Galaxy Tab Türkçeleştirme?
-
Merhaba müritcanlar elimde ingilizce dil ve birkaç da saçma dilleri destekleyen bi galaxytab var buna türkçe dilini nasıl ne şekilde yükleyebilirim ben araştırdım yabancı olduğum için birşey bulamadım, illa orjinal türkçe galaxytab romunumu yüklemem gerekiyor?
Alette 2.2 froyo var bunlara dil paketi gibi program atılmıyor mu acaba?
-
android 2.2'de Türkçe desteği olması lazım. Ayarlar'a gir Dil ve Klavye var orda ordan Türkçe'yi seç.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------
android 2.2'de Türkçe desteği olması lazım. Ayarlar'a gir Dil ve Klavye var orda ordan Türkçe'yi seç.
-----------------------------aga zaten ayarlarda olsa yapcam da olmuyor aletin rpmu türkçeyi destelemiyor mazelocale 2 gibi bi program vardı romdaki dilleri açıyormuş ama bnim romda da türkçe yok ne bok yicek?
-
anlayanınız yokmu ?
-
romladım kendim yaptım yardımlarınız için teşekkürler
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------nasıl romladın?
-
Oskar bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------nasıl romladın?
-----------------------------avrupa romunu yükledim içinde onlarca dil var galaxy froyo 2.2. romu ama alette sim kat girişi olmasına rağmen simi takıyorum ve cihaz otomatik yeniden başlıuyor ama simi tanımıyor romlamadan öncey de böyleydi alırken romlanmış alet zaten arabistandan alınma galiba.
rom kılavuzu lazımsa http://www.somut.net/tag/galaxy-tab-2-2-orjinal-rom
-
yine hp telefon alıcam :)
-
Hoca alakasız olucak ama bende bu cihazdan almayı düşünüyorum tavsiye edermisin?
-
hocam alet güzel ama ben sim kartlı çalıştıramadım şu an tam olarak kullanamıyorum o yüzden arkadaşımda var tek sorunu konuşurlken ya bluut yada normal kulaklık kullanman lazım. yoksa o aleti kulağuna götürmek dışardan çok abes karşılanıyor.. alet bence ipaddan güzel ufak ve zarif boyutları çok hoşuma gitti uygulama bakımından da acayip zewnginleşmiş android market tavsiyemdir..
-
Anladım teşekkürler android telefon kullandığımdan dolayı yabancı değilim zaten alete ben internete girmek görüntülü görüşme ve gps olarak kullanacağım