Game Pass Ve Series S
-
Ekerci bunu yazdı
bence parasına değiyor.
şu sıralar oynadığım oyunlar:
monsters are coming rock and road: vampire sur. gibi bir oyun. güzel mekanikleri var. çerezlik oyun(oyun bu arada zor), çerezlikten kastım AAA görüntüsü yok ama oynaması zevkli, zorlayan bir oyun. hard'ı geçemedim daha.
winter burrow: güzel sakin tatlı bir oyun. kış ortamında fare olarak gelişmeye çalışıyorsun. aslında güzel başladı ama haritası beni darladı. oyun ilerledikçe harita büyüyor ve nerden geldim nereye gittim kaybolmaya başladım. o yüzden şimdilik duruyor.
whiskerwood: fena durmuyor. biraz oynadım, tamda anlamadım bakalım ilerde oynarım.
chivilary 2: steam'den almıştım zamanında. baltalı kılıçlı savaş oyunu. oyun hem çok kolay hemde çok zor. oynayan varsa beraber oynayabiliriz, oyunu öğretebilirimde. baya iyiyim.
konuya gelince, bu yukarda saydığım oyunları normalde alıp oynamazdım ama gamepass e geldiği için baktım oynadım. başka oyunları da indirdim, oynadım iyi ki satın almamışım dedim.
hocam saydığın oyunları genel olarak oynayan çok az. Birde aylık 800 tl düz mantık yıllık 9600tl yapar. Zaten yok kasım indirimi yok 11.11 yok blackfriday yok yılbaşı derken yılda 10-15 kampanya dönemini yakalasan toplam tüm oynayacağın oyunları satın almış olursun kütüphaneden kalkacak korkunda olmaz. en son 309tlydi sanırım abone olduğumda oda cod oynuyordum. eğer yıllık 10k buna para ayıracaksam kampanyaları bekler satın alırım.