GALAXY S4 Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

hocalar bu delta garantisinin diğer garantilerden farkı nedir ? bi s4 buldum 1250 tl falan delta garantili diyor ?

+ lg g2 de güzele benziyor kararsız kaldım şimdi

satıcı yorumları beni kopartıyor yaw :DDDDDD

satıcı ilgisiz mesajları cevap vermıyor 5 tane samsung s 4 5 telefona 2 tane fatura kesmişler dubai bilişimi aradım faturaları düzeltirmisiniz dedim fatura nasıl kesicegimi sizdenmı ögrenecem dedi böyle bir cevapmı var ayrıyetten faturanın tanesi 3 tlmıs ondan 2 tane fatura kesmıs pinti muhasebeci tavsiye etmem bu satıcıyı

Schwarz tarafından 03/Tem/14 10:22 tarihinde düzenlenmiştir

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hocam

dis garantililer 1400+ gidiyor demiştim

delta + güncel digital teknik servisde olanlar daha uygun çıkıyor

bunlar taşaron firmalar yani bozulunca delta tekniğe göndereceksin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

hocam

yani ne farkı var onu soruyorum  ? telefona birşey olduğunda rezil rüsva olmayalım bazı sitelere baktım 200 300 az veriyorsun bir sorun cıktıgı zaman o 200 300 - 400 500 oluyor falan demişler kvk veya telpa falan alsam farkı ne oluyor bide şey demişler mesela sony xperia aldığın zaman sony bu telefonu tanımıyormuş

Ignorance is bliss.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

hocam

yani ne farkı var onu soruyorum  ? telefona birşey olduğunda rezil rüsva olmayalım bazı sitelere baktım 200 300 az veriyorsun bir sorun cıktıgı zaman o 200 300 - 400 500 oluyor falan demişler kvk veya telpa falan alsam farkı ne oluyor bide şey demişler mesela sony xperia aldığın zaman sony bu telefonu tanımıyormuş

hocam biraz rezillik çekersin açık söyleyim :)= kendimden biliyorum taşaronda telefonu değiştirtene kadar götüm çıkmıştı

ama kvk lı telefonda adamlar ben söylemeden yenisini gönderdiler :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

s4 alıcaksan git 2. el fln al "0" ına o parayı verme malzeme kalitesi hiç değmez.. 2. eli 850-900 tlye satıyolar çok daha kar edersin, kullananlarda en fazla 1 sene fln kullanıyo sonra değiştrimek istiyo, tavsiye ederim kesinlikle o telefonun "0" na o parayı verme, 2. el garantili çok piyasada..

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

s4 alıcaksan git 2. el fln al "0" ına o parayı verme malzeme kalitesi hiç değmez.. 2. eli 850-900 tlye satıyolar çok daha kar edersin, kullananlarda en fazla 1 sene fln kullanıyo sonra değiştrimek istiyo, tavsiye ederim kesinlikle o telefonun "0" na o parayı verme, 2. el garantili çok piyasada..

vazgeçtim hocam zaten lg g2 bakıyorum , 1200 falan buldum da  bu garanti meselesi kafamı baya bi kurcaladı ne yapsam karar veremedim biraz fazla verip kvklı vs mi alsam diyorum sonra alperin çektiği gibi sıkıntı  çekmeyelim

Ignorance is bliss.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı

s4 active düşünüyorum fiziki görünümü daha hoşuma gitti fiyatıda biraz daha aşağılarda siz ne düşünüyorsunuz. benim s3 ü birader istiyor yoksa memnunumda.

lan azdaha ben active alıyordum s4 diye :)

amk sen kullanacaksan üstüne biraz daha kol s4 al arada bariz donanım farkı var

şu s4 ü bir alsam hanıma ağustosda vodafoneden note3 isteyecem note 3 tam benim telefonum :)

Hacı bi kamera var 13 s4  te  active 8  başka bi fark yoktu en son baktıımda. Ben o suya dayanaklı falan olayındada değilim çok. Arka kapak tasarımı hoşuma gitti.

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

s4 aldım n11 den delta garantili

anında parafdan mesaj geldi 111 tl kazandınız diye :) onunlada bebek bezi alacam :)

delta ile sorun çıkarsa mahkemeye veririm amk bi ton yerden hukuksal danışmanlığım var

şimdi sıra geldi note 3 e benim telefonum bu adamlar tüm isteklerimi yerine getirmiş :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

s4 aldım n11 den delta garantili

anında parafdan mesaj geldi 111 tl kazandınız diye :) onunlada bebek bezi alacam :)

delta ile sorun çıkarsa mahkemeye veririm amk bi ton yerden hukuksal danışmanlığım var

şimdi sıra geldi note 3 e benim telefonum bu adamlar tüm isteklerimi yerine getirmiş :)

hoca dün teknosa ve mediamarkt gittim lg g2 de fiyat 1599 s4 de 1499 du bugunn 1439 düşüyormuş bugun gel al dedi kısmetse bugun alacağım netteki fiyatlarla arasında 200 tl gibi fark var , delta garantisini falan sordum direk muhattap bizle olursun gelir buraya bırakırsın teli birşey oldumu bizde servise lg falan nereye gönderilmesi gerekiyorsa oraya yollarız nette böyle bir şansın yok lg seni muhattap falan almaz dedi karar verdim bugun gidip teknosadan alacam :D

Ignorance is bliss.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

s4 almanı tavsiye etmem servisine başarı bakıyor hiç tavsiye etmem. cihazda bir kez arıza çıktığı zaman devamlı servise gider o cihaz ve aşırı ısınma sorunu var bilgin olsun 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 2263 Toplam Mesaj: 24