Galiba Benim Psikom Bozukk
-
abi knight online oynuyorsan biraz azalt bence...
ya da nette fazla takılma..:) -
Chaoser
Diyelim başladın sigarya ortamlara aktın kız karı hepsi senle arkadaşlar o biçim arkan sağlam peki evleniceksin çoluğun çocugun olacak o zaman senin çocugunda senden görecek içecek ciğerlerini mahvetcek böle olmasınımı istersin ben istemem sende düşünürsen istemessin ilerde hatta lanet edersin sigaraya bırakamassın aynen benim babam gibi lisede başlamış içiren arkadaşına nasıl küfür ediyor adam sigaradan çökmüş ileriye dönük düşünürseniz sizin burda sigarayı lanetlemeniz gerek ya neysee -
dark lord boşver burda en asosyal benim sen beni bul senin doktorun benüm abüü
-
Abi asosyal olduğun zaman yaptığın şeyleri sosyalliğe çevirmek çok kolay, asosyal olduğun zaman yaptığın şeyler sosyallikte kullanıcağın şeyler olarak görüyorum ben. Yani heralde oturup duvara bakmıyorsan bitsey yapıyorsan odanda kendini geliştiriyorsun demektir. Konuşmaya meğilli ol ve korkma abisi. Konserlere falan git acayip eğelenirsin arkadaş edinirsin, konser otobüsünde 3 kişi konserde de 1 kişiyle tanıştım hala konuşuyorum, yani rahat ol sosyal olmak istiyorsan, minibüste adamin elinde chip dergisi varsa versene şunu bi de kendi görüşlerini söyle adama, adam hıyar değilse o da cevap verir. Not: Aleksandırla Osman şu anda kız arkadaşlarıyla çıktılar ben tek kaldim :D
-
gençlikte olur böle şeyler beden dersind sınıfta gazrte okucana maç yap ne biliyim tenefüste kantin sırasına girme öne kayna kavga çıkar olay yap zevkli iş lan okul...
-
cevaplarınız için çok sağ olun.
fenerist07:umarım bende bir gün kafama göre insan bulurum,umarım sende bulursun.
Athzai_khaine:galiba doğru bi bakıma
Be_cool:AKlıma geldi ama bir türlü yenemiyorum, birde psikolojik savaşa karşı yapabileceğim büyün taktikleri verin.
Osiris:Dediğini yapıcam,isimleride hazır
Chaoser:Aklıma geldi ama yapmadım hatta hayatımda hiç denemedim.
Buzul:Özel mesaj'dan sana ulaşmaya çalışıcam,
Bne delirdim bu mesajı yazdıntan sonra,sonracığıma bana reel hayatta yer olmadığını fark ettim;(
Evet gerçek hayatta yerim yok
-
Fatih abi moral bozmucan işte bak ben bozmuom bu mesajı yazdığımdan beri daha da çok sosyalleştiğimin farkına vardım.Kızlarla daha rahat konuşuom(biri hariç :D.Ha bide özel yeteneğin varsa onu kullan.İşe yarıyor.
-
aferin sana
-
walla okadar asosyelsinizki bi irc.tahribat.com a bile girmiyonuz sohbet edelim
-
Hojam şöyle bir durum varki;
1)insanlara karışmaya çalışınca içimde bir ağrı,sızı beliriyor.karışmadığım fikrini düşündükçede çıkıyor
2)İNSANLAR BENİ GERÇEKTEN SEVMİYORUM(EN AZINDAN 4/3'Ü)
3)İnsanlarla konuşamayan birisi oldum daha fazlası insanlıktan çıktım:( bir an için böyle düşündüm:( neyse
ama tahribat istanbul buluşması olursa,gelirim:)
not:generals:zero hour oynayan ve istanbul olan varsa,bir ara beşiktaş'ta ağ bağlantısı sorunsuz bir kafede oynarız ama biraz daha ileride bu ara züğürtüm:(
Toplam Hit: 4595 Toplam Mesaj: 31