folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Galericileri Araba Piyasasını Bilenler, Araba Satıp Alacaklar

Galericileri Araba Piyasasını Bilenler, Araba Satıp Alacaklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Hocam ozaman POLO al :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

-----------------------------
    en tasarruflu hangisi peki ve kaç liraya kaç km gidiyor kardeş bir zahmet bilgilendirir misin ?

Şu anda ben getz kullanıyorum.. aynı sınıf içinde diğer modellere göre biraz daha fazla yakıyor. 50 tl ye ortalama 350-400 km gider. Yakıt tüketimi fazla ama performansına diyecek yok. 90 beygir bir çok benzinli arabanın çok rahat eline veriyor :)

Ama şu anda en az yakan dizeller peugeot 206 ve ford fiestadır..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Şu anda ben getz kullanıyorum.. aynı sınıf içinde diğer modellere göre biraz daha fazla yakıyor. 50 tl ye ortalama 350-400 km gider. Yakıt tüketimi fazla ama performansına diyecek yok. 90 beygir bir çok benzinli arabanın çok rahat eline veriyor :)

Ama şu anda en az yakan dizeller peugeot 206 ve ford fiestadır..

usta benim dediğim koklasın değil.koklar az yakar c'mon var ama arabada verim sıfır.Yani az yaksın dediğim işte ben 8 milyara gider bi çakal kasada alırım.Fakat x5 e yakın yakıyormuş.Yani demek istediğim normal yaksın.Burada benzin ucuz çok fazla bir sorun yok.

Dediğim gibi 

polo, 106, c3 tarzı öğrenci arabası dediğim modellerden hangisi bana en uygun :) istediğim özelliklerde;

10 bini geçmesin,  sağlam olsun,çok fazla yakp öğrenci bütçesini sarsmasın.Tabi az yakıpta yolda verimi azalmasın.

106 istiyorum şimdilik.Tabi istediğim 100 bin km altı ve 10 bin ytl altında olsun. 5 senede Eskişehire git gel var (kıbrıs-eskişehir) burada turlama var (büyük yer değil 4-5 kilometre sonra göbekten dönüyoruz), işte arada girneye falan git gel desek 100 km sanıyorum 5 yılda toplam 100 bin km falan giderim.

80 bin civarı araba alsam  5-6 sene sonunda 200 bin falan olsaiyi olur.Çünkü öğrenci arabası ve kıbrısta fazla sorun çıkartsın istemiyorum.Yani zırt port bozulmasın.

Bu isteklerime uygun 106 bulabilir miyim diye merak etitm.Polo bulabilirim sanırım.Yani ne diyorsunuz fikirlerinizi almak isteidm.İnternette isteidğim 106 lılar 12 bin civarı.Eğer 3 bin falan düşükse birazda pazarlık şu bu 8 bine denk getirmek en iyisi olur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    hocam fransız arabası ve italyan arabası sakın alma özellikle 106 gti gibi citroen marka otomobiller gibi o çok hoş görünen alfa romeo arabalar gibi çünkü bu arabalar Türkiye'ye göre tasarlanmadığı için özellikle bizim yollarımıza göre bu arabalar çok çabuk çürümekte ve çok çabuk sorun çıkarmakta onuda geçtim satmaya kalksan satamassın elinde kalır ve aldığının çok düşük bir fiyatına satarsın ben sana alinmicak arabaları sayarsam ford,pejo,citroen bu arabaların yanından bile geçme birkere ford desen ikinci eli çok cüzi bi fiyata gidiyor iç malzemesi çok kötü özellikle plastik aksanları pejo desen zaten ikide bir kasa değiştiriyo veya makyaj çekiyo otomatikman senin araban eski oluyo ve değeri düşüyo ve 2.el piyasası çok kötü citroen desen sağlamlıktan bir gram almamış ikinci elleri bedavaya gittiği tipik çabuk çürüyen ve çok sorun çıkaran fransız arabasıdır.bunun dışında milletimiz hala akıllanamadı reno veya fiat gibi araçları almaya devam ediyolar zaten bu araçlar dandiğin en önde gidenleri reno desen her dk'da bir yeni kasa çıkarır sorunları bitmez fiat desen oda aynı ikiside birbirinden kötü sana tavsiyem japon malı bir araba almandır özellikle toyota nın eski kasaları gibi hem hız hemde sağlamlık istiyosan bunun dışında alman arabalarınıda pek tavsiye etmem kalıbından fazlaya mal olur oda sorun çıkarır yani şuanda en sağlam arabaları japonlar yapmaktadır japon arabasından şaşmicaksın Toyota gibi Subaru gibi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    hocam fransız arabası ve italyan arabası sakın alma özellikle 106 gti gibi citroen marka otomobiller gibi o çok hoş görünen alfa romeo arabalar gibi çünkü bu arabalar Türkiye'ye göre tasarlanmadığı için özellikle bizim yollarımıza göre bu arabalar çok çabuk çürümekte ve çok çabuk sorun çıkarmakta onuda geçtim satmaya kalksan satamassın elinde kalır ve aldığının çok düşük bir fiyatına satarsın ben sana alinmicak arabaları sayarsam ford,pejo,citroen bu arabaların yanından bile geçme birkere ford desen ikinci eli çok cüzi bi fiyata gidiyor iç malzemesi çok kötü özellikle plastik aksanları pejo desen zaten ikide bir kasa değiştiriyo veya makyaj çekiyo otomatikman senin araban eski oluyo ve değeri düşüyo ve 2.el piyasası çok kötü citroen desen sağlamlıktan bir gram almamış ikinci elleri bedavaya gittiği tipik çabuk çürüyen ve çok sorun çıkaran fransız arabasıdır.bunun dışında milletimiz hala akıllanamadı reno veya fiat gibi araçları almaya devam ediyolar zaten bu araçlar dandiğin en önde gidenleri reno desen her dk'da bir yeni kasa çıkarır sorunları bitmez fiat desen oda aynı ikiside birbirinden kötü sana tavsiyem japon malı bir araba almandır özellikle toyota nın eski kasaları gibi hem hız hemde sağlamlık istiyosan bunun dışında alman arabalarınıda pek tavsiye etmem kalıbından fazlaya mal olur oda sorun çıkarır yani şuanda en sağlam arabaları japonlar yapmaktadır japon arabasından şaşmicaksın Toyota gibi Subaru gibi..

usta bende almancıyımda ben kıbrısta kullanıcam.8 ay kıbrıstayım :) yollar iyi yane..Benim merakım fiatı fln.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ya aklıma çakal kasa yattı 8-10 a bulunabilir.Hemde sağlam.Fakat kazasız bulabilmek ne kadar kolay olur ? Ayrıca birşey duydum bu motor 300-400 binlere gelince segmenleri değiştiriyorlarmış.Pistonları fln.Ben çakalı 200 binde fln gördüm o şekilde yaparsak çok mu tuzlu olur ?
Toplam Hit: 3713 Toplam Mesaj: 27