folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Galericileri Araba Piyasasını Bilenler, Araba Satıp Alacaklar

Galericileri Araba Piyasasını Bilenler, Araba Satıp Alacaklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

-----------------------------

hocam alacaksan sana şiddetle tavsiyem 2000 model w. golf, bora polo filan var. 1.9 dizel olanları çok ekonomik. resmen mazotu kokluyor. inanırmısın 50 tl ye 500 km gidiyorsun. çok hesaplı. wolksvagen çok sağlam araç. asla seni yolda bırakmaz çok sağlam araba konusunda alman markalarından şaşmayacaksın

Arkadaşım bir yanlışın var. Hiç bir 1.9 dizel araç 50 milyona 500 km gitmez. Benim kullanmadığım dizel araç kalmadı.. Astra corsa fiesta focus doblo kangoo grande punto albea palio caddy polo ve golf...Şu andada getz dizel var.

İdda ediyorum hiç bir araç özellikle 1.9 motoru varsa 50 milyona 500 km e gitmez. ( Tabi kaçak mazot bulupda litresini 1.25 den alıyorsan o ayrı konu :) 

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Ford Fiesta

yıkılma sakın !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:

hocam alacaksan sana şiddetle tavsiyem 2000 model w. golf, bora polo filan var. 1.9 dizel olanları çok ekonomik. resmen mazotu kokluyor. inanırmısın 50 tl ye 500 km gidiyorsun. çok hesaplı. wolksvagen çok sağlam araç. asla seni yolda bırakmaz çok sağlam araba konusunda alman markalarından şaşmayacaksın

Arkadaşım bir yanlışın var. Hiç bir 1.9 dizel araç 50 milyona 500 km gitmez. Benim kullanmadığım dizel araç kalmadı.. Astra corsa fiesta focus doblo kangoo grande punto albea palio caddy polo ve golf...Şu andada getz dizel var.

İdda ediyorum hiç bir araç özellikle 1.9 motoru varsa 50 milyona 500 km e gitmez. ( Tabi kaçak mazot bulupda litresini 1.25 den alıyorsan o ayrı konu :) 

en tasarruflu hangisi peki ve kaç liraya kaç km gidiyor kardeş bir zahmet bilgilendirir misin ?

yıkılma sakın !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    hocam senın annen baban fln ne iş yapıyor??? yanlış anlama sadece sordum

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

Yerinde olsam otomatik Mercedes E200 alırdım  arabay bakınca pahalı gibi duruyor ama piyasası 12- 15 arası değişiyor hem havalı hemde taşaklı marka ;)

Edit:200E olcak :)

....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    media_center bunu yazdı:
    Yerinde olsam otomatik Mercedes E200 alırdım  arabay bakınca pahalı gibi duruyor ama piyasası 12- 15 arası değişiyor hem havalı hemde taşaklı marka ;)
    bizim patron sattı onu geçen sene, Yalova - Çınarcık arası 15-20 km. gidip gelmek için 20 tl yakıyordu..

yıkılma sakın !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    mont-blanc bunu yazdı:
    media_center bunu yazdı:
    bizim patron sattı onu geçen sene, Yalova - Çınarcık arası 15-20 km. gidip gelmek için 20 tl yakıyordu..

kabul ediyorum pek öğrenci arabası değil ama :) arabada araba sıralı sistem taktırırsan bide injeksiyon varsa pekte yakmaz

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Blue_moon bunu yazdı:
    oo hocam bg vatandaşı isen daha ne istersin :D orada arabalar sudan ucuz. Ama bg arabaları bizim türk arabaları gibi sağlam değil. çünkü bg de adi mazot ve benzin kullanılıyor. Ben de aslen bg liyim. oradan aldığın mazotla araba rampada bayılıyor. hemen anlıyorsun zaten. o yüzden artık bg arabaları ile buradaki arabalar arasında fazla bir fiyat farkı kalmadı neredeyse bg arabaları buradakilerden biraz daha yıpranmış araçlar. arkadaş bg li 5-6 oldu değiştiriyor. hiç memnun değil en sonunda buradan bir tane golf aldı keyfini sürüyor .:D demek istediğim bg den alacağın araç sana sıkıntı yaratabilir. orada 20.000 levaya ne bmw ler audiler var varya of :D eğer illa da bg den alacam diyorsan bmw ya da audiden aşağı alma derim :D 15.000 e süper bmw ler var orada. eğer tr den alacaksan golf ya da boranın dizellerini şiddetle tavsiye ederim. Resmen mazotu kokluyor

Hocam doğru söylüyorsun :) Bende okumaya gidicem zaten. Aklımda Renault Megane Cabrio var. İlk sene böyle takılıcam 6000 - 8000 leva civarında bulursun diyorlar.

İlk sene böyle idare edicem. 2. sene burs işini ayarlayabilirsem BMW 320ci almayı planlıyorum. :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    skoda favorit al hocam tam öğrenci arabası

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yaw birazda şekil gitsin arabaya :)

arabayı alçalttırcam, tutacakları, farları fln ayarlayacağım, jantlar değişecek, 1 numara film..Sadece parlasın.HAva filtresi + performans egzozu, ses sistemi.Bunlar için kafamda peugeupt 106, polo,  c2-c3fln geçiyor.

Toplam Hit: 3714 Toplam Mesaj: 27