GALAXY S4 Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

s4 aldım n11 den delta garantili

anında parafdan mesaj geldi 111 tl kazandınız diye :) onunlada bebek bezi alacam :)

delta ile sorun çıkarsa mahkemeye veririm amk bi ton yerden hukuksal danışmanlığım var

şimdi sıra geldi note 3 e benim telefonum bu adamlar tüm isteklerimi yerine getirmiş :)

hoca dün teknosa ve mediamarkt gittim lg g2 de fiyat 1599 s4 de 1499 du bugunn 1439 düşüyormuş bugun gel al dedi kısmetse bugun alacağım netteki fiyatlarla arasında 200 tl gibi fark var , delta garantisini falan sordum direk muhattap bizle olursun gelir buraya bırakırsın teli birşey oldumu bizde servise lg falan nereye gönderilmesi gerekiyorsa oraya yollarız nette böyle bir şansın yok lg seni muhattap falan almaz dedi karar verdim bugun gidip teknosadan alacam :D

sana açık şunu söyleyim teknosayla muhatap olacağıma gider seyyar satıcıyla muhatap olurum

hacı dis garantiliyse teknosayı hiç araya sokma tavsiyemdir direkt firma ile muhatap ol

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

s4 aldım n11 den delta garantili

anında parafdan mesaj geldi 111 tl kazandınız diye :) onunlada bebek bezi alacam :)

delta ile sorun çıkarsa mahkemeye veririm amk bi ton yerden hukuksal danışmanlığım var

şimdi sıra geldi note 3 e benim telefonum bu adamlar tüm isteklerimi yerine getirmiş :)

hoca dün teknosa ve mediamarkt gittim lg g2 de fiyat 1599 s4 de 1499 du bugunn 1439 düşüyormuş bugun gel al dedi kısmetse bugun alacağım netteki fiyatlarla arasında 200 tl gibi fark var , delta garantisini falan sordum direk muhattap bizle olursun gelir buraya bırakırsın teli birşey oldumu bizde servise lg falan nereye gönderilmesi gerekiyorsa oraya yollarız nette böyle bir şansın yok lg seni muhattap falan almaz dedi karar verdim bugun gidip teknosadan alacam :D

sana açık şunu söyleyim teknosayla muhatap olacağıma gider seyyar satıcıyla muhatap olurum

hacı dis garantiliyse teknosayı hiç araya sokma tavsiyemdir direkt firma ile muhatap ol

bugun LG G2 almış bulunuyorum.Güncellemesinide yaptım telefon fişek gibi şuan bir sorun gözükmüyor , kafama takılan birşey var guncelleme yaparken sarjım azdı uyarı geldi tel sarj takın diye sarj taktdığım zaman tel aşırı bir şekilde ısındı hemen klimanın oraya yaklaştırdım biraz soğuttum uzaktan , sorum şu eskiden hani telefon sarj bitmeden ilk gün sarja takma full bitsin ondan sonra tak derlerdi , güncelleme kesilmesin diye bende sarj takmak zorunda kaldım bir sıkıntı çıkar mı ?

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

çıkmaz

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
Toplam Hit: 2260 Toplam Mesaj: 24