Galaxy S3 Ün Ekranı Kırıldı. Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

http://www.zirvecep.com/index.php?route=product/product&path=359&product_id=77

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

git dogruyu söyle kimse durup durupta o malı zevk olsun diye kırmaz anlat durumu yardımcı olurlar sanırım diye düşünüyorum

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Millet 500 liraya telefon alır sen ekran yaptırırsın hocam:))Ne koymuştur be evlat acısı gibi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    n3xt bunu yazdı

Sen amoled ekranımı değiştiriyorlar zannediyorsun ? Sadece önündeki camı değiştiriyorlar muhtemelen telefon çalışıyor dokunmatik ekranında sorun yoktur. Amoled ekranla ve dokunmatikle beraber 1000 TL yi bulur hocam,

500 TL olan camı ve çerçevesi buna ekran dahil değil. İnternetten cam getir camı tak geç, ama biraz meşakatli ve youtube da birçok örnek var.

Başımıza geldi ki biliyoruz =)

yuh sizin ne zaman kırıldı lan? :S

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

git dogruyu söyle kimse durup durupta o malı zevk olsun diye kırmaz anlat durumu yardımcı olurlar sanırım diye düşünüyorum

hocam söyledik servisteki karı baktı bilgisayara bişeyler yazdı. bi telefon açtı bişeyler sordu. ( tabi o sıra benden yediği küfürlerden haberi yok) neyse dedi ki kullanıcı hatasına girer led-lcd ekranda çatlama var değişecek dedi. ve 500 liralık faturayı mucksladı... 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek
    tSira_ bunu yazdı

Millet 500 liraya telefon alır sen ekran yaptırırsın hocam:))Ne koymuştur be evlat acısı gibi.

üstad sen ne söylüyosun yaa. öğrenci başımıza şerefsizim bu ay varya kirayımı ödeyim, okula mı gideyim arkadaşımın telefonunu mu yaptırayım harrrşşş diye geçti bi tarafıma. kısacası dediğin gibi evlat acısı... :D 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

1200 tl lik telefonda sadece camı 500 tl ediyorsa diğer parçalar hikaye o zaman..

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

samsung distrbütör ü koyuncu elektronik ile görüş en ucuz orası yapıyor diye biliyorum,aynı olay arkadaşında başına geldi ve heryer 500 600 arası fiyat çekti,koyuncu 400 TL ye yarım saat içinde eskisi gibi teslim etti cihazı.

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zulu
    zulu's avatar
    Erkek

şu anki güncel fiyatı ekran dokunmatik çerçeveli orjinali 414TL   (takması hariç.)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

s4 kırılmaz cam olacakmış hayırlısı

Toplam Hit: 6799 Toplam Mesaj: 34