buyuk oldugunu savunuyor ama abartiyorlar.
cepte rahat duruyor. ellerin buyuk degilse telefonu tek elinle kullanmakta gucluk cekersin haberin olsun. bende galaxy note a gecmeyi planlamaktayim.
-----------------------------
-
2 aydır bu cihazı takipteyim,kardeşime aldığım s1 den sonra samsunga ve android e epey ısındım,ne de olsa eski nokiacıyız.Fiyat çok uçuk bir şey olmazda almayı düşünüyorum.s2 düşünüyordum ama bunu görünce s2 ye o kadar para vermek gereksiz olur gibi geldi.
-
kişisel tecrübelerimi yazıyorum. 1 adet dizüstü bilgisayarım var. alalı 3 sene olmasına rağmen ve özellikleri günümüz oyunları için düşük olmasına rağmen her işimi görüyor. bazen sayfalarca yazı yazıyorum, bazen internete giriyorum, bazen kablolu sınırsız internet ile youtube'dan video izliyorum. aklınıza gelecek herşeyi yapıyorum. yani bir dizüstü bilgisayarın yerini ne bir tablet tutar nede bir telefon. bu ister android olsun isterse ios olsun, cihaz da farketmez. size ios ve androidin dizüstü bilgisayar ile performans ve kullanım kolaylığı konusunda yarışamayacağını yüzlerce kez ispatlayabilirim ama ayrıntıya girmeyeceğim. kısacası dizüstü bilgisayar şart. fazla ağır olmamalı, sessiz olmalı ve donanımı iyi olmalı. kendini kanıtlamış marka ve model olmalı bu birincici.
ikincisi ise akıllı telefon da şart beyler. tabiki bilişimle az çok ilgilenen, interneti bilgi amaçlı kullanan kimselerden bahsediyorum. mesela öğrenci, öğretmen, memur, asker, polis, kendi işini kurmuş vs. aklı başında insanlar için akıllı cep şart. sürekli ve sınırsız internet bağlantısı olmak kaydıyla... (vodafone sınırsız internet gibi) 4.3' inc ekrandan daha küçük bir akıllı telefonu asla tavsiye etmem. yazı yazması çok zor oluyor. Bunun haricinde dahili bellek en az 8gb olmalıdır ki istediğiniz programların onlarcasını kurup ihtiyaç duyunca çalıştırabilesiniz. kamera çekimi de iyi olmalı. kamerada flash mutlaka olmalı. işlemci 2.0 gh civarında olmalı ve en az çif çekirdek olmalı. ancak bu şekilde mobil yaşamın tadını çıkarabilirsiniz. evde, durakta, iş yerinde, cafede, okulda, tuvalette, kanepede uzanırken, mutfakta, alilere gidince, her zaman her yerde. bilgiye anında ulaşım lazım ve yüksek kalite lazım.
ben dizüstü bilgisayarımı iş yerine bıraktım orda kullanıyorum. işten gelirken çarşıda, pazarda, otobüste, misafirlikte kısacası ev ve iş yeri arasındaki tüm yerlerde cepten internete giriyorum. dışarıda anında bilgiye ulaşabiliyorum. ama evimde bilgisayar yok. bunun için önce tablet almayı düşünüyordum ama şimdi dizüstü almayı düşünüyorum. çünkü tablet bilgisayardaki ofis programları bana yeterli gelmiyor. ayrıca internet tarayıcıları chrome ve firefox kadar profesyonel değil. kablolu ağa bağlanamıyor. dolayısıyla download hızı düşük. fare ve klavye kullanamıyoruz. ek donanımlar ile klavye takılabiliyor ama bir dizüstü kadar olamıyor. sadece donanımsal değil yazılımsal olarak da android ve ios profesyonel değil. adı üstünde mobil işletim sistemleri. yani cep telefonları için yapılmışlar. bir windows kadar bir linux kadar kullanışlı olamıyorlar. mesela chrome tarayıcıyı kuramıyorsunuz, firefox yok, eklentiler yok, hız düşük. progamları simge durumunda küçültme vs. yok. o yok bu yok. ev ve iş yeri için tablet almayın dizüstü alın derim. yok bende para bok gibi derseniz tamam dizüstü alın, daha sonra da isterseniz tablet alın. tableti bahçede, balkonda, mutfakta sırf internette gezinmek için alın. fazlasını beklemeyin.
uzun yazdım çünkü yararlı olur diye ayrıntılı anlattım.