Galaxy S3 Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    serwo bunu yazdı

bir arkadaşa da danimarkadan geldi.. çakma çıktı :D

kutu içi herşey orjinal gibi.. mtk chipsetli samsung çıktı.. çok bilgin yoksa girmemeni tavsiye ederim..

çünkü cidden kasayı bile NERDEYSE birerbir anlaşılmaz kalitede yapıolar.

farkı da sunulan donanım içerikleridir..

çünkü sunulan sistem özellikleri ile içerik tutmaz.. 1gb ram der ama içinde 512mb çıkar..

4 çekirdek yerine 2 çekirdek , 8mpx yerine 5 gelir..

anlamak içinde az bilgin olması lazım..

tavsiye etmem.. tr den temiz 2.el al daha garanti olur..

Gerçek oldugunu warsayarak devam edersek,

klon olayına girebilirsin. android de root etmek kaydıyla terminal programlarıyla başka bir imei yazdırırsın cihaza.

ANCAK burda da şu problem war.. kaydettirdiğin imei en az 2g destekli olmalı.. yani gprs-edge destekli..

eğer tutupda 3310 tipi bi imei kaydı yapılırsa bu seferde cihazın mobil ağ desteği olmaz..

burda da dikkat edilicek husus budur.. yazdıklarımdan sonra düşünerek kararını verirsin..

kolay gelsin...

aynen arkadaşa katılıyorum.

extradan ekliceklerim : 1- imei olayı sakat.

2- dıaşrdan getirtcen kayıt parası zaten 100 - 120 lira olacak.

3- haftasonu indirimlerinde s3ü 1100e kadar gördüm. fiyatı düştü baya.

4- 800 ona + 100 desek: 900. ver 200 daha adam akıllı garantili vs al. kafan ağrımaz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

hocam aslında söyledikleriniz doğru benim emin olduğum 1. konu cihaz çakma çıkmaz daha önce aynı arkadaşa iphone 5 aldırdım 2 tane bir sorun yoktu zira oda gidip bi mağzadan alıyor bu işler hakknıdada biraz bilgisi var ayrıca imei klonlatırsak pasaport kaydına gerek kalıyormu ki ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı

hocam aslında söyledikleriniz doğru benim emin olduğum 1. konu cihaz çakma çıkmaz daha önce aynı arkadaşa iphone 5 aldırdım 2 tane bir sorun yoktu zira oda gidip bi mağzadan alıyor bu işler hakknıdada biraz bilgisi var ayrıca imei klonlatırsak pasaport kaydına gerek kalıyormu ki ?

gerek kalmıyor da, klonlattığın imei sağlam olmalı bu bir, ikincisi gidip de gprssi edgesi 3gsi olmayan bi cihazın imeisini klonlattığında internetinde problem oluşacaktır(şebekenin internetinde) nitekim sen gidip 6630un imeisini klonlatırsan şebeke senin 6630 kullandığını zannedecektir. telefonun kapanma riski oluşabilir. ondan sonra uğraş dur. 

başım ağrımasın diyorsan gidip pasaport kaydı yaptırcan. kaldı ki 200 lira için bence o kadar aksiyona gerek yok..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    konuyla alakasi yok ama iraktan ne kadara gelicek suan bi tanidik iranda ordan iraka da gececekler.fiyatlar orda nedir bilgin var mi?

800 istedi hocam benden

hocam ırakta benim tanıdıkta çok. hatta peder orada. i phone getireyim sana dedi ben orjinal olmuyor diye kabul etmedim.

orjinal oluyor lan diye dayatmasına rağmen orjinall değil diye baskı yapmıştım.

3 4 güne gelecek bi i phone mu getirtsem ne yapsam?

dokunmak sanattır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    umbatu bunu yazdı
    costantin bunu yazdı
    MbK bunu yazdı
    konuyla alakasi yok ama iraktan ne kadara gelicek suan bi tanidik iranda ordan iraka da gececekler.fiyatlar orda nedir bilgin var mi?

800 istedi hocam benden

hocam ırakta benim tanıdıkta çok. hatta peder orada. i phone getireyim sana dedi ben orjinal olmuyor diye kabul etmedim.

orjinal oluyor lan diye dayatmasına rağmen orjinall değil diye baskı yapmıştım.

3 4 güne gelecek bi i phone mu getirtsem ne yapsam?

hocam ben şuana kadar 4 cihac aldım hiç biriside çakma ada sahte çıkmadı senin peder nereden alır nasıl yapar bilemiyorum ama büyük teknoloji mağzalarından alırsa sorun çıkmaz galiba

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

iphone 5 ırakta 1250 lira..

Toplam Hit: 1748 Toplam Mesaj: 17