Galaxy S3 Ün Ekranı Kırıldı. Yardım
-
-
git dogruyu söyle kimse durup durupta o malı zevk olsun diye kırmaz anlat durumu yardımcı olurlar sanırım diye düşünüyorum
-
Millet 500 liraya telefon alır sen ekran yaptırırsın hocam:))Ne koymuştur be evlat acısı gibi.
-
n3xt bunu yazdı
Sen amoled ekranımı değiştiriyorlar zannediyorsun ? Sadece önündeki camı değiştiriyorlar muhtemelen telefon çalışıyor dokunmatik ekranında sorun yoktur. Amoled ekranla ve dokunmatikle beraber 1000 TL yi bulur hocam,
500 TL olan camı ve çerçevesi buna ekran dahil değil. İnternetten cam getir camı tak geç, ama biraz meşakatli ve youtube da birçok örnek var.
Başımıza geldi ki biliyoruz =)
yuh sizin ne zaman kırıldı lan? :S
-
Foxxxxxx bunu yazdı
git dogruyu söyle kimse durup durupta o malı zevk olsun diye kırmaz anlat durumu yardımcı olurlar sanırım diye düşünüyorum
hocam söyledik servisteki karı baktı bilgisayara bişeyler yazdı. bi telefon açtı bişeyler sordu. ( tabi o sıra benden yediği küfürlerden haberi yok) neyse dedi ki kullanıcı hatasına girer led-lcd ekranda çatlama var değişecek dedi. ve 500 liralık faturayı mucksladı...
-
tSira_ bunu yazdı
Millet 500 liraya telefon alır sen ekran yaptırırsın hocam:))Ne koymuştur be evlat acısı gibi.
üstad sen ne söylüyosun yaa. öğrenci başımıza şerefsizim bu ay varya kirayımı ödeyim, okula mı gideyim arkadaşımın telefonunu mu yaptırayım harrrşşş diye geçti bi tarafıma. kısacası dediğin gibi evlat acısı... :D
-
1200 tl lik telefonda sadece camı 500 tl ediyorsa diğer parçalar hikaye o zaman..
-
samsung distrbütör ü koyuncu elektronik ile görüş en ucuz orası yapıyor diye biliyorum,aynı olay arkadaşında başına geldi ve heryer 500 600 arası fiyat çekti,koyuncu 400 TL ye yarım saat içinde eskisi gibi teslim etti cihazı.
-
şu anki güncel fiyatı ekran dokunmatik çerçeveli orjinali 414TL (takması hariç.)
-
s4 kırılmaz cam olacakmış hayırlısı