Galaxy S3 Ün Ekranı Kırıldı. Yardım
-
whopper bunu yazdı
Bence samsung servisinde çalışan birisi sana yardımcı olabilir durumu normal gösterip yaptırma konusunda. var mı tahribat?
nasıl yani normal ? Kendiliğinden kırıldı gibi mi
-
Tnrsk bunu yazdıekran 500 iyi para türkiye olmasa Samsung napardi
Samsung ekranın maliyet fiyatını alıyor , amoled 4.8 inch zaten pahali , üstüne bide kâr ekliyor ithal edenler.
KaRaKuLe bunu yazdıwhopper bunu yazdıBence samsung servisinde çalışan birisi sana yardımcı olabilir durumu normal gösterip yaptırma konusunda. var mı tahribat?
nasıl yani normal ? Kendiliğinden kırıldı gibi mi
Yok hocam , ekran kırıldı gibi değil. Teknik servis mesela ölü pixel var vb. Veya elektronik Yanma gibi. Kullanıcı taraflı değilde cihazdan oluşabilecek bir ekran sorunu yazıp ekranı değiştirtebilir.
-
Sen amoled ekranımı değiştiriyorlar zannediyorsun ? Sadece önündeki camı değiştiriyorlar muhtemelen telefon çalışıyor dokunmatik ekranında sorun yoktur. Amoled ekranla ve dokunmatikle beraber 1000 TL yi bulur hocam,
500 TL olan camı ve çerçevesi buna ekran dahil değil. İnternetten cam getir camı tak geç, ama biraz meşakatli ve youtube da birçok örnek var.
Başımıza geldi ki biliyoruz =)
-
benim arkadaşımın aynı şekilde s3 cihazının ekranı çatlamıştı büyük bi çatlak halen daha var :) samsung yetkili servise gittik kullanıcı hatası dolayısıyla kadın garanti kapsamına girmez dedi 460 tl masraf çıkardı, arkadaşım telefonu elinden düşürmüştü.
-
skzt bunu yazdı
benim arkadaşımın aynı şekilde s3 cihazının ekranı çatlamıştı büyük bi çatlak halen daha var :) samsung yetkili servise gittik kullanıcı hatası dolayısıyla kadın garanti kapsamına girmez dedi 460 tl masraf çıkardı, arkadaşım telefonu elinden düşürmüştü.
Telefon ekranı kendiliğinden çatlasa o bi halt bilmez kadınlar gene kullanıcı hatası der.
Bir halttan anlamıyorlar ki!
-
servise verirsen, gireen çıkan çok olur. Bi tabletin ön camını değiştirdim, serviste 70 tl tuttu.
Tengri tarafından 06/Mar/13 11:17 tarihinde düzenlenmiştir -
herkese günaydın. hocam cihazın kaskosu faturanın üzerinde telefonun imei numarası yazar birde yanında farklı bir seri numara varsa cihazın kaskosu var demektir. sonradan kasko yaptıramazsın telefonun faturası kesildikten sonra en geç 1 ay içinde yaptırmak gerek kaskoyu sen alalı 2 ay oldu demişsin. telefonu kendin tamir etmeye çalışmanı tavsiye etmem. cihazın çalışıyorsa servisine vermen önerimdir. paraylada yapsalar cihaz garantiden çıkmıyor mesela kendi kendine kapanmaya başladı ozaman nabıcaksın anakartıdamı kendin değiştireceksin. en iyisimi servise vermek 3 kuruş fazla olsun iisi olsun yani anlıycan. servise gelince tavsiyem TELPA, BAŞARI harici hiç bir yere verme. Samsung kendi servislerini kuruyor senin ikamet ettiğin şehirde varmı bilmem ama samsunga verme cihazını. En iyisi Başarı yada Telpa. umarım yardımcı olabilmişimdir.
-
üst cam mı ekran mı
en ust koruma mı kırıldı ekran mı kırıldı
en ust koruma ıse bıraz kastırırsın ama 30 dolara halledersın bu ısı
ekran sa gecmıs olsun çocugun oldu :D
-
şöyle ki iç led ekran kırıldı sıkıntı burada, neyse sorduk soruşturduk bulduk buluşturduk meselayi samsungda çalışan bi abimize danıştık. dedi ki ben şimdi onu kullanıcı hatası değilmiş gibi gösteririm ama beni öperler dedi.... kısacası verdik servis e 15 iş günü sonunda adrese yollarız dedi parayıda bayıldık... sonuç şu led ekran üst koruma camı değişecekmiş falan filan 422 tl + kdv toplamda 497.bilmem kaç kuruş kitelendi işte evlat acısı şerefsizim ...
-
kady bunu yazdı
üst cam mı ekran mı
en ust koruma mı kırıldı ekran mı kırıldı
en ust koruma ıse bıraz kastırırsın ama 30 dolara halledersın bu ısı
ekran sa gecmıs olsun çocugun oldu :D
ayrıca evet üstad çocuğumuz oldu :D :D :D gülüyorum ama evlat acısı gibi koydu vallahi :D içim yandı... :D
ev arkadaşım olacak dengesize daha öncede söylemiştim televizyon gibi telefon ne yapacaksın bunu diye belli oldu ne yapacağı
başıma bela oldu :D