folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Galiba Benim Psikom Bozukk

Galiba Benim Psikom Bozukk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_deep_darkness
    the_deep_darkness's avatar
    Erkek
    abi knight online oynuyorsan biraz azalt bence...
    ya da nette fazla takılma..:)

One Ring To Rule Them All... One Ring To Find Them, One Ring To Bring Them All And In The Darkness Bind Them!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    Chaoser

Diyelim başladın sigarya ortamlara aktın kız karı hepsi senle arkadaşlar o biçim arkan sağlam peki evleniceksin çoluğun çocugun olacak o zaman senin çocugunda senden görecek içecek ciğerlerini mahvetcek böle olmasınımı istersin ben istemem sende düşünürsen istemessin ilerde hatta lanet edersin sigaraya bırakamassın aynen benim babam gibi lisede başlamış içiren arkadaşına nasıl küfür ediyor adam sigaradan çökmüş ileriye dönük düşünürseniz sizin burda sigarayı lanetlemeniz gerek ya neysee

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    dark lord boşver burda en asosyal benim sen beni bul senin doktorun benüm abüü

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Abi asosyal olduğun zaman yaptığın şeyleri sosyalliğe çevirmek çok kolay, asosyal olduğun zaman yaptığın şeyler sosyallikte kullanıcağın şeyler olarak görüyorum ben. Yani heralde oturup duvara bakmıyorsan bitsey yapıyorsan odanda kendini geliştiriyorsun demektir. Konuşmaya meğilli ol ve korkma abisi. Konserlere falan git acayip eğelenirsin arkadaş edinirsin, konser otobüsünde 3 kişi konserde de 1 kişiyle tanıştım hala konuşuyorum, yani rahat ol sosyal olmak istiyorsan, minibüste adamin elinde chip dergisi varsa versene şunu bi de kendi görüşlerini söyle adama, adam hıyar değilse o da cevap verir. Not: Aleksandırla Osman şu anda kız arkadaşlarıyla çıktılar ben tek kaldim :D

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    gençlikte olur böle şeyler beden dersind sınıfta gazrte okucana maç yap ne biliyim tenefüste kantin sırasına girme öne kayna kavga çıkar olay yap zevkli iş lan okul...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    cevaplarınız için çok sağ olun.
    fenerist07:umarım bende bir gün kafama göre insan bulurum,umarım sende bulursun.
    Athzai_khaine:galiba doğru bi bakıma
    Be_cool:AKlıma geldi ama bir türlü yenemiyorum, birde psikolojik savaşa karşı yapabileceğim büyün taktikleri verin.
    Osiris:Dediğini yapıcam,isimleride hazır
    Chaoser:Aklıma geldi ama yapmadım hatta hayatımda hiç denemedim.
    Buzul:Özel mesaj'dan sana ulaşmaya çalışıcam,
    Bne delirdim bu mesajı yazdıntan sonra,sonracığıma bana reel hayatta yer olmadığını fark ettim;(
    Evet gerçek hayatta yerim yok

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crypto
    crypto's avatar
    Erkek
    Fatih abi moral bozmucan işte bak ben bozmuom bu mesajı yazdığımdan beri daha da çok sosyalleştiğimin farkına vardım.Kızlarla daha rahat konuşuom(biri hariç :D.Ha bide özel yeteneğin varsa onu kullan.İşe yarıyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    er3bus
    er3bus's avatar
    Erkek
    aferin sana
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    walla okadar asosyelsinizki bi irc.tahribat.com a bile girmiyonuz sohbet edelim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    Hojam şöyle bir durum varki;
    1)insanlara karışmaya çalışınca içimde bir ağrı,sızı beliriyor.karışmadığım fikrini düşündükçede çıkıyor
    2)İNSANLAR BENİ GERÇEKTEN SEVMİYORUM(EN AZINDAN 4/3'Ü)
    3)İnsanlarla konuşamayan birisi oldum daha fazlası insanlıktan çıktım:( bir an için böyle düşündüm:( neyse
    ama tahribat istanbul buluşması olursa,gelirim:)
    not:generals:zero hour oynayan ve istanbul olan varsa,bir ara beşiktaş'ta ağ bağlantısı sorunsuz bir kafede oynarız ama biraz daha ileride bu ara züğürtüm:(

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
Toplam Hit: 4595 Toplam Mesaj: 31