Game Pass Ve Series S
-
emuxa bunu yazdıblackhammer bunu yazdıMeraclitus bunu yazdı
Şu Xbox veya ps5 de GTA Rdr2 gibi oyunlara klavye mouse bağlansa çok satışı yapılır ama bi türlü yapnıyorlar
ps5 e klavye ve mouse bluetooth uzerinden baglayip oynayabiliyorsun. her oyunu oynamayabilirsin.
duzenleme:
muhtemelen xbox da klavye mouse destegi veriyordur
duzenleme 2:
simdi baktim, xbox klavye mouse destegi veriyormus
kısmen destek veriyor single player oyunların çoğunu oynarsın ama eğer online oyun oynayacaksan burada ek aparat alman gerekiyor yoksa çalışmaz
Call of gibi FPS oyunlarını destekliyor. Ama saydığım 2 oyun yok maalesef.
-
klavye mouse destegi oyunun yapimcisi tarafindan eklenen bir ozellik.
eger rockstar games oyuna ps5 klavye mouse destegi eklemezse gta6 yi klavye mouse ile ps5 de oynayamazsin.
-
Game pass 1 ay doom dark ages oynadım bitti kafi..
-
Felsefem indirimde fifa almamla çöp oldu.
Online oyun oynamak için Gamepass zorunluymuş. Oyun benim, konsol benim yine de gamepass lazım oynamam için. Böyle saçmalık görmedim. İndirimden fc 26 aldım 1450 tl mi neydi. Yine her ay 250 tl bayılcam mecbur.
Playstationda da böyle mi?
-
aşırı zam gelmiş. ubisoft+ oyunlarıda istiyorum ama oda ultimate paketinde var normal pc paketinde yok. umarım seneyede 5 kere zam yapar aylık 5bin olur kimse almaz batarlar
-
HanDSomE bunu yazdı
aşırı zam gelmiş. ubisoft+ oyunlarıda istiyorum ama oda ultimate paketinde var normal pc paketinde yok. umarım seneyede 5 kere zam yapar aylık 5bin olur kimse almaz batarlar
Aynen güzel başladı kötü bitti. Klasik Microsoft işte. Türk mantığında iş yapıyorlar fakat çabuk sıçıp sıvıyorlar.
-
mkyb bunu yazdıHanDSomE bunu yazdı
Aynen güzel başladı kötü bitti. Klasik Microsoft işte. Türk mantığında iş yapıyorlar fakat çabuk sıçıp sıvıyorlar.
Cod parasını çıkarmak için yaptılar. Kütüphanede öyle aşırı güzel oyun yok. Satın alıp geçelim. Çözüm bulursanız yapıştırın da buraya yeşillenelim.
-
onceden olsa uygun derdim hatta bu konuda daha once demistim onceki benzer konularda da gamepass bizim ulkemiz icin bulunmaz firsatti ama artik geciriyorlar.
-
bence parasına değiyor.
şu sıralar oynadığım oyunlar:
monsters are coming rock and road: vampire sur. gibi bir oyun. güzel mekanikleri var. çerezlik oyun(oyun bu arada zor), çerezlikten kastım AAA görüntüsü yok ama oynaması zevkli, zorlayan bir oyun. hard'ı geçemedim daha.
winter burrow: güzel sakin tatlı bir oyun. kış ortamında fare olarak gelişmeye çalışıyorsun. aslında güzel başladı ama haritası beni darladı. oyun ilerledikçe harita büyüyor ve nerden geldim nereye gittim kaybolmaya başladım. o yüzden şimdilik duruyor.
whiskerwood: fena durmuyor. biraz oynadım, tamda anlamadım bakalım ilerde oynarım.
chivilary 2: steam'den almıştım zamanında. baltalı kılıçlı savaş oyunu. oyun hem çok kolay hemde çok zor. oynayan varsa beraber oynayabiliriz, oyunu öğretebilirimde. baya iyiyim.
konuya gelince, bu yukarda saydığım oyunları normalde alıp oynamazdım ama gamepass e geldiği için baktım oynadım. başka oyunları da indirdim, oynadım iyi ki satın almamışım dedim.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Felsefem indirimde fifa almamla çöp oldu.
Online oyun oynamak için Gamepass zorunluymuş. Oyun benim, konsol benim yine de gamepass lazım oynamam için. Böyle saçmalık görmedim. İndirimden fc 26 aldım 1450 tl mi neydi. Yine her ay 250 tl bayılcam mecbur.
Playstationda da böyle mi?
evet playstation'da da online oyunları oynayabilmek için ps plus üyeliği gerekiyor.